Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול מילאתי מיכל מלא של דלק והופיע לי על לוח השעונים מיכל מלא.

היום בבוקר קמתי והנעתי את הרכב (בנגיעה) והמיכל הראה לי חצי.

חשבתי שיש לי דליפה או משהו כזה.

בקיצור לאחר נסיעה של כ 20 דק' המיכל חזר להיות מלא.

כמו כן שמתי לב שבתחילת נסיעה התחילו לי "ריצודי אור" בלוח השעונים (כשאורות דלוקים)

וכאשר אני שם גז הם מפסיקים, וגם לאחר נסיעה ממושכת הם מפסיקים.

עשיתי בדיקת מתח למצבר, שהאוטו מונע,ללא שום צרכן נלווה (מזגן אורות וכו'), המתח מראה 14 וולט עם קפיצות (המתח לא יציב

וקופץ הרבה כיוון מטה, הגיע אפילו ל 10 וולט). כשאני מפעיל את כל הצרכנים המתח יורד ל 12 וולט,גם עם קפיצות מתח.

כשהרכב מכובה מראה לי המתח 12 וולט.

חשוב לציין שהבדיקה בוצעה לאחר נסיעה של כחצי שעה.

המצבר באוטו כשנתיים וחצי,אולי אפילו יותר, ואני מאמין שהוא הבעייתי.

או שאני טועה וזה אלטרנטור.

אשמח לקבל חוות דעתכם, ואם זה המצבר איזה חברה כדאי לי לקנות.

תודה אלירן

פורסם

לדעתי גם לחשמלאי שיבדוק לך עם מכשיר יעודי לבדיקת מצבר מה המצב שלו כי לאחר נסיעה עם רב מודד שלא מסוגל לבצע בדיקת עומס קשה לתת כיוון,יכול להיות שהאלטרנטור שלך תקול ויכול להיות שהמצבר מקצר וכלן קשה לתת כיון.

פורסם
שלום לכולם

אתמול מילאתי מיכל מלא של דלק והופיע לי על לוח השעונים מיכל מלא.

היום בבוקר קמתי והנעתי את הרכב (בנגיעה) והמיכל הראה לי חצי.

חשבתי שיש לי דליפה או משהו כזה.

בקיצור לאחר נסיעה של כ 20 דק' המיכל חזר להיות מלא.

כמו כן שמתי לב שבתחילת נסיעה התחילו לי "ריצודי אור" בלוח השעונים (כשאורות דלוקים)

וכאשר אני שם גז הם מפסיקים, וגם לאחר נסיעה ממושכת הם מפסיקים.

עשיתי בדיקת מתח למצבר, שהאוטו מונע,ללא שום צרכן נלווה (מזגן אורות וכו'), המתח מראה 14 וולט עם קפיצות (המתח לא יציב

וקופץ הרבה כיוון מטה, הגיע אפילו ל 10 וולט). כשאני מפעיל את כל הצרכנים המתח יורד ל 12 וולט,גם עם קפיצות מתח.

כשהרכב מכובה מראה לי המתח 12 וולט.

חשוב לציין שהבדיקה בוצעה לאחר נסיעה של כחצי שעה.

המצבר באוטו כשנתיים וחצי,אולי אפילו יותר, ואני מאמין שהוא הבעייתי.

או שאני טועה וזה אלטרנטור.

אשמח לקבל חוות דעתכם, ואם זה המצבר איזה חברה כדאי לי לקנות.

תודה אלירן

מתח מצבר לאחר נסיע כאשר הוא תקין צריך להיות בסביבת שלכ12.6 וולט.

אצלך כנירא שהמצבר לא תקין בגלל זה גם מתח הטעינה לא יציב.

פורסם
לדעתי גם לחשמלאי שיבדוק לך עם מכשיר יעודי לבדיקת מצבר מה המצב שלו כי לאחר נסיעה עם רב מודד שלא מסוגל לבצע בדיקת עומס קשה לתת כיוון,יכול להיות שהאלטרנטור שלך תקול ויכול להיות שהמצבר מקצר וכלן קשה לתת כיון.

אם מדדת 12 וולט בזמן שהרכב עובד וכל הצרכנים מופעלים, האלטרנטור לא תקין . הוא לא מצליח לספק את כל הצרכנים וגם

לטעון את המצבר. מצב כזה נקרא חוסר כיסוי.

• תוכן חדש...