Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום נגנב הטלפון הנייד של הבת שלי, לשמחתי זה קרה במקום מצולם ומתועד ויש לי את התיעוד בזמן אמת.

לדעתכם משטרת ישראל תואיל בטובה לטפל בעניין?, או חבל על הזמן, או אולי יש רעיון אחר?, אני מת לדפוק את החוצפן.

פורסם

תגיש תלונה במשטרה ותנסה להפיץ את הסרטון בפייסבוק וברשתות החברתיות. סיכויי ההצלחה גבוהים ללכידת הגנב!

קקטוסולר ידנית

פורסם

בשביל פלאפון במשטרה לא יזיזו את התחת, מנסיון של שני BB שנגנבו בפאבים עם מצלמות, המקרה די אבוד.

מה שכן, אם המכשיר נקנה אצל המפעיל, דרוש מהשירות לקוחות לנתק את מספר הIMEI של המכשיר, בכך המכשיר הגנוב יהפך לברזל חסר שימוש.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא מצליח להבין עם מה כן, המשטרה מתעסקת?

הם לא מתעסקים עם פריצות לדירות, לא אכפת להם מגנבי מכוניות, לא אכפת להם גם מגנבים ברחוב.

אז מה הם עושים כול היום?

רק מחלקים דוחות ?

פורסם

דווקא לא תמיד.

לפעמים שווה להשאיר תלונה אם יש לך את כל פרטי הזיהוי כמו הIMEI וכו.

אלינו לעבודה חזר לא ממזמן מכשיר שנגנב אחרי כמה חודשים! מהמשטרה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני לא מצליח להבין עם מה כן, המשטרה מתעסקת?

הם לא מתעסקים עם פריצות לדירות, לא אכפת להם מגנבי מכוניות, לא אכפת להם גם מגנבים ברחוב.

אז מה הם עושים כול היום?

רק מחלקים דוחות ?

בלהגדיל את התקציב המנופח שלהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש שוטרים שכן יתעסקו ויש מצב שיזהו את הגנב מהצילום...וכן זה מבוסס על מקרה אמיתי :-)

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
דווקא לא תמיד.

לפעמים שווה להשאיר תלונה אם יש לך את כל פרטי הזיהוי כמו הIMEI וכו.

אלינו לעבודה חזר לא ממזמן מכשיר שנגנב אחרי כמה חודשים! מהמשטרה.

ליביו

סליחה על הבורות, מה זה פרטי הזיהוי המדוברים?.

תודה.

פורסם

IMEI - מספר סידורי, כמו שיש לרכב מספר שילדה, זה בעצם המספר שילדה שלו, מקישים קוד מסויים ואפשר לראות את קוד הIMEI.

למפעיל יש את קוד הIMEI של המכשיר שלך ובאמצעותו אפשר בעצם לחסום את המכשיר והוא הופך להיות גוש מתכת חסר תועלת.

ולהשאיר את הקוד הזה במשטרה למקרה שימצא הפלאפון ויבדקו מה הקוד IMEI שלו ויחזירו אותו אליך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא דיברתי עם אחוזי הצלחה גבוהים בזכות תלונה במשטרה, אלא אם תפרסם את הסרטון של הגנב בפייסבוק.

קקטוסולר ידנית

פורסם
לא דיברתי עם אחוזי הצלחה גבוהים בזכות תלונה במשטרה, אלא אם תפרסם את הסרטון של הגנב בפייסבוק.

למה אתם חושבים שפרסום בפייסבוק יעזור?

זה עזר מתישהו למישהו במקרים כאלה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את בן לאדן האמריקאים תפסו רק אחרי ששמו תמונה שלו בפייסבוק והגיעו ל50 אלף לייקים. לא הרבה יודעים את זה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה, וכל הילדים החולים במחלות קשות שצריכים ניתוחים יקרים ניצלו רק בזכות פייסבוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...