Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרן: מיצובישי

דגם: לנסר קלאסיק - Executive אוט' 1.6

נפח: 1,600

שנה: 2006

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

טסט עד: 05-2013

ק"מ: 200,000

צבע הרכב: כסוף

מזגן: יש

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: כן

תוספות:

ג'נטים מקוריים , קודן+נעילה מרכזית, טסט לשנה..

מחיר: 28,000 ₪

זה עונה על הדרישות שלי גם במחיר וגם בשאר הנת' חוץ מהק"מ,

מה דעתכם?

פורסם

שלום.

רכב שעבר 200K ק"מ -גם אם טופל בצורה טובה יסבול מתקלות .

הגירים של מציובישי לא ידועים כאמינים בהשואה לטיוטה או סוזוקי למשל.

אישית הייתי מחפש רכב עד 150K ק"מ.

אם ממוצע הנסיעה הוא 18K לשנה ,ואתה מחפש 2006 כלומר 6-7 שנים על הכביש הרי

שהרכב צריך לעבור K140 ק"מ בהגזמה.

לכן ההמלצה-אל תקנה-יותר מידי ק"מ חבל על הכסף!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני מוכן לשים שטר כלהו על השולחן על התערבות שהרכב ביד הראשונה שלו היה בליסינג והמוכר לא מציין זאת. הרי עד 2008 לא נרשם כלל ליסינג ברישיון והיו הרבה קומבינות בנושא,אלא אם ב-2008 כאשר נכנס השינוי כבר תיקנו אוטומטית את המעוות.

ק"מ גבוה מידי בלי קשר והבלאי שיבוא גדול מאוד..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המחיר ההגיוני לרכב מסוג זה, שסביר להניח שהיה ליסינג בעברו - הוא סביבות 15K.

תסתכל כמה עולים הרכבים האלה כשהם יוצאים מהליסינג - אחד בן 3 עם 100K עולה סביבות 45 אלף. אז אחד בן 6 עם ק"מ כפול שכבר סיים את החלק האפקטיבי של חייו, לא אמור לעלות יותר מ-15K.

פורסם

הייתי מתרחק מהרכב הזה!! באותו מחיר אפשר למצוא את אותו רכב עם ק"מ נורמלי!! (יש מאות כאלה למכירה אני בטוח שתמצא משהו טוב בסביבות המחיר הזה)

ד"ר סובארו צודק הרכב הנ"ל לא צריך לעלות יותר 15K

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם כך מה דעתכם על אותו רכב שנת 2008 עם 66 אלף ק"מ מליסינג.. הרכב היה אצל חברת וילי פוד אם אני קונה איזה יד אני אהיה כבר במידה וארצה למכור ..?

פורסם
אם כך מה דעתכם על אותו רכב שנת 2008 עם 66 אלף ק"מ מליסינג.. הרכב היה אצל חברת וילי פוד אם אני קונה איזה יד אני אהיה כבר במידה וארצה למכור ..?

אתה תהיה יד 2 מליסינג.אם אתה מתכנן להחזיק יותר מ3 שנים זה משתלם,אם אתה קונה רכב לחצי שנה אתה תפסיד.וזו בהחלט עבקה הרבה יותר טובה!מה המחיר?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אתה תהיה יד 2 מליסינג.אם אתה מתכנן להחזיק יותר מ3 שנים זה משתלם,אם אתה קונה רכב לחצי שנה אתה תפסיד.וזו בהחלט עבקה הרבה יותר טובה!מה המחיר?

האם המחיר 50.000 זה יקר הטסט מסתיים בסוף החודש והם מעבירים לי טסט. אני רוצה להתווכח איתם על המחיר

פורסם
האם המחיר 50.000 זה יקר הטסט מסתיים בסוף החודש והם מעבירים לי טסט. אני רוצה להתווכח איתם על המחיר

אני מדברת על מיצובישי 2008 עם 66000 ק"מ האם המחיר סביר המחירון 56אלף

פורסם

המחיר לא כל כך זול יחסית לשוק - אך מצד שני אין כמעט מכוניות בשוק עם קילומטראז' כזה.

קחי בחשבון שבמכירה תפסידי לא מעט כסף.

הנה הוכחה שלא מדובר במציאה.

בשוק יש לנסרים מהדגם החדש משנת 2010 עם ק"מ דומה באיזור ה-60000 ש"ח גם מידיים פרטיות או ישרות מליסינג עם אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ירדתי מהרכב לצערי כשהגעתי לחברת קל אוטו בצומת גלילות הרכב שביקשתי לקנות מהם שלא יהיה השכרה ולא תאונה. וכבר הגעתי אתמול עם הכסף לשלם הסתבר לי שהרכב כן עבר תאונה והם מסרבים למסור את כל המידע. לדברי המנהל יוסי והמוכר סער כל עוד שהשאסי לא נפגע זה לא נחשב תאונה בעיניהם. ביקשתי שוב ושוב תשובה האם הרכב עבר תאונה שיגיד לי במפורש ושוב המנהל יוסי התעקש אין פגיעה בשאסי . זה היה הניגון החוזר אצלו לא עבר פגיעה בשאסי . לדבריו גם אם הרכב עמד בחניה ורכב פגע בו ובשביל זה החליפו מכסה מנוע זה עדיין לא נחשב לתאונה.בכל אופן גבו ממני 2000 שקלים בתואנה שזאת הפרוצדורה לגשת עם כל המסמכים לעשות הלוואה אתמול ביקשתי שיחזירו לי הם מסרבים. לא נותר לי להגיש תביעה נגדם. כמובן שאשלח מטעם עורך דין מכתב התראה. חבל כי הם הפרו את האמון בינינו ממש ממש לגמרי. אז מדריד 2000 אתה לא לבד במערכה .

פורסם

ירדתי מהרכב משום שבצומת גלילות קל אוטו יוסי וסער העלימו ממני פרטים על הרכב אבל גבו את ה-2000 שקל מדריד 2000 אתה לא לבד[/size][/color]

פורסם
ירדתי מהרכב לצערי כשהגעתי לחברת קל אוטו בצומת גלילות הרכב שביקשתי לקנות מהם שלא יהיה השכרה ולא תאונה. וכבר הגעתי אתמול עם הכסף לשלם הסתבר לי שהרכב כן עבר תאונה והם מסרבים למסור את כל המידע. לדברי המנהל יוסי והמוכר סער כל עוד שהשאסי לא נפגע זה לא נחשב תאונה בעיניהם. ביקשתי שוב ושוב תשובה האם הרכב עבר תאונה שיגיד לי במפורש ושוב המנהל יוסי התעקש אין פגיעה בשאסי . זה היה הניגון החוזר אצלו לא עבר פגיעה בשאסי . לדבריו גם אם הרכב עמד בחניה ורכב פגע בו ובשביל זה החליפו מכסה מנוע זה עדיין לא נחשב לתאונה.בכל אופן גבו ממני 2000 שקלים בתואנה שזאת הפרוצדורה לגשת עם כל המסמכים לעשות הלוואה אתמול ביקשתי שיחזירו לי הם מסרבים. לא נותר לי להגיש תביעה נגדם. כמובן שאשלח מטעם עורך דין מכתב התראה. חבל כי הם הפרו את האמון בינינו ממש ממש לגמרי. אז מדריד 2000 אתה לא לבד במערכה .

מנהל הפורום נא מחוק את הרשום מאחר והוא לא מנוסח נכון תודה

• תוכן חדש...