Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצעד אמיץ החלטנו לעבור לרכב קצת יותר מעניין.

התקציב כ 45K +/-.

לבחור בן 26 שרוב הזמן לבד באוטו.

שנתון 2004 צפונה בערך,ללא משנה גודש או אטמוספרי או אפילו נפח מנוע.

כמו כן מעדיף ידני אבל אם יש אופציה אחרת גם מוכן לשמוע.

תודה מראש על העזרה.

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

פורסם

קליאו ספורט ואלפא 147 יכולות להתאים. אם אתה מחפש ביצועים בקו ישר, איביזה עם טורבו תעשה את העבודה. שים לב שבסכומים כאלה, אתה צריך לשים כסף בצד לאחזקה.

יש פה חבר פורום שמוכר קליאו ספורט במחיר שישאיר לך מרווח לאחזקה, אולי כדאי לך לבדוק.

emotion of motion

פורסם

הסכום הוא לקניה בלבד ללא אחזקה.

מעוניין יותר בהנאה מהנהיגה פחות כוח גס בקו ישר(ואני מבין שהצרפתיות שולטות בתחום הזה)

פורסם

כן, אבל לא בסכומים\שנים הללו.

היחידה שתתקרב לתואר הזה היא 206XS מהדגמים האחרונים, אבל היא הכי פחות "ספורטיבית" מכל מה שהוזכר כאן. מצד שני כיף בנהיגה והחזקה כשל רכב רגיל בהחלט הצד הזק שלה.

פורסם

כמעט היחידה.

גם היאריס T SPORT עונה לדרישות של פותח השרשור וממש במקרה יש גם אחת שמפורסמת בלוח היד2 של הפורום שמסתמנת כקנייה מוצלחת.

אופצייה נןספת ופחות שגרתית היא האיגיניס ספורט.

ה 206XS, היאריס והאיגניס יקנו לך ביצועים נחמדים מחד, התנהגות טובה מאידך ועלויות אחזקה מצחיקות ביחס לתמורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

איגניס לא יצא לי לראות בשוק היד 2

ובקשר 206 XS כבר התחיל חיפוש שמתמקד בשנה כמה שיותר מתקדמת(2004+).

היאריס נלקחה לסיבוב ונשללה עקב גודל פיזי של הנהג...:oops: .

האם יש עוד אפשרויות שנעלמו מעיניי??

פורסם

אני לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה, אבל אני רוצה להבין לאור זאת שהיא הוזכרה: האם היאריס TS עומדת בשורה אחת עם הקליאו ספורט או "הכנס צרפתייה מהוללת כאן"?

:idea:
פורסם
אני לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה, אבל אני רוצה להבין לאור זאת שהיא הוזכרה: האם היאריס TS עומדת בשורה אחת עם הקליאו ספורט או "הכנס צרפתייה מהוללת כאן"?

לא.

הקליאו ספורט כבודה במקומה מונח והיא כבר נחשבת "חמה".

היאיריס, האיגניס, ה 206XS והיונדאי גטס "ספורט" (שאלוהים ירחם עלי) נכנסו לקטגוריית ה"חמימות" - רכב סופר מיני בעל פלפל: מנוע חזק יותר מהמקובל וגיעות ספורטיביות בדמות מושבים, הנמכה קלה (לפחות באיגניס וביאריס) ותצורה "ספורטיבית" של גיר ידני ומרכב 3 דלתות. כל זאת בשילוב התנהגות סבירה (גטס) עד טובה מאוד (כל השאר) ועלויות אחזקה מגוחכות בהשוואה לרכבים ספורטייבים חמים אמיתיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...