Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היום בהצריים אחותי נהגה ברכב שלי(פיגו 206,2006).

לאחר מספר דקות, היא מתקשרת אליי בבהלה,ואומרת לי "אתה לא מאמין מה קרה...המזגן של האוטו שאב שקית אוכל"...

מסתבר,שהיא הניחה שקית אוכל על הכסא של הנוסע(צד ימין)ולמרבה הפליאה(האם גם הפתעה??!) של שנינו,

המזגן של האוטו שאב את השקית "ובלע" אותה.

מקודם היא חזרה הביתה,לאחר שנסעה עם המזגן כבוי,וברגע שהפעלתי אותו לצורך בדיקה(סיבבתי את הבורר מספרה 0 לספרה 1), מיד שמעתי רעש של מאוור עם השקית,

הבוקע מהצד הימני של הרכב(כאמור השקית "נבלעה" בצד ימין.)

הרעש נשמע בבירור בתוך הרכב, אך מחוצה לו ובמכסה המנוע הוא לא נשמע.

מה ניתן לעשות??היכן השקית תקועה?? האם רק במוסך ניתן לשלוף אותה?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

תתקופף מיתחת לדשבורד בצד ימיןץ שמה נמצא המאוור של המזגן, סביר שאתה יכול למשוך אותה. אם לא צריך לפרק את המכסה של המנוע של המאוורר

פורסם

יש רכבים שניתן להגיע למפוח על-ידי פירוק של פילטר המזגן והוצאת השקית ניילון בצורה פשוטה.

מהו נפח המנוע ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא בטוח במאה אחוז שתוכל להגיע למפוח כפי שכתבתי קודם לכן אבל שווה לנסות.

בקובץ המצורף מוסבר כיצד להחליף את הפילטר של המזגן וייתכן שתוכל להגיע למפוח דרך פתח שאיבת האוויר.

חשוב !

לפני שאתה דוחף יד לאיזור המפוח עלייך להוציא את המפתח מהסווי'ץ שחס וחלילה מישהו לא יפעיל את המפוח בטעות.

Copy of HBYbTrxU.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...