Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור אמיתי

לפני כ 3 שנים זוג חברים קנה רכב חדש פיג'ו 307 לאחר כשבוע בזמן שהם נסעו ברמזור ליד כביש מהיר לאחר שהרמזור בכיוונם ירוק כבר מספר שניות , ולאחר שהם לא היו הראשונים להיכנס לרמזור בזמן היותם במרכז הצומת נכנסה בהם משאית קטנה עם 3 אנשים , המשאית פגעה בהם בעוצמה והעיפה אותם על הרמזור עצמו , מיותר לציין שיושבי המשאית לא ששו לשתף פעולה עם שאר אנשים שהיו בכביש וראו את כל התאונה , למקום הגיע אמבולנס שפינה את החברים שלי לבה"ח וניידת משטרה שלקחה עדויות, והדבר המצחיק שבגלל אופי נהגי המשאית , אף נהג אחר לא הסכים להעיד נגדם , ובמקום לא היו מצלמות , לאחר כשבוע התקשרו אל המשטרה לברר מה קורה עם העניין הזה , במשטרה נאמר להם שהנהג משאית מגיש נגדם תלונה על שהם עברו באור אדום ,

כמובן שהם עשו את אותו הדבר , לאחר כחודש התקשר אליהם חוקר לבשר להם שבגלל שברמזורים היום יש משקל אלקטרוני , המשקל הוכיח שהמשאית עברה באדום ולכן הנהג גם יאבד את רשיונו לשנה וגם חבריו שהעידו איתו יקנסו ויפתח להם תיק פלילי על עדות שקר .

אז לפעמים קורים דברים טובים, וכן לפעמים יש דרך להוכיח אשמה גם ללא עדים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולם שלמים אבל לוקים בנפשם, הרכב היה במצב יותר טוב מחדש, ומטופל בשיא האהבה, היה כואב מאד לעמוד על ידו ככה.

לבעלים בכלל היה קשה.

הכל בגלל אחד אדיוט שבחר להתעלם מהחוק הכי בסיסי של חוקי התנועה והכי מסוכן!

1. קשה? הוא יקבל מחירון. בשוק החופשי לא היה מקבל סכום כזה, בין השאר בגלל סעיף 2 להלן.

2. חדש? ביומו הראשון על הכביש, נכנסה ברכב משאית מאחור (בדרכו להתקין טלפון), הבעלים הטריים השיב את הרכב לסוכנות והחליף אותו ברכב זהה (אותו הוא מחזיק עד היום עם פחות מ15,000 קילומטר. עליו ניתן להגיד חדש). לאחר מכן שימש הרכב כרכב הדגמה בימי מסלול של הונדה, כאשר ללקוחות נאמר שאין צורך להביא את רכבם (לרוב s2000 וtype R) כי יש להם s2000 לקרוע במסלול (נחשו איזו) כתוצאה מכך הוחלף לרכב מנוע 3 פעמים.

פורסם
הגורם האנושי שוב אשם! אשם באחוז גבוה מאוד מהמקרים

תאונה קלאסית שבה לא התשתית ולא הרכבים אשמים. רוב ה"תאונות" הן באשמת הנהגים. לא הרכב ובטח שלא הכביש

כל יום באופן בלתי נתפס נוהגים סביבנו אנשים שלא מרוכזים בנהיגה. אנשים מקדישים תשומת לב לנהיגה ברמה המקבילה לתשומת הלב שאני משקיע לחיטוט באוזן

כתבתי זאת כמה פעמים- תאונה זה משהו שאי אפשר לצפות ואי אפשר למנוע. מכת ברק למשל זו תאונה.

אדם שנכנס לצומת ברמזור אדום- את זה אפשר למנוע, לכן זו לא תאונה.

אולי אם ישנו את השם ל"תקרית תעבורתית" אנשים יתחילו להתייחס לזה ביתר רצינות, ויבינו שבאפשרותם למנוע 90% מה"תאונות" האלה. כנראה שזה לא יקרה, כי יותר קל לצקצק בלשון ולנהוג כמו חולירה.

ולגבי הכותרת- אף פעם לא נתקלתי בתאונה שמחה... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, זו בדיוק הסיבה שאני אומר "התנגשות" ולא תאונה. התנגשות נגרמת - ולא סתם מתרחשת כמו "תאונה."

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני מאוד-מאוד מקווה שנלקחו עדויות והוזמנה למקום משטרה.

תתפלא באיזו מהירות עלול "להתברר" שמי שחצה באדום הוא דווקא נהג ההונדה, זו מילה כנגד מילה ובלי עדויות נוספות נהג הויטרה עלול לספר סיפור משכנע שגם יתפוס.

מנסיוני הדל בעניין (בזכות הבנים שלי... :evil: ) למדתי שככול שמתעדים יותר ואוספים ראיות במיידי כשהכל טרי, סיכויי התביעה טובים יותר.

שלא תטעה, התנהגותו של נהג הויטרה מצביעה כאלף עדים שהוא כבר החליט מי האשם, נהג ההונדה...

אני לא אנקות עמדה אישית פה מאחר ואני מכיר את הנהג.

אדם נוסף ב-S היה ממש מאחוריו באותו הרמזור והצומת, ורוכב אופנוע ששקל לעקוף את שניהם (מזל גדול שלא!!!) גם עמד בצומת, יש מספר עדיויות של אנשים שלא מכירים את הנהג.

ובנוסף אפשר לציין שכל שאר הרכבים שהגיעו מיד אחרי הויטארה, נעמדו בקו העצירה של הצומת, אני בספק אם הם היו מסתרגים יפה על קו העצירה בגלל הלם התאונה או בגלל שיש להם אדום.

על כל מקרה התקיפה המלווה נגד נהג ההונדה והנוסעת שלו היא משהו שקשה מאד להתעלם ממנו, גם אם עשית תאונה, ואתה רואה שאין נפגעים אתה לא יוצא עלייהם עם אגרופים!

משטרה היתה מעורבת מהר מאד בכל הסיפור, וגם אמבולנס.

ליעד.

פורסם
1. קשה? הוא יקבל מחירון. בשוק החופשי לא היה מקבל סכום כזה, בין השאר בגלל סעיף 2 להלן.

2. חדש? ביומו הראשון על הכביש, נכנסה ברכב משאית מאחור (בדרכו להתקין טלפון), הבעלים הטריים השיב את הרכב לסוכנות והחליף אותו ברכב זהה (אותו הוא מחזיק עד היום עם פחות מ15,000 קילומטר. עליו ניתן להגיד חדש). לאחר מכן שימש הרכב כרכב הדגמה בימי מסלול של הונדה, כאשר ללקוחות נאמר שאין צורך להביא את רכבם (לרוב s2000 וtype R) כי יש להם s2000 לקרוע במסלול (נחשו איזו) כתוצאה מכך הוחלף לרכב מנוע 3 פעמים.

מחירון?!? את מי מעניין ב-S2000 מחירון? זה לא רכב שקשה להפטר ממנו וגם נמכר מעל המחירון,

אני לא חושב שמי שמחזיק רכב נדיר כזה מעוניין לקבל מחירון, במיוחד שאתה כל כך קשור לרכב.

לפני כמה שנים השבתתי איביזה טורבו צהובה אחת, שהיום כבר אצל איזה ערבי בצפון.

קניתי 8 מעל, השקעתי עוד 6 מיד בקניית האוטו, סה"כ 55 אלף, אחרי שהיא הוגדרה "אובדן להלכה",

קיבלתי מהביטוח 42 אלף שקל, בגלל יד גבוהה (5).

נראה לך ששמחתי לקבל מחירון? אני מאמין שגם בעלי ה-S2000 מרגיש כך.

לגבי סעיף 2 כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הייתי מצטרף למקהלת ה- "העיקר שהכל בסדר" אבל זה פא#$$נג S2000.

עצוב :cry:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
לפי התמונות הרכב יוגדל כטוטלוס?

אובדן להלכה מן הסתם.

הבעלים יקבל מחירון.

חברת הביטוח תמכור את הרכב במצבו הנוכחי לאיזה מאכער.

הנ"ל יתקן באיזה מוסך מדרכה, יישר את השלדה, ישים עיתונים במקום כריות אוויר ויגשר את נורת הביקורת, יגלגל קצת את מונה הקילומטרים אחורה, והופ, למכירה בלוחות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי זה אובדן מוחלט. מכזו פגיעה ככל הנראה המנוע הלך קאפוט. וגם אם לא, רק חלקי הפרונט שווים קרוב לחצי מערכו של הרכב. תוסיף לזה סדקים בקורה A ופגיעה אפשרית גם בגג ותקבל שהרכב הולך למגרש הגרוטאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אובדן להלכה מן הסתם.

הבעלים יקבל מחירון.

חברת הביטוח תמכור את הרכב במצבו הנוכחי לאיזה מאכער.

הנ"ל יתקן באיזה מוסך מדרכה, יישר את השלדה, ישים עיתונים במקום כריות אוויר ויגשר את נורת הביקורת, יגלגל קצת את מונה הקילומטרים אחורה, והופ, למכירה בלוחות...

אני מאוד בספק אם תחזור לכביש, לא בגלל כמות הנזק אלא בגלל שאף מאכער לא ישבור את הראש על רכב עם שוק כל כך מצומצם ועוד כזה שפגיעת שילדה היא לא אופציה עבורו גם לא בחצי מחיר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מחירון?!? את מי מעניין ב-S2000 מחירון? זה לא רכב שקשה להפטר ממנו וגם נמכר מעל המחירון,

אני לא חושב שמי שמחזיק רכב נדיר כזה מעוניין לקבל מחירון, במיוחד שאתה כל כך קשור לרכב.

לפני כמה שנים השבתתי איביזה טורבו צהובה אחת, שהיום כבר אצל איזה ערבי בצפון.

קניתי 8 מעל, השקעתי עוד 6 מיד בקניית האוטו, סה"כ 55 אלף, אחרי שהיא הוגדרה "אובדן להלכה",

קיבלתי מהביטוח 42 אלף שקל, בגלל יד גבוהה (5).

נראה לך ששמחתי לקבל מחירון? אני מאמין שגם בעלי ה-S2000 מרגיש כך.

לגבי סעיף 2 כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני.

זה היה נכון אם היה מדובר בS2000 בת 10 שנים שמורה או לא, כיוון שהמחירון מאוד נמוך יחסית לרכב אז נמכר מעל המחירון (למשל כמו פורשה בוקסטר מודל 1999 עם מחירון מגוחך, תמכר ב10-20 אחוז מעל). אולם, הרכב הזה מודל 2008 אם אינני טועה, המחירון עדיין גבוה בתחום ה"במחיר הזה אני מביא 2010 ביבוא אישי ו/או במחיר הזה אני קונה XX חדש (במיוחד עם ההנחות של היום). אתה תתפלל לקבל 10 אחוז מתחת למחירון, במיוחד אחרי מה שעבר על הרכב הספציפי הזה. מה שכן הוא אכן קרוב לאותה נקודה שבה הוא "ישן מספיק" כדי שימכר מעל המחירון, עניין של שנה שנתיים.

פורסם

דרך אגב, אם מישהו שנמצא כאן היה בעצמו או יודע על עדים נוספים לתאונה אני אשמח לקבל פרטי יצירת קשר.

נשמח לאגור כמות יפה של עדים למקרה כדי שיהיה לנו קייס חזק במקרה של התנגדות מצד הפוגע.

ליעד.

פורסם

אני גר באזור ועברתי בצומת (לאחר התאונה! סורי) ראיתי את ה-S השבורה ונצבט ליבי...

שמח שכולם בסדר... חבל על המכונה המדהימה שלפי מה שראיתי לדעתי כבר לא תחזור לכבישים...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...