Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בצומת, נכנס בו רכב (גארנד ויטרה) שחצה את הצומת באדום ופגע בו בצד הנוסע של הרכב באזור הכנף הקדמית.

אני מאוד-מאוד מקווה שנלקחו עדויות והוזמנה למקום משטרה.

תתפלא באיזו מהירות עלול "להתברר" שמי שחצה באדום הוא דווקא נהג ההונדה, זו מילה כנגד מילה ובלי עדויות נוספות נהג הויטרה עלול לספר סיפור משכנע שגם יתפוס.

מנסיוני הדל בעניין (בזכות הבנים שלי... :evil: ) למדתי שככול שמתעדים יותר ואוספים ראיות במיידי כשהכל טרי, סיכויי התביעה טובים יותר.

שלא תטעה, התנהגותו של נהג הויטרה מצביעה כאלף עדים שהוא כבר החליט מי האשם, נהג ההונדה...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חן - הכל נכות בתיאוריה, אל כאשר אתה מתקרב לצומת והירוק כבר דולק מספר שניות אינך מצפה למישהו שלא ישים לב - הסכנה היקרית היא מ"גונבי רמזורים" למיניהם בשניות הראשונות לאחר החלפת האור.

זו שאננות לשמה. נכון שהסכנה הגדולה היא שנהג יגנוב את האדום כשהרמזור בדיוק התחלף ולכן אם אתה הנהג הראשון או השני בטור יש להמתין ולהיכנס לצומת באטיות ולהאיץ רק לאחר שוידאנו שהצומת ריק. אבל! גם באמצע מופע האור הירוק נהג אחר יכול לעבור באדום ומי שלא מתכונן לכך הוא נהג תמים, נהג שאנן ולפעמים גם נהג בר מינן.

תמיד תמיד תמיד צריך לבדוק שהצומת ריק ויישאר ריק!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - הויכוח בינינו (גם בשרשור המקביל) - עקר. אין ספק בצדקתך, אבל אני מטיל ספק במעשיות שלה לגבי 99% מהנהגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מאוד-מאוד מקווה שנלקחו עדויות והוזמנה למקום משטרה.

תתפלא באיזו מהירות עלול "להתברר" שמי שחצה באדום הוא דווקא נהג ההונדה, זו מילה כנגד מילה ובלי עדויות נוספות נהג הויטרה עלול לספר סיפור משכנע שגם יתפוס.

מנסיוני הדל בעניין (בזכות הבנים שלי... :evil: ) למדתי שככול שמתעדים יותר ואוספים ראיות במיידי כשהכל טרי, סיכויי התביעה טובים יותר.

שלא תטעה, התנהגותו של נהג הויטרה מצביעה כאלף עדים שהוא כבר החליט מי האשם, נהג ההונדה...

מסכים לחלוטין. כבר אמרתי לפתוח השרשור (במדיה אחרת) שהם חייבים לתעד כל מה שניתן. בנוסף, הבנתי שהנהג בויטארה יצא מהרכב שלו והתחיל לאיים על נהג ההונדה. כשנהג ההונדה התעלם מהאיומים שלו והסתובב לכיוון השני, נהג הויטארה דחף אותו בגבו. אם הדבר נכון היה צריך מיד להזמין משטרה וכמובן להתלונן על תקיפה.

במקביל, יש לקחת מספרי טלפון מעדים אחרים שהיו באזור. הבנתי שיש גם מצלמות שמכוונות על הצומת, בתקווה שגם זה יעזור. שום דבר לא יחזיר את האוטו, כמובן. אבל זה כבר סיפור אחר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• ספונסר פורום
פורסם
לפי הכותרת אפשר לחשוב שמדובר בתאונה עם נפגעים בנפש!

כולנו פה אוהבים מכוניות, אבל אם זה חיים או מתכת, אז מה שחשוב זה שהחיים ניצלו לכן עצוב זה לא, חבל על המכונית - כן.

שהחבר שלך יקח הכל בפרופורציה וישמח על היותו בחיים. זה לא מובן מאליו לצאת עומד על הרגליים אחרי תאונה.

החלמה מהירה - נפשית ופיזית.

מסכים עם כל מלה !!

רק בריאות !!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מה שעצוב בכל הסיפור זה, שנהג הויטארה יחזור מחר (אם לא חזר כבר היום) לנהוג, וימשיך במנהגו הרצחני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאונה בלי נפגעים? אל תהייה כזה בטוח. אני אפילו לא בטוח שיהיה משפט. גם אם יהיה הוא לא יקבל יותר מחצי שנה-שנה שלילה.

שהבחור יתפנה לבית חולים, זאת הדרך היחידה בה אפשר להבטיח שהמשטרה תתערב.

ואני מקווה בשבילו שיש לו עדים בלתי תלויים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עצוב לראות רכב כזה מיוחד במצב כזה ועוד בגלל פעולה יום יומית שגרתית של הערס המצוי.

אם הייתי נכנס לצמתים בירוק בלי להסתכל לצדדים טוב טוב לפני, לא היו נשארות לי מכוניות...

לא רואים בתמונה את הנזק לצד הרכב, מקווה שעוד ניתן להחזיר אותו לכביש, גם אם זה במחיר של פגיעת שילדה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
עצוב לראות רכב כזה מיוחד במצב כזה ועוד בגלל פעולה יום יומית שגרתית של הערס המצוי.

אם הייתי נכנס לצמתים בירוק בלי להסתכל לצדדים טוב טוב לפני, לא היו נשארות לי מכוניות...

לא רואים בתמונה את הנזק לצד הרכב, מקווה שעוד ניתן להחזיר אותו לכביש, גם אם זה במחיר של פגיעת שילדה.

אני לא הייתי נוהג ברכב הזה אחרי תיקון גם אם היו נותנים לי אותו בחינם, זה סכנת נפשות, ובמיוחד שהשלדה של S2000 צריכה להיות לא פחות ממושלמת לצרכים של האוטו הזה.

מצער מאוד לשמוע, מוות ביסורים לנהג הסוזוקי.

פורסם

אכן בתאונה ברמזור אדום אם אין עדות חיצונית של מישהו נייטראלי מדובר במילה מול מילה, והתיק עלול להיסגר עקב כך.

לכן חיוני להשיג עדות/יות כאלה , גם מצלמת צומת / רמזור טובה לעיניין .

צריך לבדוק את פעילות הרמזור בשעה זהה לתאונה כדי ללמוד את מופעי הרמזורים ולדעת מי היה יכול לטעות ולהיכנס לצומת באדום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...