Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להזמין מחו"ל גאלקסי 3, על אליה וקוץ בה.

אם אני מזמין מ CLOVE ולא נעצר במכס, אני קונה מכשיר ב2600 שקל בלבד.

אם המכשיר יעצר במכס(ואיך שאני מכיר את המזל שלי, הוא יעצר), נוסיף 36% יוצא 3600 שקל, שזה 200 שקל יותר ממה שניתן למצוא בארץ עם עברית מובנת ואחריות בארץ.

שיקול שיכול להפוך את הצלחת על פיה- החזר מחברות הסלולר.

בעידן ה"אכול כפי יכולתך" בתשלום שנע בין 89 ועד כ150 שקל לחודש, האם אהיה זכאי להחזר על המכשיר?

אם אקנה מכשיר בארץ ב3600 במקום 4100(המחיר בחברות הסלולר), האם אוכל לקבל זיכוי מידי חודש על המכשיר?

תודה,

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני נמצא בתכנית עסקית באורנז' ומקבל זיכוי מלא על המכשיר בתנאי שאני עובר סכום של 120 ש"ח.

השבוע ניסיתי לברר האם יש אותו החזר במידה ואני עבר לתוכנית הכל כלול ב 135 ש"ח וקיבלתי תשובה חד משמעית שלא :-(.

פורסם

בתוכניות החדשות כבר אין החזרים עבור מכשירים. האופציה היחידה שלך זה למצוא תוכנית מגזרית, כמו למשל תוכנית תע"א בסלקום.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא הייתי ממהר לרכוש גלאקסי 3 בחו"ל, בייחוד כאשר השוק הולך להשתנות בקרוב (אם אני לא טועה- תיקון החוק נכנס לתוקפו או ב1.7 או ב1.8, לא זוכר מתי אמרו בחדשות) ומחירי מכשירי הסלולר צפויים לרדת בחודש הבא בגלל עוד רפורמה של כחלון (ביטול חלק מהמיסוי על המכשירים ולאפשר ייבוא מכשירים שאושרו בתקינה אמריקאית/ אירופאית ללא צורך באישור משרד התקשורת- כדוגמת גלקסי נקסוס S שנאסר ביבוא עד היום).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נצל"ש

מה באמת עם הקטע של ניתוק זיקה ?

אני כרגע באורנג', משלם 250 שקל לחודש באופן קבוע (אייפון 4 - 138 שקל זיכוי מלא)

250 זה יקר.. כשיש את אותו הדבר ב 89 .. אבל אם ניקח 89 + 138 .. זה כבר יוצא אותו דבר כמעט

האם יש דרך לקבל החזר על המכשיר אם עברתי לחברה אחרת ? זכור לי לפחות שפעם היה משהו כזה שנקרא ניתוק זיקה..

פורסם
ללא צורך באישור משרד התקשורת

הקטע המופרך הוא שמי שחסם בעיקר את כל העניין עד היום הם לא נציגי משרד התקשורת אלא נציגי משרד הבטחון :shock:

איזה הלמוט ממושקף מאיזה יחידת קשר שאתמול עלה על מדים בבקו"ם קובע לכל עם ישראל שמכשיר X או Y לא ייובאו לארץ כי יש איזה תדר חרום בימ"חים שאולי אם יום אחד תפרוץ מלחמה כוללת באזור, אז אולי יש מצב של חשש שנצתרך את התדר הזה.

איך אמר כחלון לנציג צה"ל בדיון האחרון, "מדינת ישראל היא מדינה שיש לה צבא, לא צבא שיש לו מדינה".

גם ככה עשו מאיתנו צחוק כשאסרו בזמנו על יבוא ה I-PAD.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שניר,

ניתוק זיקה, פירושו שאתה יכול לקבל החזר מהחברה הסלולרית שלך על מכשיר שקנית בחנות פרטית, ואתה לא חייב לרכוש את המכשיר מהחברה עצמה לצורך כך.

לגבי מסלולי ה"ללא הגבלה": בחברות הגדולות זה לא כולל החזרים על המכשיר (אם אתה מקבל החזר בתוכנית שלך היום, ועובר לתוכנית זולה יותר ללא הגבלה, אתה מתחיל לשלם את ההחזרים על המכשיר שלך בנפרד).

לגבי החברות החדשות, גולן טלקום והוט-מובייל לא נותנות החזרים על מכשירים ואין להן תוכניות שכוללות החזרים (דבר שחוסך אותיות קטנות, חישובים וויכוחים, ולכן מאפשר להן להחזיק צוות נותני שירות קטן ומצומצם).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
הקטע המופרך הוא שמי שחסם בעיקר את כל העניין עד היום הם לא נציגי משרד התקשורת אלא נציגי משרד הבטחון :shock:

איזה הלמוט ממושקף מאיזה יחידת קשר שאתמול עלה על מדים בבקו"ם קובע לכל עם ישראל שמכשיר X או Y לא ייובאו לארץ כי יש איזה תדר חרום בימ"חים שאולי אם יום אחד תפרוץ מלחמה כוללת באזור, אז אולי יש מצב של חשש שנצתרך את התדר הזה.

איך אמר כחלון לנציג צה"ל בדיון האחרון, "מדינת ישראל היא מדינה שיש לה צבא, לא צבא שיש לו מדינה".

גם ככה עשו מאיתנו צחוק כשאסרו בזמנו על יבוא ה I-PAD.

באגירה, ראין לי מושג מה עושים ההלמוטים, אבל יש דבר שנקרא הקצאת תדרים, ומדובר בנושא מורכב מאוד. נושא התדרים שבשימוש מערכת הביטחון הוא רק חלק קטן מהעניין, הבעיה היא שהעולם מחולק לאזורים שונים של ITU (ליתר דיוק 3 אזורים) ובכל איזור כזה הקצאות התדרים שונות - למשל, פס שמוקצה בארה"ב לחובבי רדיו התנגש עם שידורי הטלויזיה באירופה, ויש תדרים שמוקצים בארה"ב לציוד תעשייתי\מדעי\רפואי האסורים באירופה בגלל התנגשותעם תדרי GSM. כעקרון אנחנו שייכים לאיזור 1 של ITU - כמו אירופה. מעבר לכך - בתדרים הגבוהים מאוד, הפועלים לטווחים קצרים בלבד, יש הרבה הגבלות מקומיות שכל מדינה משיתה בשטחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535826.0

ב2950

נראה לי מוזר שהוא מעביר כמויות כאלה ולא נעצר במכס. וכשנשאל מה קורה אם נעצר במכס, תשובתו "כל מקרה לגופו".

איזה מקרה לגופו יכול להיות. משלמים ונותנים כתובת למשלוח, אין לי השפעה על המשלוח.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אתה יכול להראות לי ולו דוגמא אחת ברחבי העולם למדינה שאסרה יבוא ומכירה של I-PAD בגלל התדרים שלו?

מה עם מדינה אחת שאוסרת על יבוא סלולריים של HTC?

ניידים (שים לב, ניידים, לא סלולריים) של פנסוניק מדגמים מסוימים?

מי שעוקב אחרי הודעות שלי יודע שאחד הדברים שהכי חורה לי הוא הקלות הבילתי נסבלת שבא ממשלות ישראל לדורותיה לא מהססות ולו לשניה לדרוס זכויות יסוד של האזרחים, הנה דוגמא נהדרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...