Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי משתלם לקנות מוצר בחו"ל רק אם מחירו הוא 50 אחוז מזה שבארץ.

זה כולל בתוכו גם מרווח במקרה של עוגמת נפש.

הסיפור הזה של ההחזרים מרגיז, כי זה מגלה את התמונה האמיתית - כלום לא השתנה מבחינת החברות הסלולריות, פשוט בעבר הן ספגו מראש את החזרי המכשירים במחיר החודשי.

אני למשל משלם 198 על תוכנית דיי עלובה ומקבל 98 חזרה לאייפון 4 ועוד 10 חזרה על המכשיר הקודם (איזה 6100 מצ'וקמק).

כשאתה חותך 108 פתאום התוכנית נראית לא רעה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בחיים שלך אל תיקח בתשלומים מכשיר מהחברה. לא רק שזה יקר זה גם ידפוק אותך בעתיד כשתרצה לשדרג את החבילה(לא מדבר איתך על לשדרג מכשיר, חבילה!) ו/או להחליף מכשיר.

עשיתי את הטעות הזאת ובגלל זה אני תקוע עם חרא חבילה בלי אפשרות לעבור/לשנות חבילה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אם החבילה שלך גרועה עבור לחבילה יותר טובה והמשך לשלם תמורת המכשיר. איני יודע את פרטי העסקה שלך, אבל סביר מאוד שתחסוך כסף גם אם תאבד את הזיכוי תלוי השימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם החבילה שלך גרועה עבור לחבילה יותר טובה והמשך לשלם תמורת המכשיר. איני יודע את פרטי העסקה שלך, אבל סביר מאוד שתחסוך כסף גם אם תאבד את הזיכוי תלוי השימוש.

ואז מה הקטע? להוסיף לחשבון עוד 47 שקל בחודש על מכשיר שהשווי שלו היום זה בערך 47 שקל? במידה ואתה מתכוון להישתמש במכשיר 3 שנים לפחות והחבילה שלך טוב אז זה בסדר לעשות מהלך כזה(אבל עדין לקחת סיכון) אבל במידה ואתה רוצה להתחדש כל כמה זמן ולהיות תמיד דינמי לחבילות חדשות והצעות אז זה ממש טעות.

במקרה שלי, עשיתי חבילה פשוטה עם תעריפים סבירים עם איטרנט 15MB כי בזמנו לא היה צריך יותר ואז כשהיתחדשתי באייפון הייתי חייב לחדש חבילה ואז הם התחילו לעשות בעיות.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אי אפשר לייעץ בלי לדעת מה כוללת ומה עלות החבילה הנוכחית שלך. אולי תוכל לפרט? כולל גם עלות המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי האייפון ניתן במבצע סטודנטים ויצא יותר זול מאשר הייתי קונה אותו בחנות לכן לקחתי זאת מאורנג'.

גם התוכנית עצמה יצאה הרבה יותר זולה מאשר אם הייתי נשאר עם המכשיר הקיים שהיה לי.

בכל מקרה, אם מישהו הצליח להרשם/לנייד לאחד ממסלולי הUNLIMITED וגם לקבל החזר כלשהו על מכשיר קיים - אשמח לשמוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני נמצא בתכנית עסקית באורנז' ומקבל זיכוי מלא על המכשיר בתנאי שאני עובר סכום של 120 ש"ח.

השבוע ניסיתי לברר האם יש אותו החזר במידה ואני עבר לתוכנית הכל כלול ב 135 ש"ח וקיבלתי תשובה חד משמעית שלא :-(.

איזה תוכנית יש לך? לי יש את התוכנית של החיילים אשר מחייבת אותי לדבר 139 שקל בחודש ואז אני לא משלם על הטלפון. אם אני מדבר פחות אז אני מחוייב ב 70 שקלים. המכשיר אגב הוא נוקיה 5800. נשארה לי עוד שנה ואז אני משוחרר מהכבלים האלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...