Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליחה להעלות את הקובץ אז אעתיק מה שרשום איפה שיש איקסים:

1.‏ מנוע: לא תקין: מערכת תזמון - הוחלף רצועת זימון לפי הוראות יצרן.

6.‏ סרן קדמי ומערכת היגוי: לא תקין - מערכת היגוי-גלגל הגה פגום.

8.‏ שלדת מרכב: לא תקין - מצב פנימי משמעות גבוהה, מגן תחתון חסר/שבור=תיקוני מרכב, משמעות גבוהה=רכב לאחר תאונה, סימני פגיעה דופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע, סימני תיקון בתא מטען+חומר, הוחלפו חלקי מרכב, כנף אחורית שמאלית הוחלפה, סימני תיקון בפח אחורי, סימני פגיעה עמודים שמאל, נזק בקורות/עמודים, הלחמות/חיבורים לא מקוריים, סימני מילוי חומר, צבע עמודים לא מקורי.

12.‏ העברת כח - לא תקין- תיבת הילוכים אוטומטית, מעיכות באגן, הוחלף תומכים.

אני אשמח לשלוח העתק במייל למי שיהיה מוכן לעזור לי.. בגדול כל השאר יש וי על תקין אז לא העתקתי.

מדובר ביונדאי גטס 2009 מליסינג של אלבר.

פורסם

הרכב אחרי יותר מתאונה קשה אחת.

להתרחק.

התקלות במנוע ובהגה שוליות שלא לומר הערות טיפשיות.

בגיר צריך להחליף תושבות.

המכה באגן השמן של הגיר מצביעה על כך שהרכב בילה בשטח לא סלול.

יש גטסים כמו חול על שפת הים. ממליץ בחום לחפש אחת שמורה יותר, גם במחיר פשרה בשנתון!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבדיקה שלך, או שאלבר סיפקו לך אותה? כי עם מצב רכב כזה קשה לי להאמין ששאר הבדיקה יצאה נקיה...

בעיקרון, בבדיקה כפי שכתבת אותה, הדבר היחיד שמשנה, אבל משנה מאוד הוא שהרכב לאחר תאונה קשה (אחת או יותר), ואם אכן יש מעיכות גם בתיבת הילוכים, ניכר שהרכב הזה עבר חיים מאוד מאוד לא קלים.

אבל העובדה ששאר הבדיקה יצאה כל כך נקיה קצת חשודה בעיניי, אז כאן באמת חשוב לדעת אם זו בדיקה שאת ביצעת בעצמך.

אה, ואם זה לא היה ברור עד עכשיו- חפשי אחת אחרת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מה כבר נשאר, מיקה? (בטופס סיכום אחיד)

קרור,דלק,הצתה,פליטה, מחוונים,צמיגים,תאורה. (שכחתי משהו?:-D )

כל אלה, ברכב 2009, למרות ההתעללות, נשארו תקינים.

נראה לי הגיוני לגמרי.

ובכ"ז לא הייתי מתקרב לאוטו הזה, גם לא כנוסע...

פורסם

בעיקרון, אתה צודק. אמנם רכב שהתעללו בו יראה לפעמים בלאי גם בצמיגים ובבלמים, למרות שייתכן מאוד שאלו רכיבים שהוחלפו לפני המכירה כדי להשאיר את הרכב למראית עין כ"מציאה שרק איתרע מזלו לעשות תאונה ואחרת הוא נהדר".

בכל אופן, זו בסה"כ גטס מליסינג... יש כמוה כמו זבל, במחירי רצפה. אין מה להתפשר על רכב שהוא פחות ממושלם.

פורסם

אגב- נראה לי מאד מאד מאד מוזר (להוסיף עוד "מאד" אחד?) שאלבר מתעסקת במכירה של "בונבונירה" שכזו.

בד"כ רכבים כאלה הם מעבירים לסוחרים בבאלקים גדולים של 15-20 מכוניות, במחיר של "על המשקל".

לשואלת-האם את הרכב ראית בסוכנות מכירה של אלבר עצמה, או אצל מישהו ש"עובד איתם"?

פורסם

רכב עבר חיים לא קלים מבחינת תאונות ויש משמעות גבוהה. להתרחק ולא לגעת גם עם מקל. יש מספיק גטס שמורות שלא עברו תאונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את הבדיקה אלבר שלחו לי, לא אני עשיתי.

הוא שלח לי עכשיו בדיקה של רכב נוסף, גם גטס 2009 [75K ק"מ, 40K ש"ח]

הכל תקין, חוץ מהסעיף הבא:

8. שלדת מרכב: תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, נזק בתא מטען+מעיכות, מגן אבנים אחורי פגום=מעיכות, תיקוני מרכב וצבע, סימני פגיעה דופן שמאל, הוחלפו חלקי מרכב, דלת קדמית שמאלית הוחלפה מעיכות\מעוך\שריטות בצבע+פגמים.

פורסם

בואי ואחסוך לך: שלא יטרח לשלוח לך טופס של רכב שיש בו יותר מ"משמעות שולית" בסעיף השלדה. לא החלפת דלת ולא תיקוני מרכב.

אין מכונית שתצא לך כאן נקיה לגמרי, אבל "משמעות שולית" תהיה לרכב שהמכות היחידות שהוא קיבל בחייו היו מדלתות של מכוניות אחרות שנפתחו עליו או מכות חניה קטנות. וזה רכב שיש מה לדבר עליו.

(עריכה): הערה נוספת- גם אחרי שהוא מוצא לך רכב כזה, אל תסתפקי בבדיקה שאלבר מציגה לך ותבדקי בעצמך במכון שאת בוחרת. הבדיקות שלהם נראות נקיות בצורה חשודה.

פורסם

,מיקה קודם כל שאפו על חוש הריח לגבי הבדיקה המוזמנת.. .

אני לא הייתי פוסל על הסף רכבים עם 'משמעות נמוכה', ובתנאי שלא מדובר על החלפות.

כמובן, כל דבר לגופו.

ידוע למשל שבגטס כל תאונת חזית-אחור בפקק במהירות אפס תיימת בשישה שבורה ופחות תחתון+רצפת תא מטען עקומה.

פורסם

הוא כנראה חשב שהוא יוכל לסבן אותי כי אני בחורה.. בכל אופן אני לא חושבת שאהיה מעוניינת לקבל ממנו הצעות נוספות כי הוא השאיר עלי רושם נוראי [הוא ממש התלהב בטלפון כמה הבדיקה נקיה ושכדאי לי לסגור לפני שיקחו לו את הרכב בלהבלהבלה]

לא אוהבת שחושבים שאני מפגרת.

תודה לכם :)

פורסם

את צודקת בהחלט.

קורה לעתים שבעל עסק חושב שהלקוח טיפש.

אני תמיד אומר להם שהם צריכים להבין שהלקוח חכם, וכדאי להם לצאת מנק' הנחה שהלקוח מבין את התחמונים שלהם, אם לא מבין עכשיו, אז יבין בעוד מספר ימים ובכל מקרה לעסק ייגרם נזק.

חבל שכך נוהגים בעלי עסקים בשנת 2012

• תוכן חדש...