Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי יש מושג האם ניתן להשכיר סביבת מוסך לפי שעות או ימים

לעבודה עצמית על הרכב הפרטי (כולל כלים מתקן הרמה ....)

אפילו כולל יעוץ בתשלום

או שזה פרי דמיוני בלבד !

פורסם

איזה גרריסט סיפר לי על בחורה עם אלפא 88 כלשהיא שאחד המוסכים של אלפא נותן לה לבוא אחרי שעות העבודה והיא מתקנת את האוטו בעצמה.

פורסם

לא תמצא דבר כזה. בארה"ב יש מקומות מסודרים עם לפטים וגם מוכרים שם שמנים וחלקי חילוף למי שרוצה ויש מקום לשפוך את השמן הישן למיחזור. בארצינו אין סיכוי.

עצה שלי תתידד עם מוסכניקית...:wink:

פורסם
לא תמצא דבר כזה. בארה"ב יש מקומות מסודרים עם לפטים וגם מוכרים שם שמנים וחלקי חילוף למי שרוצה ויש מקום לשפוך את השמן הישן למיחזור. בארצינו אין סיכוי.

עצה שלי תתידד עם מוסכניקית...:wink:

תתידד עם אשת המוסכניק וכך כל אחד יוכל לדפוק את השני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איזה גרריסט סיפר לי על בחורה עם אלפא 88 כלשהיא שאחד המוסכים של אלפא נותן לה לבוא אחרי שעות העבודה והיא מתקנת את האוטו בעצמה.

הוא התכוון לקרן עם האלפא ספרינט, ולאיציק המוסכניק.

היא חברת פורום ותיקה פה, והיא והמוסכניק חברים טובים.

• תוכן חדש...