Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעם הרע שובר שיא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה וולגרי אפשר להיות? השם ישמור ויעזור... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=2KSFQCFEBBc&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהתחלתי לצפות, אמרתי לעצמי "אין מצב שזה מה שאני חושב שזה". ואז התברר לי שזה כן :-(

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התינוקות השקטים האלה הורגים אותי, אדם (בן 7 חודשים היום) לא היה סובל את החרתא הזה לחצי שניה כשהיה בן שבוע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מישהו מזהה איזה רכב זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתם בכלל לא מבינים את הפואנטה, שתי המשפחות רבו על הכיבודים בברית - וזו היתה הפשרה :shock:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה וולגארי?

כנופיית ערסים חיפשו שינוי מרענן מהג'ונגל שהם גרים בו, ומצאו.

אותי מעניין בכמה היכה אותם בעל האולם בשביל הערסיאדה.

פורסם

וואו, איזה טראש!

זה רק רמה אחת מעל היספנית שהיתה גבר לשעבר וגמד שנמשך לשמנות הולכים מכות אצל ג'רי ספרינגר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

דווקא לדעתי רעיון מבריק מאוד! מה ההבדל בין תינוק באוטו אמיתי לבין אוטו עם שלט רחוק? אין סכנה לשלום התינוק שקשור היטב!

נ.ב

הייתי באירוע הזה ואני אישית מכיר את המשפחה הזאת ומדובר במשפחה מאוד מכובדת!

לדעתי הלכתם רחוק מדי עם ההגזמות והשמצות!

פורסם
דווקא לדעתי רעיון מבריק מאוד! מה ההבדל בין תינוק באוטו אמיתי לבין אוטו עם שלט רחוק? אין סכנה לשלום התינוק שקשור היטב!

נ.ב

הייתי באירוע הזה ואני אישית מכיר את המשפחה הזאת ומדובר במשפחה מאוד מכובדת!

לדעתי הלכתם רחוק מדי עם ההגזמות והשמצות!

זה בעיה אם אתה לא רואה שעושים קרקס מטקס מסורתי ע"פ הדת היהודית, וזה ברור שזה לא לטובת הילד כי אין לו מושג מה בכלל קורה(זה אפילו לרעתו אם תשאל אותי) אלא רק לטובת המשפחה להראות כמה כסף יש להם.

יש אפילו מצבים שהוולגריות והאגו של ההורים כול כך גדול, שלמרות שהילד עצמו לא רוצה את כול ההמולה הזאת והבלאגן הזה, ההורים בכול זאת דוחפים, וממצב של טקס של פעם בחיים, זה הופך לסיוט שהילד פשוט שונא ורק מחכה שהוא יגמר.

פורסם

נגיד, אבל נגיד, רק נגיד שאני במקום התינוק הזה:

עוד 20-30 שנה

ההורים חוגגים יום נישואין 20-30

מארגן להם ארוחת בוקר טובה ומלאה

מגייס נהג מ ARAB DRIFTING שיאסוף אותם עם אחד הרכבים שיהיו ליאשה, זה שיש לו באקטים.

קושר אותם באותה צורה כמו שהייתי קשור באודי הזו

יוצאים לנסיעה רגועה לכיוון נס-הרים או כבישים דומים בקפריסין

בדרך שולף טאבלט ומראה להם את הסרטון הזה ביוטיוב

ואז מתחילים את היום כיף :twisted:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...