Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעם הרע שובר שיא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפחיד לדעת מה יילך בבר מצווה שלו

תן לי לנחש, יצניחו אותו ממעבורת חלל לתוך האולם בתוך למבורגיני מוקף בדוגמניות ערומות שרוכבות על חד קרן תוך כדי שהאבא יורה זיקוקים צבעוניים לכל עבר עם minigun ודייויד קופרפילד חותך את האמא בתוך ארגז לעיני כל המוזמנים, שיושבים בתוך המערה של באטמן וצ'אק נוריס מחלק להם קוקטיילים ונלחם בברוס לי באותו זמן.

כמובל בארועים של משפחות מכובדות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא לדעתי רעיון מבריק מאוד! מה ההבדל בין תינוק באוטו אמיתי לבין אוטו עם שלט רחוק? אין סכנה לשלום התינוק שקשור היטב!

נ.ב

הייתי באירוע הזה ואני אישית מכיר את המשפחה הזאת ומדובר במשפחה מאוד מכובדת!

לדעתי הלכתם רחוק מדי עם ההגזמות והשמצות!

אין סכנה? שמע, אני למדתי רפואה בסורבון (אך מעולם לא הוסמכתי), ולשים תינוק ולהסיע אותו במעגלים, תו"כ שחבורה של סתומים מפוצצת לו את האזניים עם דרבוקות (ברבים!) זה מעבר לטמטום רגיל של אנשים, כי זה באמת עלול להזיק לתינוק :?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מצחיק אותי גם שמסיעים אותו בכזו קרבה לזיקוקים,

אני בספק אם עורו או עיניו של התינוק ישמחו לפגוש בגיצים שמתעופפים לכל עבר...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, כבר בתחילת שנות התשעים היה מי שהגה רעיון דומה. תעבירו ישר ל-1:15

http://www.youtube.com/watch?v=55_j5mKUPrA&feature=colike דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני יודע בדיוק מה ילך בחתונה שלו

"בחתונה צריכים להיהרג לפחות שלוש אנשים, אחרת הדות'ראקי יחשבו שהחתונה משעממת" (מתוך "שיר של קרח ושל אש" מאת ג'ורג' מרטין)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע מה יותר וולגרי, צמד הקופים שהולכים עם הטופים או עצם העובדה שהולכים להטיל מום באיבר המין של הילד שילווה אותו עד לסוף חייו. בארה"ב דרך אגב, עדיין נהוג בקהילות של הפרטמיטיבים שהמוהל מוצץ את הדם עם הפה. נחשו מה קרה? נכון מאוד, מספר לא מועט של ילדים חטף הרפס שמן הסתם המחלה נשארת עם התינוק עם ליום מותו. חלק מהילדים אכן מת מהמחלה "שהעניק" להם המוהל. נגיף ההרפס לידעה כללית חודר לתוך ה DNA של התאים ומשתיל את עצמו בתוכו. לכן עד היום אין מרפה להרפס רק תרופות להקלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הנה עוד מקרה ששבר את שיא השיאים. אבא שהכניס את הילדה שלו למכונת הכביסה וזו החלה לפעול. בבקשה.

http://www.youtube.com/watch?v=lATsw-l1oKs

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מפתיעה שיש פה הרבה אנשים נגד ברית מילה.

אצלנו הקונצנזוס (האישה) ניצח.:roll:

הקטע על מכונת הכביסה מעיד על טמטום עצום, אבל זאת טעות, המכונה לא הופעלה בכוונה.

לעומת זאת בתינוק שברכב הושקע הרבה מחשבה מקדימה ואפילו ממון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הנה עוד מקרה ששבר את שיא השיאים. אבא שהכניס את הילדה שלו למכונת הכביסה וזו החלה לפעול. בבקשה.

http://www.youtube.com/watch?v=lATsw-l1oKs

מזעזע! עוד לא החלטתי אם מגיע לאדם שהכניס את התינוק למכונת כביסה את רגעי אימה כאלה בגלל שהוא כל כך טיפש. מה שבטוח שהילדה מסכנה.

לגבי התינוק בתוך הרכב על שלט...מצחיק ומגניב לדעתי.

כל הקרקס מסביב זה כבר עניין של טעם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מפתיעה שיש פה הרבה אנשים נגד ברית מילה.

אצלנו הקונצנזוס (האישה) ניצח.:roll:

הקטע על מכונת הכביסה מעיד על טמטום עצום, אבל זאת טעות, המכונה לא הופעלה בכוונה.

לעומת זאת בתינוק שברכב הושקע הרבה מחשבה מקדימה ואפילו ממון.

אם כבר ברית מילה אז בבית חולים על ידי רופא כירורג או להשאיר את ההחלטה בידי הילד שיהפוך למבוגר באם הוא רוצה לעשות זאת לעצמו.

חוץ מזה, תן סיבה טובה אחת לעשות את זה. לגבי אלה שיגדו שזה אות לברית שהאל כרת איתנו? ובכן, האל הפר את הברית עם בני ישראל עוד ממזמן. אלה הם ה 63 שנים הראשונות במשך כמה מאות טובות שבהם יהודים חיים בלא פחד על חייהם מפוגרומים ומפרעות וזה לא בזכות האל.

מזעזע! עוד לא החלטתי אם מגיע לאדם שהכניס את התינוק למכונת כביסה את רגעי אימה כאלה בגלל שהוא כל כך טיפש. מה שבטוח שהילדה מסכנה.

לגבי התינוק בתוך הרכב על שלט...מצחיק ומגניב לדעתי.

כל הקרקס מסביב זה כבר עניין של טעם.

לגבי הקטע עם מכונת הכביסה, זה קרה בקמדן, ניו ג'רזי. עד לא מספר שנים היא הייתה העיר הכי מסוכנת בארה"ב עם אחוז גבוה של פשע, צורכי סמים וזנות. אז מה אתה בדיוק מצפה מאוכלוסיה כזו? דרך אגב, היום קמדן מדורגת בתור העיר מס 5 הכי מסוכנת בכל ארה"ב. אז שוב פעם, תעשה את החישובים שלך לבד. הנה, ראה כאן במספר 5.

http://www.neighborhoodscout.com/neighborhoods/crime-rates/top100dangerous/

פורסם

זו כנראה עיירה של אנשים באמת מפגרים. אחד מכניס ילד למכונת כביסה והשני שם מצלמת אבטחה מאחורי המאורר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא מדמיין לעצמך עד כמה. יש בניו ג׳רזי כמה וכמה אזורים שמתפקדים על תקן בית השחי/מפשעה/תחת של ניו יורק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם כבר ברית מילה אז בבית חולים על ידי רופא כירורג או להשאיר את ההחלטה בידי הילד שיהפוך למבוגר באם הוא רוצה לעשות זאת לעצמו.

חוץ מזה, תן סיבה טובה אחת לעשות את זה. לגבי אלה שיגדו שזה אות לברית שהאל כרת איתנו? ובכן, האל הפר את הברית עם בני ישראל עוד ממזמן. אלה הם ה 63 שנים הראשונות במשך כמה מאות טובות שבהם יהודים חיים בלא פחד על חייהם מפוגרומים ומפרעות וזה לא בזכות האל.

א) לגבי הברית מילה, אז לעשות צריך, אבל לא משיקולים דתיים, אלא משיקולי בריאות (יכול להווצר זיהום מתחת לעורלה). מה שכן, זה משהו שבאמת צריך לעשות כירורג בחדר ניתוח, ולא מישהו עם ציפורניים שחורות באמצע מסעדה.

ב) הדתיים תמיד יוכלו להגיד לך שככה האל בוחן את נאמנותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לא משיקולים דתיים? אם אדם יהודי עם זיקה למסורת, מדוע שלא יעשה זאת?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...