Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה לי CNC או ידני, דרוש חרט עם מחרטה אופקית לצורך חריטה מדוייקת (יחסית, סטייה עד 0.5 מ"מ) של קונוסים קטומים באורך אחיד עם קטרים עוקבים (30 ל20, 20 ל10 ו 10 ל1 ל0 [בקירוב]). העבודה צריכה להיות מהיום להיום או מהיום למחר. -כרגע- המחיר לא משנה. אני כבר אראה אם זה משתלם לי או לא.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה הכמות, מה חומר הגלם ומאיפה אתה בארץ?

חצי מילימטר זה דיוק מאוד נמוך. לא תהיה לך בעייה למצוא חרט לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חדרה עד יבנה.

חומר בעקרון עץ, אבל כל חומר הולך, זה אח"כ עובר ליציקת אלומיניום אחרי אינסרטים שאני מוסיף

Stay tuned

פורסם

כל בית מלאכה לעיבוד שבבי שיש לו מחרטה ידנית יכול לעשות את זה. דיוק של 5 עשריות זה כלום. לא ציינת באיזה כמויות מדובר.

בכל מקרה חרט שמכבד את עצמו יכול לקחת עשרות רבות-מאות שקלים ליחידה, לפחות בכמויות קטנות.

פורסם

יש באיזור התעשייה חולון משהו כמו 10 מקומות לעיבוד שבבי מהיום להיום, וכולם די מקצועיים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מהיום להיום? תכין הרבה כסף חביבי.

וכמו שאמרו קודמי, 5 עשריות זה לא דיוק בכלל. במיוחד לא בקטרים שאתה מדבר עליהם.

אם היית מאיזור הקריות היתי עוזר לך בשמחה.

Got To love It

פורסם

הלכתי למורנו בחולון בסוף, בכל מקרה, הבחור מסתכל אומר מה שאומר, אני בא להוציא כסף וא הוא אומר

"יא אהבל, לך קח מקל בליארד, הכי ביגדלי תשייף קצת".

פירסט איי ווז לייק

:shock:

ט'ן לייק ט'אט

:oops:

.הלכתי לשולחן הירוק שני מקלות מעץ אש 300 ש"ח, ובא לציון גואל.

תודה לעונים.

Stay tuned

• תוכן חדש...