Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה נשברו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה נשברו וכבר הורידו את הסיוויק ל 126K וכמעט 140K.

אבל לפחות הפרסומת שלהם היפה ביותר שראיתי בתקופה האחרונה.

פורסם
מה גורם לאנשים לקנות אקורד ב180K כשיש אופציות הרבה (אבל הרבה) יותר טובות במחיר יותר נכון?

מלבד הסקודה סופרב, אשמח לדעת על אילו עוד מכוניות בקטגוריה אתה מדבר בתמחור הזה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

פוזה ותדמית.

תגיד מה שתגיד אבל לאקורד נוצרה תדמית של רכב מנהלים מפולפל לקהל העברייני לייט.

יש קונים שמחפשים ואוהבים את התדמית הזאת...

אני לא חושב שזה הגיוני לשלם 180K על אקורד אבל עובדה שיש כאלה שכן.

פורסם
מה גורם לאנשים לקנות אקורד ב180K כשיש אופציות הרבה יותר טובות במחיר יותר הגיוני?

מי קונה אקורד?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שלא לדבר על מוסכי היבואן שפשוט עושקים את בעלי הרכבים גם בטיפולים קטנים שלא נכנס לתוספות כמו (החלפת שמן גיר יזומה) וכו'.

לא רואה שום טעם לרכוש לא סיוויק חדשה מהיבואן ובמיוחד לא אקורד (למרות שזה רכב חביב מאד אבל אין לו שום יתרון בפן המנוע / נוחות על המתחרים)

כמו שקודמיי כבר אמרו נוצר איזשהו פן "תדמיתי" או סמל סטטוס למי שנוהג באקורד שחורה מושחרת (חלונות וכו') בדיוק כמו לבעלי BMW.. למרות שההשוואה מהבסיס פשוט שגויה (BMW והונדה לא עומדים באותו קנה מידה של איכות בכלל)

פורסם

ישראלים אוהבים הונדות.

גם הירידת ערך שלהם נמוכה יותר מירידת ערך של רוב החברות.

ובכללי לדעתי מי שמחזיק אוטו להרבה שנים עדיף הונדה-הם מחזיקים יותר זמן.

פורסם

ובכללי לדעתי מי שמחזיק אוטו להרבה שנים עדיף הונדה-הם מחזיקים יותר זמן.

שמע, תגובה עניינית ומקצועית... :roll:

הונדה "מחזיקים" יותר זמן?

אם ביפניות עסקינן - מה עם טויוטה, דייהטסו, סוזוקי, מאזדה וסובארו? הן לא "מחזיקות"?

פורסם

אם תשימו לב "הונדה" מזמן הפכה ללהיט של איך זה נקרא... "ערסים" וכדומה.

כל אלו שנוסעים עדיין בהונדה קופה שנת 92 או משהו כזה, יש לי הרבה אנשים שעובדים איתי (ערסאוואתים) שנוהגים ברכבים האלו.

אמנם הם יפים ומתוחזקים טוב יחסית, בטוח יותר יפים מהסופר לנסר שלי :p אבל עדיין

תדמית של הערס למי שנוהג בהונדה תמיד יש לי, במיוחד בהונדה אקורד, לרוב בצבע שחור.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...