Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי באתר שמציע את המדבקה הבאה:

http://www.wrap.co.il/

על פי מה שהם מראים זו מדבקה שמונעת ב100% שריטות ומגנה מפני נפילה וכו'.

מישהו שמע? מכיר? יש חוות דעת? האם זה באמת טוב כמו שזה נישמע?

אני התחלתי עם otterbox וזה היה מבאס להשתמש באייפון ככה לאחר מכן עברתי לבאמפר שבאמת מגן על המכשיר בחיי יום יום(כאשר אני בעצמי גם שומר עליו) אבל אם יש מדבקה שמציע הגנה בטוחה יותר אני אעדיף להיות ללא כל מגן.

פורסם

נראה כמו חרטא ממש.אולי מגן מפני שריטות מסך אבל בטוח לא מפני נפילות.

במיוחד במחיר הזה,160 שקל,קניתי באיביי 10 מגני מסך ב-30 שקל,מחליף כל כמה חודשים וזהו.:lol:

אני התחלתי את דרכי עם כיסוי של SWITCHEASY מדגם CAPSULE RABE(לפני שלוש שנים),שהוחלף אחריי שנה בגלל שהגומי התרחב לSKETCH שהחזיק עוד שנה(אחלה כיסוי,פלסטיק,לא סיליקון),לאחר מכן כיסוי של BELKIN(חרא של מגן,לא נוח בכלל,ולא יושב טוב,כל הזמן מושך את המדבקה על המסך) ועכשיו שוב חזרתי לSWITCHEASY רק מדגם אחר שנקנה בדיל אקסטרים ב-10 דולר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני היתי 4 חודש אם מדבקה של ZAGG וללא מגן, ואז עברתי לקפסול רייבל ואיך שהוא נשבר לי גב אחורי.

כרגע אני כבר 3 חודש אם מדבקה סינית ומעל מדבקה סינית של אדידס, אני לא אחד ששומר על הטלפון והוא כבר נפל בטוח יותר מ20 פעם, בינתיים לא נשבר מסך/גב אחורי.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...