Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

זקוק להמלצה לסיליקון על מנת לאטום טרמוסטט, מחפש את ההכי איכותי שלא מתפורר אחרי חודש, כזה כמו שמשתמשים במוסכים של הילוך שישי.

תודה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל הרכבים שאני מכיר והחליפו בהם טרמוסטט לא השתמשו בשום סיליקון. בד"כ עם הטרמוסטט בא אטם. למה צריך סיליקון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם אחרונה שקניתי סיליקון שחור לאטימה של ויקטור עלה לי שפורפרת כ70 שקל!

הזמנתי מאיביי עלה 35 שקל אבל סיליקון למנועי אלומיניום בלבד.

איפה קונים ויקטור אדום או שחור בזול?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בכל הרכבים שאני מכיר והחליפו בהם טרמוסטט לא השתמשו בשום סיליקון. בד"כ עם הטרמוסטט בא אטם. למה צריך סיליקון?

באלמרה פרפקט לא מגיע אטם יעודי, רק סיליקון.

פורסם

זה לא נכון מה שאתה אומר, אני הייתי במרכזי של ניסאן, אמרו לי שהם שמים רק סיליקון, בשביל להיות בטוח הלכתי למחסנאי וביקשתי שיראה במחשב מה מופיע לו שם, גם שם אין אטם לפי התמונות. ושוב בשביל להיות בטוח ביקשתי שיראה לי את התמונות של החלקים במחשב.

פורסם

בכל טרמוסטט מגיע O-RING שמקיפה את הטרמוסטט לא צריך סיליקון וכלום,

לא מבין את השיטה של הסיליקון אצל בעלי מקצוע ואנשים!

תחליף טרמוסטט וגומיה שמגיע איתו סגור את הברגים לפי הוראות יצרן ושלום על ישראל!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

45986910.jpgנוו יפה...

אם אתה שם לב ה-"GUM RING" הוא פנימי ולא חיצוני, כלומר יש גומייה פנימית בתוך הטרמוסטט (מה שסימנתי בכתום)

אצלי הנזילה היא בדיוק איפה שמסומן באדום, כלומר בין החיבורים.

• תוכן חדש...