Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat EXEO - למה לא תופס בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם אמנם חדש- אך קיים מספיק זמן על כבישי אירופה כדי לתפוס נתח שוק גם כאן. באתר של סיאט הEXEO מופיע, אך אין עליו פרטים, ואין עליו אפילו דף ייעודי. המכונית הזאת נראית מרווחת, מאובזרת, והנתונים שלה לא רעים בסך הכל- אז למה לא ראיתי אפילו מכונית אחת כזאת בכבישי הארץ?

פורסם

האקסאו בעיני לא תיכנס מפני שסיאט בארץ עובדים על הרכבים זולים יותר שבקבוצה (VW SKODA AUDI ) ולכן הוא לא נכנס ברובליקה הזו .

חוץ מזה שהרי המשפט "דוכן פלאפל לא יכול למכור סושי": מאוד תופס גם כן בעניין (מה ששנים אמרתי שם לסוכנים ) וזאת כי רוב הסוכנים באולמות סיאט ובפרט מנהלי האולמות לא ידעו איך לעבוד עם רכב כזה ובוודאי שסוג לקוחות שונה.

רוצה AXEO קנה A4 ישנה ולפחות תיסע ברכב עם סמל !!! סטטוס אמיתי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הסרטון די טוב בשביל אתר צרכני. מצחיק שאפילו לא הכרתי את האתר הזה, וגם הבחורה נראית לא רע בכלל - אם מתעלמים מהזוועה שהיא לובשת.

בנוגע לאקסאו - עם המחירים של סיאט בארץ, אולי דווקא היה לו סיכוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסרטון די טוב בשביל אתר צרכני. מצחיק שאפילו לא הכרתי את האתר הזה, וגם הבחורה נראית לא רע בכלל - אם מתעלמים מהזוועה שהיא לובשת.

איך לא הכרת? :shock:

אחד הערוצים הכי הטובים ביוטיוב למבחני רכב קצרים וטובים, אני הרבה יותר אוהב את המבחנים שם של Mat Watson, בוחן מעולה.

פורסם

אני חושב שלא הכרתי בעיקר כי זה צרכני לגמרי והכתבות די משעממות אם לא מתעניינים ברכב הספציפי עליו הן מדברות. אבל עדיין - יופי של אתר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבחורה בהחלט מגניבה רצח - במיוחד העובדה שאני מסקרת רכבים וכמה חלק וטבעי היא מעבירה הילוך :) :)

לעניינינו,

אני חושב שאתם טועים, זה אחד הרכבים הכי מגניבים שראיתי והוא יכול להתפוצץ פה בארץ.

קחו למשל את העיר מודיעין כדוגמא - משפחה ממוצעת היא זוג הורים וזוג ילדים.

ל-2 ילדים יש מלאאאא מקום במושב אחורי שכזה

תוסיפו לזה תא מטען ענקי

איכותי הרכבה של A4

וכל זה בחצי מהמחיר של A4

וקיבלתם להיט.

Bimmer

פורסם

האמת שכן, לקבל רכב מנהלים מאובזר, שמבוסס על הA4 אבל בחצי המחיר שלו נראה לי שמשהו כזה יכול לעבוד טוב בארץ. אפילו יכול לעורר את האינפלציה בשוק המוניות, כי ברור שואגית כזאת תהיה חביבה על נהגי המוניות.

לגבי carbuyer, הבחורה חמודה ביותר אבל האמת שאני אוהב הרבה יותר את מט (הבחור). הוא עושה סיקורים לעניין ולא פעם יצא שהוא קרע אותי מצחוק (רק תרפרפו בכמה מהסרטונים שלו...)

פורסם

בנוגע לאקסאו - עם המחירים של סיאט בארץ, אולי דווקא היה לו סיכוי...

חה, דווקא היה נחמד אם בוחנת כזאת היתה תופסת בארץ את מקומם של כמה כתבי רכב. מסכים איתך שבמחירי סיאט היא יכולה להיות אלטרנטיבה משתלמת במשפחתיות, למרות המרווח המצומצם של המושב האחורי. אחרי הכל זאת A4 ישנה עם טכנולוגיות חדשות של הקונצרן, כך שזה יכול להיות אוטו לא רע בכלל וזה מקובל כמו שגלופר רכבו (תרתי משמע) על הפאג'רו הישן ונמכרו במחיר הרבה יותר זמין לאנשים רבים.

חוץ מזה, בקור האנגלי, אני מבטיח לך שגם אתה היית לובש גרביונים. אותי יותר הפחיד הקטע שהיא כל הזמן נוסעת בנתיב הלא נכון וכל רגע פחדתי שיבוא לה מישהו ממול. אבל בחורה כמו בחורה, שלושת רבעי כתבה עוסקת במקום שיש לה בתא המטען ובמקומות האחסון לקניות וחצי דקה על הביצועים של הרכב.

פורסם

ביצועים למשפחתית?

בעידן שבו לכל 1.6 אטמוספרי יש מעל 120 כוחות סוס ומומנט של דיזל - מה עוד צריכה משפחה?

ואל תגיד לי שפלטפורמה של A4 לא יודעת לגלח בורות מספיק טוב כדי שמשפחה תרגיש בנוח בפנים.

נ.ב.

בכתבה הוזכרה גם גרסת דיזל חסכונית למשפחות שנוסעות רחוק.

Bimmer

פורסם
הבחורה בהחלט מגניבה רצח - במיוחד העובדה שאני מסקרת רכבים וכמה חלק וטבעי היא מעבירה הילוך :) :)

לעניינינו,

אני חושב שאתם טועים, זה אחד הרכבים הכי מגניבים שראיתי והוא יכול להתפוצץ פה בארץ.

קחו למשל את העיר מודיעין כדוגמא - משפחה ממוצעת היא זוג הורים וזוג ילדים.

ל-2 ילדים יש מלאאאא מקום במושב אחורי שכזה

תוסיפו לזה תא מטען ענקי

איכותי הרכבה של A4

וכל זה בחצי מהמחיר של A4

וקיבלתם להיט.

לאותה משפחה לא עדיפה ג'טה חדשה? אם הם כל כך רוצים את האיכויות של קונצרן פולקסוואגן אז הג'טה מתאימה ולדעתי היא גם מרווחת יותר מה-A4 המנוחה, חדישה יותר וגם זכאית ל-5 כוכבי ריסוק.

האקסאו זה רכב שנועד נטו למלא חור ריק בהיצע של סיאט, לא נראה לי שבאירופה הוא הצלחה מסחררת ולא רואה טעם להצטער על כך שלא הגיע ארצה, יש אלטרנטיבות עדיפות.

בכלל אם היה מתומחר באיזור המשפחתיות הגדולות אז יש כמה דגמים שהיו הופכים אותו ללא רלוונטי בעליל, כולל הסופרב האחות מהבית.

פורסם

אתה שוכח משהו מאוד מאוד חשוב - מחיר.

אם הרכב יתומחר כמו שאר משפחת סיאט, הוא כן יהיה מוצלח.

אתה שוכח שהג'טה והסופרב יקרות מאוד.

Bimmer

• תוכן חדש...