Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמירה עלובה וחסרת בסיס

משטרת ישראל מונה כ21 אלף שוטרים ואנשי מג"ב. האנשים האלה עובדים בזמן שאתה ישן בבית, בזמן שאתה מבלה בחג ובכל זמן אחר.

המשכורת דיי עלובה, המשטרה כבר שנים סובלת מחיסרון בכוח אדם, זאת לעומת הגידול המתמיד באוכלוסיה.

הכי קל להגיד אין משטרה, הכי קל לשנוא שוטרים, ומאוד מאוד קשה לתת מילה טובה.

זוהי באמת פנייה של המדינה העלובה שלנו!

אנשים עלובים

אתה רשאי להעלב כרצונך.

העליבות בסיפור היא המשטרה והתפקוד שלה, ארגון שמורכב ברובו מאנשים חסרי השכלה ומוטיבציה, כאלה שאפילו הצבא פלט משורותיו.

די אם נזכיר את פרשת פריניאן והשוטר הרוצח צחי בן אור ואולי ברצונך לדון כאן בנסיבות שהביאו לפרישת המפכ"לים פלד וקארדי מהמשטרה?

המשטרה היא ארגון שישלח חוקרים עד הצד השני של העולם כדי לברר האם שר בממשלת ישראל דחף או לא דחף לשון לפיה של חיילת, באותה הזמן הם מלינים על תקציבי חסר.

המשטרה הוא גוף שמתהדר בסטטיסטיקות על ירידה בשיעור הפשיעה, כשבפועל אנשים נרצחים ברחובות כמעשה יום-יום, דקירות כבר לא מדווחות בחדשות ותקיפות ופריצות לבתים כבר לא מעניינות אף אחד.

אז נכון שהסטטיסטיקה מראה על ירידה בשיעור הפשע, אבל זה רק כיוון שאנשים הפסיקו להתלונן במשטרה, הרי שום תועלת לא תצמח מזה.

שוטרי משטרת ישראל יהיו גיבורים כשמדובר בזקנה פולנית שחוצה את הכביש שלא במעבר החציה, אבל אם בצד השני של הרחוב תתפתח קטטה הם ימהרו להסתלק מהמקום מחשש שיפגעו.

הגדיר זאת יפה העבריין יצחק דרורי כשהתראיין לטלוויזיה - פעם הוא אמר "כשעבריין היה רואה שוטר הוא היה עובר למדרכה השנייה ברחוב, היום השוטר מחליף מדרכה...".

ועדיין לא כתבתי ולו מילה אחת על משטרת התנועה...:twisted:

פורסם

גילוי נאות- כן אני שוטר, 5 שנים צבא ועוד 17 במשטרה, נשוי+3, מוכן לעמוד בכבוד במבחן פסיכומטרי מול כל אחד שחושב ששוטרים הם חסרי השכלה. עוד משהו? מספיק גלוי? נקסט.

לכל חכמי חלם שנתלים בכתבות, סיפורים, סקופים ליום וחצי ופתאום נוח לכם להאמין למילה הכתובה- שיבושם לכם. עם ישראל מעולם לא הצטיין בחכמה יתרה, שיקול דעת, או זיכרון לטווח ארוך.

כאחד מתוך המערכת, יש לי המון ביקורת עצמית, אבל מלימונדה אי אפשר להכין קברנה סובניון ומה שיש נכון לעכשיו- זה מה שיש.

מכאן ועד להאשים את הגוף כולו הדרך ארוכה ומפותלת. כשאני קורא את כל הארס שאנשים שופכים פה, אני לא מתפלא, אני חי את המציאות יום יום. הפכנו לעם בכיין, שיודע רק להאשים את כל העולם חוץ מאת עצמנו. בכל נושא וזה ממש לא משנה איזה. אותו אזרח שנעצר לבדיקה שגרתית תמיד יזרוק איזו הערה צינית\ יקלל\ יאיים במח"ש\ יספר סיפורים שקרא בעיתון במקרה הטוב או אפילו ירשה לעצמו לירוק\ לדחוף וגם לתקוף פיזית בלי חשש רב, למה? כי הוא יודע שהשוטר שעומד מולו כבול, מול עיניו עומדת משפחתו והאופציה של להכנס לעימות שהתוצאה המיידית תהיה השעיה\ קנס או אפילו פיטורין- לא נראית ריאלית. אז מבליגים. כן, גם במקרה של מעצר- השוטר יישב וירשום דוח"ות שלוש שעות אחרי שאותו אזרח ישוחרר. זאת גם מערכת המשפט שלך ובשבילך.

ושאף אחד לא ייספר לי שאף אחד לא מכריח אותי להיות שוטר ושיש ים של עבודות אחרות, זה מה שבחרתי לעשות וזה מה שעושה לי טוב, לעזור לאנשים. כן, גם לעזור לזקנה לחצות את הכביש עושה לי טוב. גם ללכת כיחידה לצבוע בית של אשה עיוורת לפסח על חשבון זמני הפרטי עושה לי טוב. נכון, המשכורת שווה לתחת, המשמרות קשות, אין חגים, אין שבתות, לילות, הקפצות... אבל זה מה שבחרתי ואני שלם עם זה. מה שאני לא שלם איתו זה היחס המשפיל שאני מקבל מאזרחים שחושבים שהם משלמים לי את המשכורת [כאילו אני לא משלם מיסים], שחושבים שאני סופרמן, שנוהג על חללית, קורא מחשבות, ושאני יכול לפתור להם כל בעיה דמיונית ובדיונית, שאני דובר 15 שפות וגם אם פתרתי להם את הבעיה אבל לא לטעמם- אז חזרנו לנקודת ההתחלה. אנשים שרוצים שתגיע לאירוע במהירות של F-16, אבל שאתה חונה באדום לבן, או על המדרכה ועולה בריצה לקומה החמישית בלי מעלית, אחרי שאתה יורד חזרה למטה, אתה רואה נשמה טהורה שצילמה את הניידת והעלתה לפייסבוק. עכשיו לך תתחיל תת הסברים, וכמובן שכל השוטרים שקרנים לא?

מי שדורש כבוד- צריך לתת כבוד, זה משהו שלא קיים במדינה הזאת וממש לא רק מאזרחים כלפי שוטרים. מעניין אם גם בארה"ב כששוטר עוצר אותך לבדיקת רשיונות- אותו אזרח ירשה לעצמו לצאת מהרכב ולהתנהג כמו שהוא מרשה לעצמו פה. לא נראה לי...

צאו מהסרט שאתם חיים בו, אף אחד לא חייב לכם שום דבר, המשטרה היא חלק מהעם, אולי אפילו מראה, כשאתם מסתכלים עליה ומלינים- אתם בעצם מסתכלים על עצמכם. אז שכל אחד מאיתנו ייקח צעד אחורה, יסתכל איפה הוא לא בסדר וינסה לתקן במקום לחפש איפה כל האחרים לא בסדר, זה הרבה יותר יעיל. אולי ככה נגיע לאן שהוא.

חג שמח ושבת שלום.

פורסם

על המשטרה יש לי דעות חלוקות.

המשטרה הקרובה אלי זו משטרת רחובות - ממה שיצא לי להכיר - אנשים טובים שבאמת עובדים.

מצד שני כקיבוצניק בשפלה כבר מזמן למדתי שמחוץ לערים אין דין ואין דיין. למשטרה הולכים רק כדי לדווח על גניבת רכב בשביל הביטוח. גניבות, פריצות, תקיפות, מה לא...הכל קורה בסביבה הזו.

בעבר לקיבוצים ולמושבים באיזור היו נשקיות ורב"שים (אבי היה אחד בעבר) עד שביטלו את כולם. עכשיו אנחנו נתונים לחסדי בדואים, גנבים מהשטחים, ערסים ביערות (ערסים שעורכים מסיבות לילה ביערות והולכים לישוב הקרוב להתפרע).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אדוני השוטר, משום מה אתה שבוי בדעה שאתה (ויתר השוטרים) עושה טובה לאנשים ואולי לעם ישראל כולו. המצב פשוט הרבה יותר - אינך עובד במגזר הפרטי. אתה עובד מדינה שתפקידו הוא לאכוף חוק ולתת שרות לציבור. החובה עליך, בדיוק כמו על כל עובד מדינה אחר. כל היתר - תירוצים והם ממש לא מעניינים ובוודאי לא צריכים לעניין את מי שנזקק לקבל את השרות. אם התנאים גרועים והמשכורת עלובה צריך למחות, אבל אף אחד לא נתן לך אישור להוריד סטנדרטים. אני, כאזרח, וכל אזרח אחר, זכאים לקבל שוטרים שישמרו על בטחוננו ויפעלו במהירות ובנחישות לשם כך. לא שוטרים שיחפשו את המטבע מתחת לפנס או לאלומת הממל"ז. בוודאי לא כאלה שיעברו על החוק או יתנהגו כמו בריונים ואחר כך יבכו כשיענשו.

המדינה הגיעה למצב בו כששוטר עושה את עבודתו נאמנה (זכיתי לראות את זה לא מזמן כשחבר קרוב עבר תאונה ובמקרה הייתי בכביש באותו הזמן והמקום - הטיפול של השוטרים היה מעולה לדעתי) אתה מתפלא, במקום שזו תהיה הנורמה. מאידך אני קורא תיקים של חברים פליליסטים, שלא לדבר על מה שקורה בחדשות, ורואה שהרוב תת-רמה ושילוב בלתי אפשרי ומקומם של בריונות, עצלות וכסת"ח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גילוי נאות- כן אני שוטר, 5 שנים צבא ועוד 17 במשטרה, נשוי+3, מוכן לעמוד בכבוד במבחן פסיכומטרי מול כל אחד שחושב ששוטרים הם חסרי השכלה. עוד משהו? מספיק גלוי? נקסט.

לכל חכמי חלם שנתלים בכתבות, סיפורים, סקופים ליום וחצי ופתאום נוח לכם להאמין למילה הכתובה- שיבושם לכם. עם ישראל מעולם לא הצטיין בחכמה יתרה, שיקול דעת, או זיכרון לטווח ארוך.

כאחד מתוך המערכת, יש לי המון ביקורת עצמית, אבל מלימונדה אי אפשר להכין קברנה סובניון ומה שיש נכון לעכשיו- זה מה שיש.

מכאן ועד להאשים את הגוף כולו הדרך ארוכה ומפותלת. כשאני קורא את כל הארס שאנשים שופכים פה, אני לא מתפלא, אני חי את המציאות יום יום. הפכנו לעם בכיין, שיודע רק להאשים את כל העולם חוץ מאת עצמנו. בכל נושא וזה ממש לא משנה איזה. אותו אזרח שנעצר לבדיקה שגרתית תמיד יזרוק איזו הערה צינית\ יקלל\ יאיים במח"ש\ יספר סיפורים שקרא בעיתון במקרה הטוב או אפילו ירשה לעצמו לירוק\ לדחוף וגם לתקוף פיזית בלי חשש רב, למה? כי הוא יודע שהשוטר שעומד מולו כבול, מול עיניו עומדת משפחתו והאופציה של להכנס לעימות שהתוצאה המיידית תהיה השעיה\ קנס או אפילו פיטורין- לא נראית ריאלית. אז מבליגים. כן, גם במקרה של מעצר- השוטר יישב וירשום דוח"ות שלוש שעות אחרי שאותו אזרח ישוחרר. זאת גם מערכת המשפט שלך ובשבילך.

ושאף אחד לא ייספר לי שאף אחד לא מכריח אותי להיות שוטר ושיש ים של עבודות אחרות, זה מה שבחרתי לעשות וזה מה שעושה לי טוב, לעזור לאנשים. כן, גם לעזור לזקנה לחצות את הכביש עושה לי טוב. גם ללכת כיחידה לצבוע בית של אשה עיוורת לפסח על חשבון זמני הפרטי עושה לי טוב. נכון, המשכורת שווה לתחת, המשמרות קשות, אין חגים, אין שבתות, לילות, הקפצות... אבל זה מה שבחרתי ואני שלם עם זה. מה שאני לא שלם איתו זה היחס המשפיל שאני מקבל מאזרחים שחושבים שהם משלמים לי את המשכורת [כאילו אני לא משלם מיסים], שחושבים שאני סופרמן, שנוהג על חללית, קורא מחשבות, ושאני יכול לפתור להם כל בעיה דמיונית ובדיונית, שאני דובר 15 שפות וגם אם פתרתי להם את הבעיה אבל לא לטעמם- אז חזרנו לנקודת ההתחלה. אנשים שרוצים שתגיע לאירוע במהירות של F-16, אבל שאתה חונה באדום לבן, או על המדרכה ועולה בריצה לקומה החמישית בלי מעלית, אחרי שאתה יורד חזרה למטה, אתה רואה נשמה טהורה שצילמה את הניידת והעלתה לפייסבוק. עכשיו לך תתחיל תת הסברים, וכמובן שכל השוטרים שקרנים לא?

מי שדורש כבוד- צריך לתת כבוד, זה משהו שלא קיים במדינה הזאת וממש לא רק מאזרחים כלפי שוטרים. מעניין אם גם בארה"ב כששוטר עוצר אותך לבדיקת רשיונות- אותו אזרח ירשה לעצמו לצאת מהרכב ולהתנהג כמו שהוא מרשה לעצמו פה. לא נראה לי...

צאו מהסרט שאתם חיים בו, אף אחד לא חייב לכם שום דבר, המשטרה היא חלק מהעם, אולי אפילו מראה, כשאתם מסתכלים עליה ומלינים- אתם בעצם מסתכלים על עצמכם. אז שכל אחד מאיתנו ייקח צעד אחורה, יסתכל איפה הוא לא בסדר וינסה לתקן במקום לחפש איפה כל האחרים לא בסדר, זה הרבה יותר יעיל. אולי ככה נגיע לאן שהוא.

חג שמח ושבת שלום.

כאזרח שומר חוק כל חיי תמיד ידעתי שבכל מקום גם הכי מכובד שיש תמיד יש כמה ביצים סרוחות, ולא משנה אם זו המשטרה,

בתי המשפט או הכנסת. אבל, וכאן זה אבל גדול, מהכתבה (ומעדות השוטר עצמו להזכירך) עולה כי יש נוהג/נוהל פסול ולא מכובד שהשתרש או שהוכנס - וזה מה שמפריע לי יותר מכל. כששוטר או אפילו מאבטח בקניון עוצרים אותי לבדיקה - אני תמיד מבין ומתייחס בכבוד - כי אני יודע שזו העבודה שלהם וזו עבודת קודש, ואין מה לעשות אנו חיים במדינה בה ישנו צורך אמיתי בבדיקות האלו.

תמיד ידעתי לסנן עיתונים וידיעות שכל תכליתן היא הכותרת - האמן לי שאני לא טיפש, אבל כאן זו לא המצאה של הכתב אלא עדותו של אחד מחבריך השוטרים.

ודרך אגב, רק לסיכום דבריי - אני חושב שיש צורך אמיתי שהמשטרה תתחיל להחמיר עם אזרחים שעברו עבירה, ואם אזרח מעז

לקלל שוטר, לירוק, לזרוק הערה ועל אחת כמה להתפרע, ישר לזרוק אותו למאסר בן כמה שעות או קנס מכובד. רק ככה ילמדו בארץ.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

חג שמח ושבת שלום.

עיין שוב את התגובה שלך, תראה איזה רוח של רפיון עולה ממנה, שים לב לכמות התירוצים הבלתי נגמרת שבהם הצדקת את עליבות המשטרה: האזרח ציני, מח"ש, שוטר כבול, אין לך F16 (מה שפותר את הצורך להגיע לארוע), לא נותנים לכם כבוד, העם אשם ועוד ועוד...

פקח את העיניים ותתבונן במבט בוחן סביבך, ראה את השוטרים המרושלים, הלא מגולחים והשמנים שנמצאים איתך בתחנה - הם אלה שמהווים את עיקר כוח האדם של הארגון - ומאלה בטח שלא תצמח ישועה.

שכחת שחלק מתפקידי הארגון שממנו אתה מקבל את שכרך, הוא לדאוג לאכיפת החוק והסדר במרחב הציבורי - חוק? סדר? הצחקתם אותי - שום דבר מתוך אלה לא מעניין אותכם.

לסיום - קרא כאן את דעתו של נתן זהבי על המשטרה, תמשיכו בדרככם ועוד מעט גם תוספת בושה תדרשו לשכרכם, תוספת שאכן מגיעה לכם כשמבינים עד כמה ירוד הדימוי של משטרת ישראל.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח שמשטרה הזו נראת ככה בגלל האזרחים שלה, כשהם עושים את העבודה שלהם כגון עומדים בכבישים ועוצרים אנשים שנוסעים במופרעות אנשים אומרים תראו את המלשינים האלו וכשהם לא עושים כלום אומרים איפה המשטרה!

וכן גם אבא שלי שוטר וגם אחי הגדול שוטר וכשאתם ישנים בלילה אחי הגדול יוצא ב2 בלילה לעבודה להחזיר רכבים גנובים של אזרחים שאחרי זה אומרים שהמשטרה לא עושה כלום. או כשאבא שלי שבאמצע ארוחת שישי קם ויוצא לעבוד כי היה רצח.

נכון לא תמיד הם עושים את העבודה כמו שצריך אבל עדין תתנו קצת הערכה לשוטרים ,האלו שעובדים בלי הפסקה ויוצאים בלילות לאבטח גם במסיבות שהילדים שלכם נמצאים שם ושומרים שהכל יהיה בסדר ושהילד שלכם לא ינהג תחת השפעת אלכוהול, אז תתנו קצת הערכה לאותם האנשים האלו שעובדים בזמן שאתם ישנים, לאותם האנשים האלו שכל אזרח ברחוב מקלל אותם, מתנהג לא יפה ובכל זאת הם קמים יום יום לעבודה.

לא יקרה כלום אם תתנו להם קצת הערכה וכבוד.

תודה רבה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

עוד אחד שחושב שאכלו לו ושתו לו. שתה כוס מים ותירגע. אף אחד לא חייב לתת להם הערכב בגלל העובדה שהם מופיעים למשמרת לילה. הם מתוגמלים על זה (טוב או לא זהכבר עניין אחר - לא תירוץ לעבודה קלוקלת). החובה היא עליהם. אם לא מתאימים להם התנאים שיתפטרו. רק שלא יעבדו רע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן בארה"ב לשוטרים יש הרבה יותר כח, סמכות ומעמד, מאשר לשוטר בארץ, אבל, וכאן האבל הגדול, אם השוטר האמריקאי חלילה עושה בכח שניתן לו שימוש בודד לרעה, או סתם מסתלבט כי הוא על צד שמאל ובא לו לתזז אנשים בשביל להירגע או כדי לעשות פוזה על חברה שלו, הוא עף על טיל + תביעה אזרחית.

לשוטר בארה"ב אסור לעצור רכב סתם כך לבדיקת רישיונות. אין חיה כזו. רק אם יש לו חשד סביר לעבירה שנעברה. והוא נבדק על זה. אין את האגו לשם האגו והסתלבט על השכנים מהאזרחות כמו שיש פה.

ואכן, כשיש חשד סביר לעבירה או פשע, החוק מגבה אוהו מגבה את השוטר. הוא לא צריך לפחד משום ערס או מבן דוד שלו.

כששוטר ניגש לרכב, הנהג לא יוצא ממנו. ידיים על ההגה, מילה אסור להוציא מהפה, בוודאי לא "בחייאת אחשלי באמש'ך וותר לי הפעם..."

אז אם אתם רוצים כבוד מהסביבה, קודם תתנו להם את אותה רמה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
מי שדורש כבוד- צריך לתת כבוד

זו בדיוק תמציתה של הבעיה. המשפט הזה נשמע ממש כמו מלצר שיוצא אליך לאחר ששילמת לשאול מה עם הטיפ.

אף אחד לא חייב לשוטר כלום זולת להישמע להוראותיו ומן הסתם לשמור על החוק. יותר מדי שוטרים משחקים במשחקי כבוד. כבוד לא דורשים, כבוד ניתן כשהוא מגיע. כשהמשטרה עובדת כמו שהיא עובדת, אין מה לדבר על כבוד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון לא תמיד הם עושים את העבודה כמו שצריך אבל עדין תתנו קצת הערכה לשוטרים ,האלו שעובדים בלי הפסקה ויוצאים בלילות לאבטח גם במסיבות שהילדים שלכם נמצאים שם ושומרים שהכל יהיה בסדר ושהילד שלכם לא ינהג תחת השפעת אלכוהול, אז תתנו קצת הערכה לאותם האנשים האלו שעובדים בזמן שאתם ישנים, לאותם האנשים האלו שכל אזרח ברחוב מקלל אותם, מתנהג לא יפה ובכל זאת הם קמים יום יום לעבודה.

לא יקרה כלום אם תתנו להם קצת הערכה וכבוד.

תודה רבה!

כשהשוטרים יתנהגו כמו שוטרים ויבצעו כנדרש את המשימה העיקרית שנדרשת מהם - שמירה על הביטחון האישי - אז הם יקבלו הרבה כבוד גם בלי שיבקשו את זה באופן די מעורר רחמים.

פורסם
אדוני השוטר, משום מה אתה שבוי בדעה שאתה (ויתר השוטרים) עושה טובה לאנשים ואולי לעם ישראל כולו. המצב פשוט הרבה יותר - אינך עובד במגזר הפרטי. אתה עובד מדינה שתפקידו הוא לאכוף חוק ולתת שרות לציבור. החובה עליך, בדיוק כמו על כל עובד מדינה אחר. כל היתר - תירוצים והם ממש לא מעניינים ובוודאי לא צריכים לעניין את מי שנזקק לקבל את השרות. אם התנאים גרועים והמשכורת עלובה צריך למחות, אבל אף אחד לא נתן לך אישור להוריד סטנדרטים. אני, כאזרח, וכל אזרח אחר, זכאים לקבל שוטרים שישמרו על בטחוננו ויפעלו במהירות ובנחישות לשם כך. לא שוטרים שיחפשו את המטבע מתחת לפנס או לאלומת הממל"ז. בוודאי לא כאלה שיעברו על החוק או יתנהגו כמו בריונים ואחר כך יבכו כשיענשו.

המדינה הגיעה למצב בו כששוטר עושה את עבודתו נאמנה (זכיתי לראות את זה לא מזמן כשחבר קרוב עבר תאונה ובמקרה הייתי בכביש באותו הזמן והמקום - הטיפול של השוטרים היה מעולה לדעתי) אתה מתפלא, במקום שזו תהיה הנורמה. מאידך אני קורא תיקים של חברים פליליסטים, שלא לדבר על מה שקורה בחדשות, ורואה שהרוב תת-רמה ושילוב בלתי אפשרי ומקומם של בריונות, עצלות וכסת"ח.

אדון RK הנכבד, טוב שיש לי אותך שתספר לי איפה אני עובד, מה התפקיד שלי וגם על מה אני חושב. זה מסביר את כל מה שאמרתי קודם. אז ככה, אדוני, פה הטעות שלך ושום גיבוב מילים גבוהות וראשי תיבות מפוצצים לא ישנו את העובדה שאתה חושב שאני חייב לך משהו. אז זהו שאני לא, באותה מידה אני יכול לבוא אליך בטענות של למה אתה לא שומר על החוק בעצמך? אם היית עושה את זה לא היינו צריכים משטרה, לא? אישור להוריד סטנדרטים? חחח אוי הסרט שאנשים חיים פה... לא מתכוון לשחק במשחק של אתה כותב ואני עונה, יש לי דברים קצת יותר חשובים לעשות, מה גם שזה לא ישנה את דרך המחשבה שלך. אז עד אז עולם כמנהגו ינהג ונראה כמה רחוק נגיע.

עיין שוב את התגובה שלך, תראה איזה רוח של רפיון עולה ממנה, שים לב לכמות התירוצים הבלתי נגמרת שבהם הצדקת את עליבות המשטרה: האזרח ציני, מח"ש, שוטר כבול, אין לך F16 (מה שפותר את הצורך להגיע לארוע), לא נותנים לכם כבוד, העם אשם ועוד ועוד...

פקח את העיניים ותתבונן במבט בוחן סביבך, ראה את השוטרים המרושלים, הלא מגולחים והשמנים שנמצאים איתך בתחנה - הם אלה שמהווים את עיקר כוח האדם של הארגון - ומאלה בטח שלא תצמח ישועה.

שכחת שחלק מתפקידי הארגון שממנו אתה מקבל את שכרך, הוא לדאוג לאכיפת החוק והסדר במרחב הציבורי - חוק? סדר? הצחקתם אותי - שום דבר מתוך אלה לא מעניין אותכם.

לסיום - קרא כאן את דעתו של נתן זהבי על המשטרה, תמשיכו בדרככם ועוד מעט גם תוספת בושה תדרשו לשכרכם, תוספת שאכן מגיעה לכם כשמבינים עד כמה ירוד הדימוי של משטרת ישראל.

גם אתה dorky, את ההכללות שלך שמור למעגלים החברתיים שבהם אתה מסתובב, שם אולי תקבל אהדה. דעתו של נתן זהבי מעניינת לי אתה יודע את מה, עוד מעט גם תשלח אותי לעשות סיורים בתל אביב עם בוקי.

לא נתתי שום תירוצים, נסיתי להראות לך את הצד השני של המטבע, מה שלא ממש מעניין אותך כי גם אתה כמו קודמך, יודעים הכל הכי טוב יותר מכולם. אני לא מעיד על עצמי, אבל אתם תמשיכו להכליל. שום דבר טוב לא ייצא מלהמשיך ולענות אחד לשני, זה לא דו שיח, זאת ברברת חסרת תכלית. אף אחד לא באמת שומע. וכך עובר לו עוד יום.

אבל לקחתי לתשומת ליבי. למדתי המון. תודה.

נ.ב. אהבתי את הבנת הנקרא הסלקטיבית של שניכם ולמה בחרתם להתייחס מכל מה שכתבתי. אז סתם לידיעה, אני מרוויח משכורת סבירה פלוס [אחרי עוד 50 שעות של משחקי כדורגל וכו'], אני בכושר שיא ובחורות מסובבות אחרי את הראש כשאני עובר, אז ככה שאני לא ממש מתאים לפרופיל של השוטר השמן/ המסכן/ לא מגולח/ עילג ומרושל שניסית לצייר, הכלל לא מעיד על הפרט, אבל לצערי- לכם יותר קל ונח להתשמש במשטרה כשק חבטות. לא חידשתם לי כלום.

יאללה עפתי לשמוע נתן זהבי... בריאות ואושר.

פורסם

דווקא מי שנהנה מתשומת לב של נשים בד"כ נרגן פחות :wink:

אני אצטרף לדעתו של דורקי - כל עוד הגישה היא של מגיע לי ולמה ומדוע - רחוק המשטרה לא תגיע. אתה, מה לעשות, דוגמא מייצגת - לכל הפחות בהתנהלות כלפי חוץ (כאן בפורום - אין לי מושג איך אתה עובד, כולי תקווה שיותר טוב מהשוטר הממוצע).

לגבי ההערה שלך על שמירת החוק שלי - טוב תודה. וכשאני מבצע עבירה (גם כאלה שלדעתי הן טפשיות, כמו מהירות) - אני נושא בתוצאות.

לגבי ההערה שלך על זה ששום דבר לא מעניין אותנו - גם לא אמור. כמו שלא אמור לעניין אותך למה עברתי על החוק אלא לסכל אותי מכך או לתפוס אותי אחר כך (כמובן שהראשון עדיף אך השני יותר קל), כך לא אמור לעניין אותי למה אתה לא מצליח לשמור על בטחוני. בשביל זה הושבעת. שוב - זה לא שוק פרטי שם הנזק כספי בעיקרו. אם פישלתי ללקוח - ייתכן ולא אקבל כסף. אם אתה פישלת ללקוח (וכל תושבי המדינה הם לקוחותיך לצורך העניין) - ייתכן וזה יעלה לו בחייו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שום גיבוב מילים גבוהות וראשי תיבות מפוצצים לא ישנו את העובדה שאתה חושב שאני חייב לך משהו. אז זהו שאני לא

הרגשתי צורך להתייחס למשפט הספציפי הזה. אם אתה, כשוטר, חושב שאינך חייב לי (לא לי כרומן, אלא לי כאזרח במדינה המשלם מסים) את מיטב כישוריך, השתדלותך, ניסיונך, מאמציך והידע המקצועי שאני מקווה שהנחילו בך בעבודתך - אז באמת שאין לי מה להגיד. אז כן. אתה, כשוטר, חייב את כל אלה על מנת לאפשר לי חיים בטוחים ומחיה נאותה בכל הקשור לעבודתך - שמירה על החוק ומניעת פשיעה. לא איפה שנוח לך, אלא איפה שנוח לי, כאזרח. בדיוק כמו שכשהייתי חייל לא שאלו אותי אלא פקדו עלי וביצעתי, כך כשוטר דינך אינו שונה. חייל מבצע את המוטל עליו בלי קשר לתגמולו, כבודו או שכרו. דין השוטר אינו שונה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...