Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומן (ודורקי), עם כל תגובה שאתם מוסיפים אני מסכים איתכם יותר ויותר.

כל הכבוד. :mm_yeah:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אתה dorky, את ההכללות שלך שמור למעגלים החברתיים שבהם אתה מסתובב, שם אולי תקבל אהדה. דעתו של נתן זהבי מעניינת לי אתה יודע את מה, עוד מעט גם תשלח אותי לעשות סיורים בתל אביב עם בוקי.

לא נתתי שום תירוצים, נסיתי להראות לך את הצד השני של המטבע, מה שלא ממש מעניין אותך כי גם אתה כמו קודמך, יודעים הכל הכי טוב יותר מכולם. אני לא מעיד על עצמי, אבל אתם תמשיכו להכליל. שום דבר טוב לא ייצא מלהמשיך ולענות אחד לשני, זה לא דו שיח, זאת ברברת חסרת תכלית. אף אחד לא באמת שומע. וכך עובר לו עוד יום.

אבל לקחתי לתשומת ליבי. למדתי המון. תודה.

לא למדת דבר מהשרשור וכנראה שגם לא תלמד (ואתה עוד מעיד על עצמך שאתה שוטר אינטיליגנטי...).

ניסינו להסביר לך מדוע הדימוי הציבורי של המשטרה נמוך מים המלח - וסרבת להבין.

ניסינו להסביר לך שהאזרח רוצה ביטחון אישי ואם אפשר שהשוטרים יתייחסו אליו כראוי ושלא יתנהגו כעבריינים במדים - ואתה עושה עצמך כאילו אינך מבין על מה אנו מלינים.

אתה יודע מה? יש לי השערה מהיכן צמחה הגישה הזו - אחרי מספיק שנים במשטרה נדמה לך שאתה זה החוק והחוק זה אתה, וכל האזרחים על הז' שלך שכן אינך חייב להם דבר תמורת השכר הנמוך שאתה מקבל.

אז אתה טועה - השכר הנמוך איננו מהווה אליבי לחוסר התפקוד של הארגון הזה, רוצה משכורת גבוהה יותר? חפש מעסיק שיהיה מוכן לשלם לך, אבל שם - מה לעשות - תצטרך לתת את מלוא כישוריך כדי שיסכימו להחזיק אותך וגם תיאלץ להפרד מהטבות היתר שלך, שמאפשרות לך (בהכללה גסה -כן?) לחנות בחניות של נכים ללא חשש מקנס.

קבל חומר למחשבה: ברשותי אקדח עם רשיון לאחזקה ונשיאה עוד מימי הצבא, מזה זמן שאני שוקל להחזיר אותו ולוותר על הרשיון ואינני עושה זאת, יודע למה? כי כשאין משטרה כל אחד צריך לדאוג לעצמו, במקרה חירום חו"ח ברור לי שהמשטרה לא תעזור.

דווקא מי שנהנה מתשומת לב של נשים בד"כ נרגן פחות :wink:

רומן - אתה ענק !!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

פורסם

איזה ענק - 1.71 מ' ביום טוב :lol::lol::lol: (אבל במקרה ההוא פשוט לא יכולתי להתאפק :twisted:).

עניין רשיונות הנשק די אקוטי בזמן האחרון לטעמי. עם כל הקושי שהדבר יכול לעורר, לדעתי יש לנהוג באופן אחר במתן הרשיונות. נכון לעכשיו אתה יכול, בהכללה גסה, לזכות ברשיון רק אם אתה מתגורר בישובי קו עימות או שעבודתך דורשת זאת. לטעמי עדיף להקפיד יותר על האדם מבקש הרשיון, אבל לבטל את המגבלה האזורית או של מקום העבודה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אני צריך להזכיר לך שנפגשנו פרונטלית לפני שנה לערך במפגש של אלפא-רומיאו?

אגב - יש איזה מפגש חדש שיכול לעניין אותי? :-D

פורסם

חלילה - זוכר גם זוכר :-D

מחר יש הרצאה של נציג מורטהיים (קוני) - אתה מוזמן (האמת, אתה תמיד מוזמן) :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מציע שבתור התחלה לתיקון הדימוי הציבור של המשטרה ובפרט מתנ"א ,

יסולקו לאלתר מתנדבי אור ירוק הם מוציאים שם רע .

שוטרי מתנא האמיתיים לא מבינים את הנזק התדמיתי שהם עושים להם.

ואם כבר אז בכלל לסגור את העמותה הבזבזנית הזו שאיבדה את הכיוון שלה ( תזכורת למוטו שלהם :"שינוי תרבות הנהיגה בישראל" הצחקתם לי את שושנת הרוחות ) ואת הרשות לבטיחות בדרכים שכול יום מוציאה איזה מחקר אידיוטי ומפיקה פרסומות עוד יותר אידיוטיות!

אם נהיה נחמדים אז להעביר את התקציב שלהם למשטרה .

אז אולי נראה מצב טוב יותר . אבל כמובן , רק אולי :roll:

לילה טוב .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אתה יודע, מדוע אי אפשר להסתדר בלי מתנדבים?

כי אף אחד לא מתגייס למשטרה, גם לא פליטי צבא, גם לא חסרי השכלה ולא חסרי מוטיבציה.

אין יחידה אחת בשטח שיש לה כוח אדם מספיק למשמרת, ללא המתנדבים.

אנשים בורחים - פנסיה מוקדמת, ועדות רפואיות, העברה למשרה מנהלתית ועוד.

והסיבה היא לא רק המשכורת העלובה, אלא גם היחס של האזרחים, גם לזה שאין מתגייסים חדשים.

ואת היחס רואים כל יום על דפי הפורום.

RK ו DORKI - קיבלתם חיזוקים מהמגיבים האחרים על דבריכם.

האם ניצחתם כאן או הפסדתם במובן מסוים? הרי הגישה שלכם לא מקדמת שום דבר חוץ משנאה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האם ניצחתם כאן או הפסדתם במובן מסוים? הרי הגישה שלכם לא מקדמת שום דבר חוץ משנאה .

רומן ודורקי פשוט נתנו עובדות - כל כך נכונות!

וזאת לא שנאה.

זאת הבנה שיכול להיות יותר טוב, הרבה יותר טוב. בכלל, בכל אספקט במדינה. במיוחד עכשיו עם המהפכה התודעתית שעוברת פה בזמן האחרון.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
RK ו DORKI - קיבלתם חיזוקים מהמגיבים האחרים על דבריכם.

שינאה? - ממש אבל ממש לא.

ביקורת נוקבת, כעס ותיסכול שהמשטרה יוצרת אצלי? - זה כן.

אגב, כשמציבים מראה ומגדירים את הבעיה, זה חלק גדול מהפתרון.

אגב נוסף - חשבת איך זה קורה שארגון כמו מד"א, שגם הוא נמנה על כוחות הבטחון וההצלה - ארגון שאיננו חף מטעויות ובעיות ואנשיו מבצעים (ברשות!) עברות תנועה בוטות - איך זה קורה שאצלם הדימוי הציבורי גבוה בהרבה מזה של המשטרה?

פורסם

למד"א אין סמכות לסנקציות על האזרח בניגוד למשטרה. ההשוואה אינה במקומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי - אבל עדיין:

שניהם עוסקים בהצלת חיי אדם, במקרה עסקינן - שוטר לא הגיע לארוע ואדם נדקר, אם מד"א לא מגיע בזמן אדם עלול למות.

גם זה וגם זה עושים עברות תנועה, למה אינך רואה באינטרנט צילומי אמבולנס שחוצה צומת באדום כי הנהג מיהר לארוחת צהרים אבל אתה כן רואה צילומי ניידות בחניות של נכים?

אם המשטרה הייתה עושה את תפקידה ומספקת בטחון אישי גבוה במחיר של סנקציות חריפות כנגד אזרחים, אז הטיעון שלך היה במקומו.

לדעתי - עיקר הבעיה בכך שהמשטרה לא מתפקדת במינימום ניסבל.

פורסם
שינאה? - ממש אבל ממש לא.

ביקורת נוקבת, כעס ותיסכול שהמשטרה יוצרת אצלי? - זה כן.

אגב, כשמציבים מראה ומגדירים את הבעיה, זה חלק גדול מהפתרון.

אגב נוסף - חשבת איך זה קורה שארגון כמו מד"א, שגם הוא נמנה על כוחות הבטחון וההצלה - ארגון שאיננו חף מטעויות ובעיות ואנשיו מבצעים (ברשות!) עברות תנועה בוטות - איך זה קורה שאצלם הדימוי הציבורי גבוה בהרבה מזה של המשטרה?

לקחת כמה מקרים בודדים של עבירות פליליות, רשמת שרוב השוטרים חסרי השכלה, הכללת את שוטרי התחנות כמרושלים\שמנים.

ביקורת נוקבת כדאי שתהיה גם ביקורת בונה.

לאו אתה רוצה להגיע עם ההודעות שלך?

אתה חושב שאחרי הביקורת הנוקבת שלך יחליפו את מי שעובד עכשיו בחדשים, עם מוטיבציה והשכלה?

אתה לא מבין את גודל הבעיה - אין מי שיעבוד.

ומי שעובד, המוטיבציה שלו מסורסת ע"י כל מיני גורמים, החל מבתי משפט שמשחררים את העבריינים (שכל כך קשה היה לתפוס אותם), תלונות של עבריינים (חלקם הגדול מפוברקות) שמעקבות את הקידום, אזרחים שמתייחסים אליהם בצורה שאתה כותב,

מחסור בכח אדם גורם לשחיקה.

צריך להפנות תקציבים ולהוסיף תקציבים, כדי שיתגייסו אנשים איכותיים, בעלי מוטיבציה.

עד אז אל תחזיר את האקדח.

נ.ב אילו מד"א היו רושמים דוחות תנועה, גם אותם היו מצלמים, כי האזרח לא מוכן לקבל עונש על עבירות שהוא ביצע ולהגיד "לא הייתי בסדר" - הם מחפשים נקמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרגשתי צורך להתייחס למשפט הספציפי הזה. אם אתה, כשוטר, חושב שאינך חייב לי (לא לי כרומן, אלא לי כאזרח במדינה המשלם מסים) את מיטב כישוריך, השתדלותך, ניסיונך, מאמציך והידע המקצועי שאני מקווה שהנחילו בך בעבודתך - אז באמת שאין לי מה להגיד. אז כן. אתה, כשוטר, חייב את כל אלה על מנת לאפשר לי חיים בטוחים ומחיה נאותה בכל הקשור לעבודתך - שמירה על החוק ומניעת פשיעה. לא איפה שנוח לך, אלא איפה שנוח לי, כאזרח. בדיוק כמו שכשהייתי חייל לא שאלו אותי אלא פקדו עלי וביצעתי, כך כשוטר דינך אינו שונה. חייל מבצע את המוטל עליו בלי קשר לתגמולו, כבודו או שכרו. דין השוטר אינו שונה.

הבנת הנקרא היא דבר בסיסי, אבל כמו שכולנו מבינים, סלקטיבי. ההשוואה בין שוטר לחייל היא לא נכונה מיסודה, כמו גם למלצר [תודה]. אני כשוטר, משתדל לעשות את העבודה שלי הכי טוב שאני יכול, אני לא מתכוון לעמוד כאן ולספר לך באיזה תנאים השוטרים עובדים, לא משכורת ולא שעות, לא זאת הכוונה. הבעיה היא בזה ששוטרים עובדים תחת לחץ מתמיד, אירוע רודף אירוע, אף אירוע לא דומה לקודמו ואתה צריך לתפקד 110%, אתה יכול לעשות את זה עשר שנים ללא דופי ומספיקה מעידה אחת כדי שגם הציבור וגם הפיקוד יערוף לך את הראש ואף אחד לא יזכור שהיית שוטר מצטיין עשור קודם לכן. ראית מה קרה לסמח"ט הבקעה? דוגמא מאלפת למה שקרה לקצין מבריק. זבנג וגמרנו.

כי קל לשנוא את המשטרה, קל לעמוד בצד ולתת פתרונות, הכי קל להאשים את הצד השני ובזה כולנו אלופים. אני לא מתכוון לעמוד ולהצטדק לפני אף אחד. אני לא אשנה את דעתכם ואתם לא את שלי. אם אתה מדבר על מה שעובדי ציבור חייבים לתת לאזרחים- מה תגיד על הרופאים ששבתו? על כב"א ומד"א? והכל בשביל עוד כמה גרושים, אז למשטרה אין את האופציה הזאת וכן, זה גורם מאוד גדול במשוואה, במיוחד כשאתה כבר נשוי עם ילדים, אבל כבר סגרנו את הפינה של מי משתין יותר רחוק :)

בכל אופן, הנקודה העקרונית היא הגישה. ופה שורש הבעיה. לגבי הנרגנות שלי, זה מום מולד. אני עובד על זה ואין לזה שום קשר לשומדבר :wink: ודורקי, אם אתה מציב מראה אבל לא מסתכל בה, לא עשית בזה כלום. הטבות יתר? שתהיה לי בריא וחזק. אם כל שוטר היה מסתכל על המשכורת שלו כדבר העיקרי והיה באמת עוזב בגלל זה והולך לחפש מקום עבודה אחר- אוי לי ולך מה היה המצב במדינה הזאת... אם אתה חושב שעכשיו גרוע, תחשוב שוב.

שבת שלום אנשימים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשחוסר המעש של המשטרה הופכים לבעיה אסטרטגית ובכייה לדורות

חטפתי עצבים ממה שהוא אומר שם. איך כזה דבר זה קורה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...