Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SIGNET - היכן קונים בזול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על הסט הספציפי, לא תקבל מחיר טוב יותר (ספציפי של סיגנט). הסט הזה וכמה מחבריו נמצאים תמידית ברשימה של "מבצעים" של סיגנט, במחיר קנייה אחיד לכל סוחר (חנות לצורך העניין), ומחירם לצרכן הוא פונקצייה ישירה של המחיר הזה. תוכל לנסות ליצור קשר ישירות עם פלד ולבקש את המחיר לסוחר (מצטער, אין לי מידע פנימי לגבי כמה זה עולה השנה), אבל אני לא יודע אם הם מוכרים גם לפרטיים או לא.

מתעלק על השרשור (סוג של :)):

סט ראצ'ט של bacho במחיר טוב. איפה ניתן להשיג?

שאל את השוטר הנדיב, שעומד בפינה ליד סינדרלה והרס"ר החכם... אין חיה כזו במחיר "טוב". יש להשיג במחיר "מעולה"- מעולה עבור היבואן, דהיינו.

עזוב אותך משטויות וקנה בשלבים סטים נפרדים של חברה טובה כמו HAZET יחזיק לכל החיים עם שימון.

אני דיי נאלץ להסכים. לעיתים סט לא שימושי ומכיל מידה גדולה מדיי\קטנה מדיי בשביל להיות פראקטית, וחבל לשלם על זה סתם. אם תקנה את כל המידות שאתה צריך מחנות תוכל גם לבקש הנחה גדולה יותר על כולם יחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים אין ברצוני לרכוש כלים של חברות אחרות , אני דיי נעול על הסט הזה של ה127 חלקים של סיגנט , היום אתקשר לטכנו צינור , ואברר איתם את השאר , אני מאמין שעם מזומן אם יבואו לקראתי קצת יפחות מ-1300 שקלים.

גילוי נאות:לפני חודש וחצי רכשתי סט כזה אך ללא מע"מ - חדש באריזה בעזרת מקום עבודה של חבר - אני מבין שהם רוכשים דברים ללא מע"מ או משהו כזה וקניתי אותו כמתנה ליום הולדת לחבר - התאהבתי בסט בעצמי חח - ועכשיו אני מחפש לעצמי כזה.

פורסם
חברים אין ברצוני לרכוש כלים של חברות אחרות , אני דיי נעול על הסט הזה של ה127 חלקים של סיגנט , היום אתקשר לטכנו צינור , ואברר איתם את השאר , אני מאמין שעם מזומן אם יבואו לקראתי קצת יפחות מ-1300 שקלים.

גילוי נאות:לפני חודש וחצי רכשתי סט כזה אך ללא מע"מ - חדש באריזה בעזרת מקום עבודה של חבר - אני מבין שהם רוכשים דברים ללא מע"מ או משהו כזה וקניתי אותו כמתנה ליום הולדת לחבר - התאהבתי בסט בעצמי חח - ועכשיו אני מחפש לעצמי כזה.

אל תתקשר.

תבקש בפקס\מייל הצעת מחיר. בקש תנאי תשלום למזומן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כפיר.

נכון!

האמת, הוא הסיבה העיקרית שאני עדיין קונה שם לפעמים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

GOLF אולי תנסה בגוטמן ברזילי הם היבואנים של BAHCO ,

ל proxima - הכלים של HAZET הם מהמהעלה הראשונה - אני מייבא אותם ישירות מהחברה בגרמניה - אפשר לעשות הזמנות אישיות וגם מוטסות (מייקר אבל זריז). קצת קידום מכירות ;)

לגבי שילוח אוירי של FACOM - אתה רק חושב שלא יחייבו אותך באחלה סכום על משקל המשלוח ? . תצא בנס מזה. - ואל תדאג המכס יימצא סעיף הזוי לתקוע לך על הדרך.

כמו כן , כל כלי העבודה כמעט שיש בארץ אלא אם בודקים ישירות מיבואן שמוכר גם לפרטיים - יקרים מחו"ל.

יש מיסים , עלויות שינוע וכו' ולא פעם עוברות 3 ידיים עד שזה מגיע אליך. (20-25 רווח לראשונה , עוד אחוז דומה ליד שניה ואז אליך הצרכן)...

אחריות אין לך על FACOM בארץ, היום גם מוצר סיני הכי זבל שיש , אתה מקבל אחריות מלאה ללא הגבלת זמן אם נמכר בארץ , החל מפלייר שעולה לך 18 ש"ח. בטח לבטח על סט שלהשלים אותו אתה צריך לרוץ לחברה בשם "פטרוטק" - שאם תקבל שם שירות או בכלל תשומת לב יהיה נס על פני האדמה. (מותג מת לחלוטין בארץ) והם עובדים עם התעשייה ישירות בלבד למיטב ידעתי.

ולפותח השרשור - umrdekar - אתה יכול לרכוש ממני (1340 ש"ח כולל מע"מ לסט הנ"ל- עידן 88 אשקלון).

או HAZET בהזמנה אישית (במחירים טובים יותר מאירופה שאתה תמצא באינטרנט).

שבוע טוב לכולם

עידן כהן.

פורסם

לגבי FACOM אני לא מצפה ממש להצטרך לשירות, לא מדובר בכלי מורכב, איכות ייצור גבוהה קובעת יותר את אמינות הכלי.

שימוש נכון בכלי ותחזוקה מינימלית מתאימה והם יחיו לנצח.

לגבי היבואן, אתה לא מעודכן בערך 3 שנים.

"פטרוטק" לא יתנו שום אחריות, כי הם הפסיקו לייבא מזמן את המותג, ואת המלאי הם חיסלו במכירת חיסול לפני כ 3 שנים בחמישית מחיר.

אני אשמח אם תפרסם מחירים לסטים של HAZET, אבל אני חושש שהם תמיד יהיו יקרים מאוד ללא הצדקה ביחס למותגים

טובים אחרים.

אם אתה עדיין מתעקש על מותג איכותי עם יבואן פעיל הייתי ממליץ על KOKEN.

פורסם
לגבי FACOM אני לא מצפה ממש להצטרך לשירות, לא מדובר בכלי מורכב, איכות ייצור גבוהה קובעת יותר את אמינות הכלי.

שימוש נכון בכלי ותחזוקה מינימלית מתאימה והם יחיו לנצח.

לגבי היבואן, אתה לא מעודכן בערך 3 שנים.

"פטרוטק" לא יתנו שום אחריות, כי הם הפסיקו לייבא מזמן את המותג, ואת המלאי הם חיסלו במכירת חיסול לפני כ 3 שנים בחמישית מחיר.

אני אשמח אם תפרסם מחירים לסטים של HAZET, אבל אני חושש שהם תמיד יהיו יקרים מאוד ללא הצדקה ביחס למותגים

טובים אחרים.

אם אתה עדיין מתעקש על מותג איכותי עם יבואן פעיל הייתי ממליץ על KOKEN.

הם עדיין יבואנים של המוצר , אני סיפקתי דרכם לפני כשנה לאורמת.

וגם הצעתי מחירים דרכם. הם אכן מחזיקים בדרך לייבא את המוצר עם אחריות וכתובת כלשהי לבעיות כאלו ואחרות.

ואם יש לך מקטים זה יעזור מאוד , כי אני יכול להתחיל ולא לסיים עם כמות האופציות שאפשר להרכיב עם HAZET.

כנס ללינק הנ"ל ותבדוק את הקטלוג - תראה אם יש מק"ט מעניין או שילוב שאתה רוצה לבדוק ושלח בפרטי (נמשיך משם).

פורסם

פטרוטק רשמית יבואנים, נשארו להם אי אלו סטים זרוקים באחד המשטחים במחסן הענקי שצריך לחפור טוב

בשביל לשלוף משם משהו.

למיטב ידיעתי הם לא מייבאים מוצרים חדשים מאז מכירת החיסול חוץ מהזמנות גדולות, ואורמת זה לקוח גדול.

אבל הם לא מחזיקים אולם תצוגה ואנשי מכירות או מנסים לדחוף למוסכים.

לגבי האזט, אני מפנטז על ה 166 אבל המחיר משאיר אותה בגדר פנטזיה.

פורסם
פטרוטק רשמית יבואנים, נשארו להם אי אלו סטים זרוקים באחד המשטחים במחסן הענקי שצריך לחפור טוב

בשביל לשלוף משם משהו.

למיטב ידיעתי הם לא מייבאים מוצרים חדשים מאז מכירת החיסול חוץ מהזמנות גדולות, ואורמת זה לקוח גדול.

אבל הם לא מחזיקים אולם תצוגה ואנשי מכירות או מנסים לדחוף למוסכים.

לגבי האזט, אני מפנטז על ה 166 אבל המחיר משאיר אותה בגדר פנטזיה.

שני אופציות: מכירה לדגם c - נע סביב ה 3200 כולל מע״מ דגם N סביב ה 2900 כולל מע״מ

אספקה חודש וחצי מרגע הזמנה עד חודשיים לכל היותר

• תוכן חדש...