Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SIGNET - היכן קונים בזול ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהההא, אני יכול להשיג את ה N ב 1300 .

מחיר בחול לא קרוב למה שאתה רושם בכלל, אז נראה לך סביר המחיר ? אלא אם למשהו יש חתיכה במלאי ששוכבת לו והוא תקוע איתה ומנסה להעיף בכל מחיר את העגלה הזו.

שלא לדבר על כך שאני מוכן לרכוש ממך במחיר של 1800 ש"ח אם יש לך מקור זול כל כך.

אני מייבא את המוצר ויודע בדיוק כמה עולה לי העגלה הזו ורוכש מהיצרן ישירות בייבוא ימי - עולה לי הרבה יותר יקר ממה שרשמת ,

יש בארץ בערך 3-4 בתי מסחר שמייבאים את HAZET בשוטף (וגם לא כל הליין בכלל) , כאשר אני אחד מהם ולכולנו אותם עלויות - בטח אם אתה רואה פער מחיר של 2000 שח יש כאן איזה פולישטיק (ככה משתמע -הרי אני לא ירשום מחיר שערורייתי בפורום שבודקים אותי וייצא קבוק מול כולם כאן...).

בקיצור - יש לך במחיר 1300 - תחטוף . זה או טעות בחישוב , או ניסיון להעיף מהמלאי בכל מחיר , או פשוט אתה טועה. אחד מהשלוש הסיבות הללו יתכן המחיר הזה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא קבוק, זה דיל מיוחד.

אני לא מוצא סיבות הגיוניות להצדקת הקנייה גם ב 1300 ש"ח והרבה סיבות הקשורות ברגש למה כן.

ה 166 זה פשוט פריט עיצובי שיודע לנגן טוב על חושי הראיה ולעשות טוב לחלקים הלא קשורים לשכל במוח.

פורסם

כמו שחשבתי....

אני יכול לומר לך לאחר ניסיון קל עם חברה מעולה אחרת - שגם להם יש ליין יפה של סטים בוקסאות ומפתחות ראצ'ט עם פטנטים בלעדיים , עיצוב מדהים , ואיכות גבוהה.

WERA , ידיות ראצ'ט מיוחדות כמו ZYKLOP או KOLOSS או JOKER (רינג רצ'ט - חדש חם מהתנור) או סטים בוקסאות מאוד יפים והמחירים תתפלא בחלק מן המקרים זול מסיגנט , אם אתה רוכש מיבואן ישירות. וניתן כמובן להזמין במיוחד גם כן.

והתוצרת לא מהמזרח הרחוק.

אלא ממזרח אירופה :) .

בכל אופן , תבדוק את האתר אם אתה לא מכיר יותר מידי http://www-us.wera.de/

שלא נדבר על ביטים ומברגים ברמה מאוד גבוהה ותחום ההתמחות שלהם.

פורסם

WERA...

:inlove: :inlove: :inlove:

המברגים האהובים עלי!!!

וכששמעתי פעם ראשונה על הציקלופ, הסתכלתי עליו באינטרנט, והוא הסתכל עליי בחזרה- צחקתי כל כך חזק, שהבוס בא בריצה לראות מה קרה...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יקרים יותר מיקר, האיכות מעולה , אבל יקר גם ביחס ל HAZET מייבוא ישיר של בית מסחר.

בדר"כ אתה רוכש את המותג דרך יד שניה מבתי מסחר וחנויות ויש יבואן אחד רשמי - "שמיר אספקה טכנית".

אולי הם מוכרים ליחידים אני באמת לא יודע - אפשר תמיד לנסות. :) .

פורסם

אז אזכיר גם גם את יוניור הסלובנים, JTC מטייוואן באיכות גבוהה יותר מסיגנט ובאותו מחיר,

USAG, BRITOOL , NORBAR , Sykes Pickavant,

וכמובן את יצרני הבוקסות המובילים בעולם OZAT מנחל עוז .

• תוכן חדש...