Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשתי התחדשה בשבוע שעבר גם ברכב חדש (פורד פיאסטה) וגם באייפון 4S

ברכת נתקין דיבורית Bluetooth כלשהי עוד לא סגור על איזו, אבל בכל מקרה צריך זרוע למכשיר שישמש גם כ GPS וגם כדי לחייג במקרה הצורך.

בכל האתרים הסינים יש עשרות וריאציות שונות של זרועות אבל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שיש להם נסיון מעשי ואולי בכלל עדיף לשלם יותר על מוצר איכותי.

בנוסף אם מישהו יודע איך מחברים את האייפון לרכב אשמח להסבר,ברכב יש גם שקע AUX וגם USB

תודה

ערן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף גם.. :roll:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני משתמש בזרוע של RAM כבר כמה חודשים.

המחיר לא זול, אבל הזרוע הזו פשוט מעולה.

בין היתר משמשת אותי בנסיעות שטח מאוד קופצניות. אפס התנתקויות מהשמשה.

אצלי מחזיקה גלאקסי S2.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מה התקציב?

יש את זה עם כל מיני שיפצורים

http://www.ebay.com/itm/Dexim-DCA215-Audio-Line-Cable-Car-Mount-Charger-Holder-Wind-Shield-iPhone-3GS-4-/130576660289?pt=PDA_Accessories&hash=item1e66f9b741#ht_4024wt_843

אני הזמנתי מאייבי ב 5$ תופסן שנדבק בווקום לשמשה הקדמית. מרוצה ממנו עד הגג. בנוסף אני מקליט איתו את הנסיעה:-P

http://www.ebay.com/itm/400260720191?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קפיץ קפוץ.

אז קיבלתי היום את המתקן הזה:

http://www.dealextreme.com/p/universal- ... ack-130538

כמה נקודות טובות לגביו:

1. נצמד מאוד מאוד חזק לשמשה, לא נראה לי שהוא יפול בקרוב

2. לגבי רעידות במהלך נסיעה, יש קצת. לא נראה לי שיש מתקן שלא רועד, בכל מקרה, לא קריטי

3. המכשיר תופס טוב מאוד את המכשיר, המכשיר לא יפול

נקודות רעות:

1. החלק שמחזיק את המכשיר בעצם יושב על גולה שעליה הוא יכול להסתובב ולהתכוונן. כדי לנעול אותו במקומו יש אום שנסגר ע"י סיבוב על הגולה (אפשר לראות בתמונה), האום בעצם מפעיל לחץ על הגולה וככה מונע מהזרוע לזוז. הבעיה היא שזה מאוד, אבל מאוד קשה לסגור את האום הזה. אני לא בחור חלש אבל עדיין אחרי כמה ניסיונות לא הצלחתי לסגור את האום לגמרי ככה שהזרוע תהיה מקובעת חזק, זה אומנם מקובע אבל עדיין אפשר להזיז אותה. אני צריך לרדת לרכב עם ה"כלים הכבדים" כדי לנסות לנעול לגמרי את הזרוע.

שורה תחתונה, מתקן מצוין, אולי אחד הטובים שהיו לי עד עכשיו, והיו לי הרבה. רק לגבי הנעילה של הבורג, אחרי שימוש של כמה ימים, זה לא ממש קריטי, בפעם הראשונה צריך לעבוד קשה כדי לסגור אותו (אולי זה זה ספציפי במוצר שנשלח אלי) אבל לאחר מכן, אין שום בעיה.

פורסם

כל תפיסות הואקום לשמשה הם זמניות. הגומי מתישן עם הזמן ואור השמש.

למתקינים יש פחית שמתחברת בברגים למקום נסתר או לפחות לא בולט, ועל הפחית מרכיבים את המנשא של הטלפון.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אהלן יהודה,

מסכים, כמו כל דבר בעולם הזה הכל זמני :), אבל יש מתקנים שיפלו אחרי שבוע ויש מתקנים שיפלו אחרי חצי שנה, אין לי בעיה להתמודד עם הדבקה נוספת לשמשה אחרי חצי שנה.

לגבי ברגים, אני, ואני בטוח שעוד הרבה אנשים כאן לא מעוניינים לחורר את הפלסטיק שלהם, כמובן שזה הפתרון העמיד ביותר, אבל בהתחשב בנסיבות, יש כאלו שיעדיפו ואקום.

• תוכן חדש...