Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב השתחררתי מהצבא לפני חודש וחצי,עכשיו אני מחפש רכב ויש לי תקציב של 65 אלף בערך,האם כדאי לקנות איביזה ספורט dsg עם 40 אלף קילומטר,יד1,עכשיו העניין שהיא רשומה על חברה שהיא בעצם החברה שבבעלותו של הבן אדם שמוכר לי את הרכב הוא רוצה על הרכב 69 אני מנסה להתמקח ולהגיע ל 65,מה אתם אומרים?ועוד שאלה בנוגע לביטוח עליה לנהג צעיר כמה אתם מעריכים שיעלה?תודה רבה.

פורסם
טוב השתחררתי מהצבא לפני חודש וחצי,עכשיו אני מחפש רכב ויש לי תקציב של 65 אלף בערך,האם כדאי לקנות איביזה ספורט dsg עם 40 אלף קילומטר,יד1,עכשיו העניין שהיא רשומה על חברה שהיא בעצם החברה שבבעלותו של הבן אדם שמוכר לי את הרכב הוא רוצה על הרכב 69 אני מנסה להתמקח ולהגיע ל 65,מה אתם אומרים?ועוד שאלה בנוגע לביטוח עליה לנהג צעיר כמה אתם מעריכים שיעלה?תודה רבה.

חברה זה חברה, פרטי זה פרטי. אתה אולי יכול וודא שאכן מדובר בבעלים של החברה אבל כשאתה תרצה למכור אף אחד לא יאמין לך וכולם מספרים סיפורים נוסח "זה היה בבעלות פרטית של בעל החברה אבל רשם על החברה בגלל המס" וכו' וכו'. אם הרכב במצב טוב אז שווה לך אבל קח בחשבון שבמכירה יורידו לך על החברה.

פורסם
חברה זה חברה' date=' פרטי זה פרטי. אתה אולי יכול וודא שאכן מדובר בבעלים של החברה אבל כשאתה תרצה למכור אף אחד לא יאמין לך וכולם מספרים סיפורים נוסח "זה היה בבעלות פרטית של בעל החברה אבל רשם על החברה בגלל המס" וכו' וכו'. אם הרכב במצב טוב אז שווה לך אבל קח בחשבון שבמכירה יורידו לך על החברה.[/quote']

אם לא מדובר בחברת השכרה או חברת ליסינג אין כמעט הורדה במחירון.

פורסם

עוד משהו שעלה לי עכשיו.כששאלתי את הבן אדם "בכמה הוא מוכר את הרכב " הוא ענה לי "סביבות ה 170" ואחר כך הבנתי שהוא גם מוכר גולף GTI,זה לא מעורר חשד לזה שהוא יכול להיות סוחר?

פורסם

כן, זה מעורר חשד אבל צריך לוודא מולו רשיונות ולשים לב שרשום שמו ולאמת זאת מול ת"ז שלו, מה מס' הבעלים הקודם ושאין רישום של הפקדת סוחר כמו שיש לסוחרים.

בלי קשר, בניגוד למה שרשמו לך, בוודאי שיש השפעה אם הרכב היה רשום בבעלות חברה. שווי ההפחתה לפי לוי יצחק-22%.לא מעט.

קח בחשבון גם שזה רכב שנמצא המון בשוק, כך שגם פרטי אתה יכול לרכוש בפחות ממחירון, כך שברגע שאתה תצטרך למכור רכב כזה+ עבר של חברה כנראה תתצטרך להתגמש מאוד במחיר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

פתח מחירון לוי יצחק באחד הדפים הראשונים יש שיעורי הפחתות. סעיף 6 רשום בפירוש חברה לשעבר-22 אחוז.

כך שהמחיר שרשמת גבוה מאוד מעל המחירון.וזה לא רכב שנסחר במחירון עצמו. שווה לך? שיקול שלך וכסף שלך כמובן.

זה עוד לפני שדיברנו אם זה לא "במקרה" סוחר שלא מזדהה או מה מצב הרכב כפי שישתקף בבדיקה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

לגבי ביטוח -

ברשותי אחת שנת 2010 עם גיר ידני, אני בן 22 ללא עבר תביעות.

החודש הזה חידשתי את החובה (מגדל) והמקיף (דורון) 3500+2500.

• תוכן חדש...