Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד: הרכב הזה יש בו משהו חשוד. תאונה מוזרה בעלים מכר לסוכנות ובטח עוד כמה דברים ש״שכחו״ להזכיר כאשר הציעו לך את הרכב. פעם ראשונה שומע שסוכנות קונים רכבים ככה סתם. אולי הייתה תקלה מהורית ובעלים החזיר את הרכב?

אני חושב שכדאי לדלג לאפשרויות הבאות או לשקול רכב חדש.

ומצד השני: אם יתנו את הרכב ב60, הרי הנחה שלי 17 אלף זה משמעותי (זה לא מאט כסף).

במקרה כזה צריך לבדוק את הרכב בשבע עיניים במכון הכי קפדני שיש ולוודא שהשלדה תקינה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן לא לשכוח- על בדיקה מלאה לרכב לא לוותר! ה-500 ש"ח האלה יכולים לחסוך 62,000.

אני מסכים ומחזק את דבריי ידידי, המצב כאן דיי חריג. לי באופן אישי לא היה את השקט הנפשי לרכוש רכב בכזאת סיטואציה.

יש רכבי "לימון" שיוצאים ככה משערי המפעל.

אני רק מבהיר:

בהנחה "שהכל תקין" ותרכשי את הרכב באזור 60K ותחזיקי בו 5-6 שנים, כמו שאמרתי קודם זאת כנראה תהיה עסקה מצויינת עבורך.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך, להשוות מול רכב חדש מהניילונים זה לא נכון.

מרגע שהרכב יצא מהסוכנות הוא שווה כבר 70 אלף, תורידי עוד 4% על יד נוספת , וכניראה שעוד 4% על התאונה(צריך לוודא בדיוק כמה ועד כמה היא חמורה) וקיבלת מחיר משוקלל של בערך 64.5 אלף. ככה ש-2500 הנחה, זן לא כזו הנחה היסטרית על רכב שעבר די הרבה תלאות וסיפורים(כמו ש-NINJMNKY אמר, ניראים מצוצים מהאצבע)

פורסם

"1) אין דבר כזה "לא עמד בתשלום אז החזיר לסוכנות", בתשלום עומדים מול הבנק. ומתי סחבק הספיק לא לעמוד בתשלום?

אם הרכב 2012, נגיד קיבל אותו בינואר.

מרץ לא שילם אז אפריל כבר הספיקו לעקל לו את הרכב? קשקוש מארץ הקשקושים"

חברת טלקאר נותנת היום הלוואות על רכישת רכב עד סכום של 50,000 ש"ח ואת השאר מביאים מהבית. יכול להיות שזו הסיבה להחזרת הרכב

לגבי התאונה: אני ראיתי את הרכב ביום חמישי האחרון והוא היה ללא שריטה. אז ז"א שהתאונה אכן קרתה בסופ"ש האחרון אבל אני באמת לא הבנתי איך הדלת האחורית לא נפגעה...:roll:

"הייתי מחפש ביד2 פיקנטו שלא הספיקה לעבור שתי ידיים ותאונה בחודשיים הראשונים לחייה בעוד כמה אלפים בודדים וסוגר עניין."

זה לא עניין של כמה אלפים , אלא של עוד 15.000 שקל!!! וזה המון כסף בשבילי.

"לי באופן אישי לא היה את השקט הנפשי לרכוש רכב בכזאת סיטואציה.

יש רכבי "לימון" שיוצאים ככה משערי המפעל."

חברת קיה נותנת 7 שנות אחריות , לא נראה לי שיש עוד יצרן שנותן כ"כ הרבה שנים. אז לסיכום דבריי, אני אבדוק את הרכב , במיוחד את השלדה ואז אחליט.

יש מכון אמין ומקצועי שמומלץ באזור חולון או ראשון??

פורסם

לפי איך שזה נשמע מנסים למרוח אותך עם רכב לימון, אני בכל מקרה לא הייתי קונה.

שנות האחריות לא פקטור ברכבי לימון, יותר צריך להדאיג אותך זה מס' ימי העבודה שתחסיר על ביקורים חוזרים במוסך.

אם בכל מקרה תחליט לתת לרכב צ'אנס, אל תתפשר על בדיקה מקיפה לפני כן במכון אמין שאתה תבחר ולא היבואן.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
חברת טלקאר נותנת היום הלוואות על רכישת רכב עד סכום של 50,000 ש"ח ואת השאר מביאים מהבית. יכול להיות שזו הסיבה להחזרת הרכב

חברת טלקאר היא לא גוף פיננסי משום סוג, היא לא מספקת הלוואות לאף אחד.

בסה"כ נותנים הפניות לבנקים שבהסדר איתם כדי לקבל הלוואה בריבית קצת יותר נמוכה מהרגיל. זהו.

רכב שבעליו לא עומד בתשלומים מעוקל ע"י הבנק, זה תהליך שלוקח חודשים רבים, ואנחנו בסה"כ באמצע אפריל. סיפור מצוץ מהאצבע.

לגבי התאונה: אני ראיתי את הרכב ביום חמישי האחרון והוא היה ללא שריטה. אז ז"א שהתאונה אכן קרתה בסופ"ש האחרון אבל אני באמת לא הבנתי איך הדלת האחורית לא נפגעה...:roll:

אם כל הכבוד, זה שאת לא ראית שריטה הכל טוב ויפה, זה לא מאיד מאומה על מצב השלדה של הרכב. (אם לא הבנת, אז במילים אחרות: לא היית קונה רכב בגלל שאת אומרת לי שהוא לא עבר תאונה. מכוני בדיקת קניה יש בדיוק בשביל אנשים כמוך, שאוכלים לוקשים מאנשים מכירות מפוקפקים, מאמינים בשטויות שלהם ועוד מנסים להגן עליהם, את צריכה לשלם למישהו 500שח שיגיד לך בדיוק מה שאומרים לך פה כבר על גבי 2 דפים - משהו פה מסריח, תתרחקי.)

זה לא עניין של כמה אלפים , אלא של עוד 15.000 שקל!!! וזה המון כסף בשבילי.

15אש"ח זה הפרש לרכב חדש יד0, האם את קונה כזה? לא. ממש לא.

יש כרגע שלושה פיקנטו אוטומטיות למכירה ביד2 בין 70 ל72 אש"ח, אחרי מיקוח אפשר יהיה לרדת ל68~67 בקלות.

הפרש של 5~5 אלפים במקרה הרע ואת תקבלי רכב "נקי".

חברת קיה נותנת 7 שנות אחריות , לא נראה לי שיש עוד יצרן שנותן כ"כ הרבה שנים. אז לסיכום דבריי, אני אבדוק את הרכב , במיוחד את השלדה ואז אחליט.

מה הקשר מחט לתחת? חברת קיה נותנת אחריות שאת לא קונה רכב שהורכב משניים שהתרסקו? או שיש לו קצה שלדה איפשהו? מנוע שרוף שהוחלף באחריות?

מכל הספקולציות שהועלו פה אף אחד לא נותן לך אחריות אפילו 30 שניות, שלא לדבר על 7 שנים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני עוקב אחרי השירשור כבר כמה ימים, ועושה רושם ש׳לא כל יום פורים׳ בכח מחפשת צרות, למרות שכולם פה אחד מצביעים על בעייתיות של הרכב הזה. מה זה יד 3 אחרי 1500 ק״מ ??? תאונה ? חצי רכב מוחלף ? לא עמד בתשלומים ? אין דברים כאלה ! את חייבת לשכוח מהרכב הזה, וזהו !

יש ממש עכשיו כמה פיקנטו ביד 2, בנות שנה ( עוד 6 שנות אחריות), עד 10000 ק״מ יד ראשונה (! חשוב), מחיר מבוקש בסביבות 69-70, בטח אפשר לסגור על 66-67, מה רע ? עדיף לשלם 5 אלף יותר ולשון בשקט.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=40&SubModelID=1293&FromYear=2010&UntilYear=2012&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=1&fromKM=1&KM=20000&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Info=

פורסם

"בקיצור - או להוריד עוד כמה אלפים מהמחיר או להוסיף עוד קצת ולרכוש רכב חדש מהניילונים"

"הנחה של 20%, זה סביר והוגן עבור הרכב, הייתי לוקח לעצמי (טוב לחברה) במחיר הזה ובמצב הזה. מה שכן, זה רק במידה וישנה כוונה להחזיק את הרכב מעל ל-3 שנים, שכן למכור בעוד שנה שנתיים, זה קצת בעייתי אבל קונים בפחות ואפשר גם למכור בפחות."

"לדעתי שווה לקנות אבל במחיר נמוך יותר. כאשר תרצי למכור את הרכב הוא כבר יהיה בעל יד גבוהה וצריך לחשוב גם על זה. כלומר את צריכה לקנות אותו במחיר ממש אטרקטיבי בגלל שתצטרכי גם למכור אותו במחיר נמוך "יחסית".

עריכה: אני רואה שאת מתכוונת להחזיק את הרכב 5-6 שנים.

אז יש כאן ראייה יפה לנצל את מירב האחריות על הרכב.

אם את עד כדי כך נמנעת מגיר ידני אז לכי על זה ותנסי לעגל את המחיר ל-60K."

"אף אחד לא הולך להסתכל על מספר הידיים כשתמכרי את הרכב, גם אם זה יהיה עוד 3 שנים.

לטעמי יש פה עסקה שווה, הרכב עולה 77K בגירסא המאובזרת, את קונה אותו ב-62K, סה"כ 15K פחות וזה לא מעט כסף.

אין שום סיכוי שתצטרכי להוריד בגין הידיים והתאונה מחיר של 15K כשתרצי למכור עוד 3 שנים, כשהרכב יהיה שווה 40K בערך.

מדובר ברכב יפה ופופולרי שתהייה לו פופולריות רבה כל עוד מחירי הדלק ממשיכים להיות גבוהים בצורה היסטרית."

"ומצד השני: אם יתנו את הרכב ב60, הרי הנחה שלי 17 אלף זה משמעותי (זה לא מאט כסף).

במקרה כזה צריך לבדוק את הרכב בשבע עיניים במכון הכי קפדני שיש ולוודא שהשלדה תקינה."

למרות שכולם פה אחד מצביעים על בעייתיות של הרכב הזה. מה זה יד 3 אחרי 1500 ק״מ ??? תאונה ? חצי רכב מוחלף ? אין דברים כאלה ! את חייבת לשכוח מהרכב הזה, וזהו !

תגיד לי אדון eddy25, על איזה פה אחד אתה בדיוק מדבר?! אולי כדאי שתקרא שוב את השרשור !! הפורום הזה נועד לאנשים שמחפשים תשובות לשאלות ולהחלפת דעות ואם אתה לא מסוגל לענות בצורה אובייקטיבית ועניינית אה וגם סבלנית וסובלנית אז פשוט אל תענה!! תודה רבה!!!

פורסם

סליחה עם נפגעת מדבריי, באמת לא ספרתי קולות, לא פה אחד, בסדר ?

חוץ מזה, לטעמי, את עוברת על חוקי הפורום בזה שאת כותבת באדום בסגנון בוטה ביותר, אני מקווה שמנהלים ישימו לכך לב.

כאן פורום פתוח, ולא תצליחי לסתום פה לאף אחד.

אם אין לך בעיה לזרוק 60 אלף לפח, עדיף שתתרמי את הכסף למטרות טובות.

פורסם

אני ממש לא מנסה לסתום פיות, ההיפך, אני אשמח לקבל כמה שיותר דעות ותגובות אבל יש צורה להגיב ולומר לי אני מחפשת צרות בגלל שאני מתייעצת פה ועונה לתגובות זה נסיון לסתום לי את הפה.

את ההחלטה מה לעשות עם 60 אלף שקל(הלוואה שאני לוקחת מהבנק) תשאיר לי, תודה רבה.

פורסם
NINJMNKY שכנעת אותי אבל לא צריך להתעצבן, אה??

לא התעצבנתי, חלילה.

את ההודעה הראשונה שלי בשרשור הזה ניסחתי במתינות - את לא הבנת, פשוט ביטלת את כל מה שכתבתי כאילו לא היה, אז הייתי צריך לנקוט בגישה (טיפה) יותר תוקפנית, ואני שמח שהמסר עבר.

בסופו של דבר זה הכסף שלך, אבל אנא ממך - אל תצטרפי לסטטיסטיקה של הפראיירים שלא מתים :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...