Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין רכבים עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקשבתי פה לאנשים וקניתי תסיוויק החדשה...לא ארחיב...טעות!

"מנהיגה"בכמעט כל הרכבים שציינת,האסטרה עדיפה רק חבל שבה נהגתי אחרון וכבר אחרי שקניתי רכב!

תנהג ותקשיב לעצמך,ומה שאמרו פה לגבי מחירון יש לי הודעה בשבילך!"אף רכב כיום לא שומר על מחירון"! מכרתי טויוטה לפני!

זה אם יש לך תסבלנות עד שיבוא"הגאון רכב" שיתן לך מה שאתה רוצה.

עוד עציין לך שמדניות קביעת המחירון בישראל היא לא מקצועים וכלל לא קשורה לטיב הרכב אלה לרמת וטיב היחסים שלך עם מחבר המחירון,תתעוררו עובדים עליכם!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"נהגתי" כמעט בכל הרכבים שציינת והאסטרה החדשה עולה עליהם עשרות מונים!

לצערי,הקשבתי לפורומים לפני שקניתי רכב וכלל לא בדקתי אותה ובזכות הגאונים קניתי תסיוויק החדשה..מיותר להרחיב כלל..

אני שבוע הבא מחליף וגם מהיום מסתכל בקאר פורומים "מקצועיים" בחול!

עוד אציין שמדיניות קביעת המחירונים בארץ היא לא בדיוק לפי טיב הרכב אם אתה מבין אותי?!

וכל מי שיגיד לך על רכב כזה או אחר שהוא ישמור תמחירון בדיוק מרכב זה אתה צריך לברוח!!!!!

תראה את דור המאזדה"הגאון והכלכלן"..רכב קונים כי מתחברים למה שהרכב נותן,נקודה.

מכולם כמעט אתה מקבל 3 שנות אחריות(חוץ מפולקסווגן ששם שנתיים,ותודה לאל שכך,כי כך בעצם היבואן מראה לך כמה הוא מאמין במוצר שלו!) אז מה כבר יכול להיות...אל תתקרב לפולקסווגן!הטכנולוגיה מתקדמת אבל גם מתקלקלת במהירות.

פורסם

נגמרו הבעיות של כולנו. יש כוכב ושמו ירין שאחרי 4 הודעות כבר מחלק ציונים לכולם - לוי יצחק לא מקצועי, פולקסווגן מתקלקלים, סיוויק זה טעות לקנות, חברי הפורום "גאונים" ועוד ועוד פנינים. העיקר שתקנה אופל אסטרה כי ירין אומר שהיא הכי טובה. מה שכן, ירין בהודעה אחת קנה סיוויק חדשה ועשרים דקות אחרי בהודעה שמעליה הוא כבר מחליף אותה לאסטרה. בקיצור ירין נשמע מאוד אמין...

פורסם

על ליאון ידנית אני נוהג כבר שנתיים וחצי +. על האסטרה עשיתי נסיעה של 20 דקות עם גיר אוט'.

שתיהן מצוינות. שתיהן באותו מרכב הליאון שלי ביקרה פעם אחת במוסך בגלל הזעה באיזור הטרבו (פתחתי על זה שרשור בעבר) , וחוץ מהחלפת אטם הרכב ביקר במוסך רק בטיפולים שנתיים. ככה שלפחות אצלי אין בעיית אמינות.

בהינתן שני הרכבים האלה ברמת המחירים הנוכחית לדעתי זו רק שאלה של טעם.

הליאון יותר מאובזרת, האופל בנויה יותר טוב מבפנים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
נגמרו הבעיות של כולנו. יש כוכב ושמו ירין שאחרי 4 הודעות כבר מחלק ציונים לכולם - לוי יצחק לא מקצועי' date=' פולקסווגן מתקלקלים, סיוויק זה טעות לקנות, חברי הפורום "גאונים" ועוד ועוד פנינים. העיקר שתקנה אופל אסטרה כי ירין אומר שהיא הכי טובה. מה שכן, ירין בהודעה אחת קנה סיוויק חדשה ועשרים דקות אחרי בהודעה שמעליה הוא כבר מחליף אותה לאסטרה. בקיצור ירין נשמע מאוד אמין...[/quote']

ויש המשך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425072

ואולי בכלל קוראים לו שלמה ולא ירין, והוא מתכוון בשבוע הבא לעשות נסיעת מבחן על סיוויק.:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425154

מבולבלים?

גם אני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
על ליאון ידנית אני נוהג כבר שנתיים וחצי +. על האסטרה עשיתי נסיעה של 20 דקות עם גיר אוט'.

שתיהן מצוינות. שתיהן באותו מרכב הליאון שלי ביקרה פעם אחת במוסך בגלל הזעה באיזור הטרבו (פתחתי על זה שרשור בעבר) , וחוץ מהחלפת אטם הרכב ביקר במוסך רק בטיפולים שנתיים. ככה שלפחות אצלי אין בעיית אמינות.

בהינתן שני הרכבים האלה ברמת המחירים הנוכחית לדעתי זו רק שאלה של טעם.

הליאון יותר מאובזרת, האופל בנויה יותר טוב מבפנים.

באמת התרשמתי מאיכות החומרים בתא הנוסעים של האסטרה. האבזור קצת מבאס(לקבל רכב עם טאסות זה באסה). הרכב נוסע טוב, אבל מרגיש כבד לעומת הלאון(הוא באמת כבד מאד 1,500 ק"ג!).

הלאון זריזה יותר ומאובזרת יותר.

באמת שתי עסקאות מצויינות, במה שלא תבחר אתה לא טעית.

פורסם

נקודה למחשבה:

הלאון עלתה עד לא מזמן 150K ואנשים רכשו אותה.

המבצע הינו הזדמנות טובה לקבל רכב עם 160כ"ס ותיבת הילוכים שנותנת טעם לעוד.

נסעתי פעמים בודדות על רכב עם DSG ונהנתי,

אבל יכול להיות שישנם בעיות שנוצרות עם הזמן, ואם חשש זה יתבטל אין סיבה שלא לסגור עיסקה.

היחס המזלזל מהחברה, שאי אפשר להתעלם ממנו לאחר ההתעסקות הרבה בו בפורום,

עלול לגרום להרגשה רעה אבל יש לזכור שאת החברה עוזבים אחרי הקניה ואת הרכב לא.

הרבה בהצלחה במציאת המיועדת.

דניאל

פורסם

למה לא נעלו עד עכשיו את השרשור הזה בכיכוב הסוכנים של אופל? אני עובר על השרשורים כאן וזה פשוט מצחיק, כל כמה משפטים מופיעים המילים "אופל אסטרה"...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

למה לנעל שרשור שמועיל למי שפתח אותו, רק בגלל שמישהו עילג החליט לקדם בו את האסטרה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
"נהגתי" כמעט בכל הרכבים שציינת והאסטרה החדשה עולה עליהם עשרות מונים!

לצערי,הקשבתי לפורומים לפני שקניתי רכב וכלל לא בדקתי אותה ובזכות הגאונים קניתי תסיוויק החדשה..מיותר להרחיב כלל..

דווקא אני נהגתי של האסטרה ונדהמתי מהרמה הנמוכה של האוטו - מנוע מחוספס, גיר לא חלק, ורעש כביש בנסיעות עירוניות מעל לסביר.

הגולף והפוקוס מרגישים הרבה יותר נעימים.

פורסם

שמעתי שהפוקוס דווקא בעייתית בנסיעה עירונית בגלל תיבת הילוכים החדשה. ורוב הנסיעות הן בתוך העיר. נראה לי אם לא היה בפוקוס את נושא הגיר, זה היה רכב מושלם בקטגוריה שלו.

פורסם

אולי פותח השרשור הזה יענה לי (או מישהו אחר) - במבצע הנוכחי של 120000 על הלאון 1.8 dsg מקבלים גם את מערכת המולטימדיה?

פורסם
אולי פותח השרשור הזה יענה לי (או מישהו אחר) - במבצע הנוכחי של 120000 על הלאון 1.8 dsg מקבלים גם את מערכת המולטימדיה?

אני ממש לא יודע לגבי זה.

פורסם

המערכת המקורית טובה מאד. אני לא מבין למה צריך מערכת מולטימדיה שמתקינים בארץ. אני וויתרתי על השטות הזאת ולא נראה לי שזה צריך להיות שיקול בלקנות או לא לקנות.

לדעתי חייב להיות הבדל באבזור מהמבצע הקודם(130K) לבין המבצע הנוכחי. אולי במבצע הקודם הרכב הגיע עם חבילת "אקסלנס" ובמבצע הזה לא?

פורסם

אכן זה ההבדל. ותתפלא, מערכת הכוללת מצלמת רוורס, gps, dvd, בלוטוס, אפשרות לחיבור אייפוד ותפעולו, ואפשרות להתקנת מקלט טלוויזיה - מהווה שיקול משמעותי עבור הרבה אנשים.

• תוכן חדש...