Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסקנות מביקור קצר בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. יש חניה !!!

ב. הבנות החיפאיות הן עדיין השוות ביותר (ורוב השוות בת"א, מקורן באמת בחיפה, כמו אשתי ;-) ).

ג. ציר מוריה, החיבור בין נו"ש לורדיה, ואחרים, יכולים להיות נחמדים מאוד כשאין בהם תנועה.

ד. ההר מחזיר הד מאוד נעים מהאגזוז של ה- GTI.

ה. בגדול, אין כמו חיפה. הלוואי שאשתי היתה מוכנה לגור שם. אבל כנראה לחלק מאלה שגדלו שם יש מידי פעם רתיעה. כל החברות שלה כאלה, וגם אחיה ואחותה. לך תבין.

ו. כש"מצה" לא מתפוצצת, הכרובית שלהם אחלה.

חג שמח!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. יש חניה? אולי בשבת. הפקחים החיפאים לא יותר חביבים מעמיתיהם במרכז הארץ.

ב. בנות - יותר ממה שאתה יודע. זה כולל את אתי (למרות שהיא כבר לא בגיל של "בת") (מזלי שאשתי לא קוראת בפורום, מקוה שהבן לא ילשין).

ג. הציר המחבר בין ורדיה לכביש רופין (לא לנו"ש) תלול ואני מבין את ההנאה שלך, אבל סוף הקטע מסוכן למי שלא מכיר אותו.

ציר מוריה חמד רק למבלים בו, לא לאחרים, ואי אפשר לנהוג בו יותר מ-30 קמ"ש (אולי ביום כיפור).

ד. לא יודע. אני מעדיף רכב שקט.

ה. לא התנסיתי בערים אחרות (בעצם כן - גרתי שנתיים בעפולה). אבל נולדתי בחיפה ואין לי כוונה להחליפה באצרת. אולי באיזה כפר.

ו. בגלל זה כל אימת שאני צריך לארח יוצא שליח לקנות סלטים במצה. כולם טובים, אבל אני משמיד את הכרובית.

מחכה בקוצר רוח למימונה כדי להגיע למצה או לעדוי השני (בעוקף נו"ש) כדי לקנות פיתות טריות (שוב, מזלי שאשתי לא קוראת בפורום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אשתי חיפאית לשעבר אבל היום אחרי 17 שנים באשקלון לא סובלת את העיר.

גם אני לא סובל את חיפה.

לגבי ציר מוריה ביום כיפור זה המקום היחיד בארץ שביום כיפור ב 2 בלילה לקחתי אפילו טרמפיסט (נאלצתי לנסוע כי חמותי היתה מאושפזת אז עשיתי את זה מאוחר מאוד בלילה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
א. יש חניה !!!

תלוי איפה ומתי. כשאתה צריך לידך, בד"כ אין...

ב. הבנות החיפאיות הן עדיין השוות ביותר (ורוב השוות בת"א, מקורן באמת בחיפה, כמו אשתי ;-) ).

לא מסתובב מספיק כדי להביע דיעה מגובה בעובדות:wink:

ג. ציר מוריה, החיבור בין נו"ש לורדיה, ואחרים, יכולים להיות נחמדים מאוד כשאין בהם תנועה.

אתה מתכוון, כשאין בהם אף אחד, כולל אותך...:lol:

ד. ההר מחזיר הד מאוד נעים מהאגזוז של ה- GTI.

נסה את מינהרות הכרמל פעם הבאה. אם אתה נהנה מההד שבא מההר, אני מבטיח לך ש"תיגנב" מהמנהרות.

ה. בגדול, אין כמו חיפה. הלוואי שאשתי היתה מוכנה לגור שם. אבל כנראה לחלק מאלה שגדלו שם יש מידי פעם רתיעה. כל החברות שלה כאלה, וגם אחיה ואחותה. לך תבין.

אני כבר מרגיש שמיציתי את העיר הזו. אבל, מה לעשות, המשפחה פה, והטבע קרוב, וקשה להתנתק מזה.

ו. כש"מצה" לא מתפוצצת, הכרובית שלהם אחלה.

לפחות טילים לא הגיעו לשם במלחמה. וסחטיין שאתה זוכר.

חג שמח!

תווים? מה תווים, מה?! לא מספיק הגבתי אז עכשיו צריך גם לזמזם?!?! :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

במנהרת הכרמל אתה רוב הזמן על הילוך אחד.

ב- GTI הרעש המגניב הוא כשמחליפים הילוך :lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לזמזם? אתה מוזמן לגעגע. במיוחד במנהרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה, שוב? הפעם ההיא הספיקה לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיפה ככל שעולים למעלה, הכבישים נהיים נורמליים יותר. רק נסו לנסוע למטה בעיר, וגם בחלק מהרחובות בהדר עם רכב נמוך, סרטן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור קרייתי שמכיר היטב את חיפה, ובתור רווק ..

אין סיכוי שבחיפה הבנות נראות טוב יותר - חבורת כפרות \ ערביות לעולם לא תתקרב לטירוף שהולך בתל-אביב ..

לגבי חניה - קל יותר מתל-אביב ללא ספק , אם כי עדיין לא המקום הקל בעולם לחנות בו.

:-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם לא תסתובב במועדוני הערסים בהדר תראה את הסחורה הטובה של חיפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...