Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברי הפורום שלום!

מדובר בפגוש קדמי של מאזדה CX-5, הרכב שנה על הכביש.

האם אפשר לצבוע שריטות כאלו נקודתית?

האם מישהו מנסיון יכול להמליץ על מקום איכותי בבאר שבע שיכול תקן את זה?

פירוק פגוש וצביעה מחדש של כל הפגוש - אינה האפשרות הרצויה.

תודה.

0001.jpg

פורסם

לאיזו מכונית שנוסעת באופן סדיר בכביש אין שפשוף כזה או אחר? בהתחלה זה כואב בלב. לאט לאט זה כבר פחות מטריד. לעניות דעתי אם רוצים לתקן שריטות כאלו זה לפרק ולצבוע מחדש. זה יכאב בכיס ורוב הסיכויים שאחרי זמן לא רב יהיה שפשוף אחר. לדעתי הכי טוב לעזוב את זה כך ולהשתדל להיזהר יותר בפעם הבאה.

פורסם

תודה שהשקעת מזמנך, אבל לא פתחתי דיון על האם כדאי לתקן או לא. ביקשתי ממי שיודע מניסיון האם אפשר, איפה אפשר (בב"ש) ומה בערך העלות. פעם כן צבעו לי נקודתית שריטה בפגוש של רכב אחר אבל זה היה מזמן ולא נשארו לי פרטים.

פורסם

ניתן לתקן את זה זה לא כזה קשה , קצת ניקוי פלסטלינה פוליש זה צריך להעלים להעלים את רוב הסימנים .

אם תרצה אוכל לעזור לך עם זה בלי כסף :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

לפ.ש שלום.

לפי תמונה זה משהו לא רציני אבל באמת מבין אותך.

לי זה גם היה מפריע.אם יש לך קצת רצון וזוג ידיים טובות תעשה תיקון נקודתי לבד.

צריך ספרי שחור וכסוף(או צבע של רכב שלך) נייר דבק ,נייר זכוכית מאוד עדינה.תנקה הכל עם מים בעזרת נייר זכוכית תעבור על הגרדים בלבד שקיים בגלל הפגיעה.תדביק נייר דבק כך שישאר רק קטע פגוע ועל שאר חלקים של רכב תעשה כיסוי טוב שלא יתפזר הצבע.רסס בקבוק צבע שחור או אחר במרחק של 20 סיימ ,תעשה את זה בלחיצות ממש קצרות ותן לצבע להתייבש ותחזור בפעם נוספת במידה ויש צורך ושוני בגוון.זכור מרחק משפיע על גוון.אפשר לרכוש גם ספראי לכה שקופה אבל לפי דעתי אין צורך.

והצלחה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

עוד אופציה שיש היא אכן להשתמש בשירותיו של @lishaina ולרכוש מאיביי "טיפקס ייעודי" לפי צבע הרכב, לתת נגיעות קטנטנות של צבע בעזרת הטיפקס ימלאו את השריטות, ועין שלא תבחן לעומק לא תראה שקרה דבר!

לצורך הדוגמא (פלוס המלצה קטנה, רכשתי את אותו הצבע בדיוק והייתי מרוצה סהכ)- קוד הצבע ברכב שלי הוא: LB9A, ולכן הזמנתי את זה: קישור

JL Audio

פורסם

חברים, מדובר ברכב של אבא שלי. הרכב עלה לו 170K כך שאני מעדיף לא לעשות עליו ניסויים עם ספריים... אם היה מדובר בבלנו ב-5K אפשר היה לנסות אבל במקרה הזה העדיפות למוסך מקצועי מומלץ. אפשר להקריב כמה מאות שקלים בשביל ההרגשה הטובה של אבא...

פורסם

אז תגיד ששרטת לאבא את האוטו ועכשיו הוא עושה לך ריגשי [emoji6]

מצטרף למי שממליץ לא לתקן (למרות שלא שאלת). זה מקום מאוד פגיע ובחיי הרכב סביר להניח שהוא עוד יחטוף. מה גם שזה נקודה קטנה למטה, מי כבר מסתכל לשם

יום טוב גם לך

פורסם

פו"ש - בניגוד לדעת החברים כאן אני הייתי מתקן את הנזק, נזק כזה ברכב חדש היה מפריע לי מאוד.

הייתי מנסה לבדוק הצעות לתיקון בשני מוסכים:

1 אוטופיקס ברחוב החושלים הרצליה

2. א.א.א. ברחוב פלוטקין 35 בראשון

שני אלה מתמחים ב- PDR ובתיקונים מקומיים.

פורסם

יגאל - רעיון יפה! אבל זה לא הכיוון...

אני אחזור על עצמי, צריך המלצה על - מוסך/בעל מקצוע מומלץ בבאר שבע

פורסם

מקומות מסודרים יפרקו את הטמבון כדי לצבוע אותו בתנור ואז העלות תגיע למאות שקלים אני מעריך 600 ומעלה , אם תצליח לגרום להם לצבוע ללא פירוק החלק תחסוך את עלות הפירוק.

בכל מקרה העבודה פה לא קשה בכלל ולא הייתי משלם למקום מקצועי יותר מ 500-700 ש"ח תלוי שוב אם צריך לפרק או לא

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום לכולם,

אתמול כיבדו אותי בשתי שריטות מכובדות שהגיעו עד הפריימר על דלת הנהג והדלת שמאחוריה.

הרכב הוא פיג׳ו 208 בצבע gray shrak (אפור כהה).

אשמח אם תוכלו להכווין אותי ע״פ התמונות לדרך היעילה ביותר לטפל בשתי השריטות.

תודה רבה ומוות לונדליסטים.

image1.jpg

image2.jpg

פורסם

בכל זאת, גם אם זה לא ייעלם לגמרי, הייתי מנסה פוליש ( עדין, לצבע מטאלי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...