Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון אם מדובר בשריטות קטנות אני הייתי מוותר על ללכת לפחח.

אם תרצה לקבל עבודה מושלמת יצטרכו לפרק את הטמבון האחורי , ללטש , ולצבוע את כולו מחדש.

והעלות לא תיהיה זולה בכלל.

אם באמת מדובר בשריטות קלות היום יש פיתרונות שונים והרבה יותר זולים.

אם הצבע של הטמבון שלך מאחורה מקורי , לא הייתי ממליץ לך בכלל ללכת לפחח שיעשה לך צבע חדש לטמבון מאחורה , קודם כל הצבע המקורי הוא מחזיק הכי הרבה זמן , הוא ברמה הכי גבוהה שיש ואין פאקים.

וכשתרצה למכור יגידו שהאוטו עבר צביעה בטמבון האחורי וינסו להוריד אותך במחיר על זה או אנשים שמחפשים רכב שלא עבר תיקוני פח או צבע ירדו מהעסקה

שוב , אם מדובר בשריטות קלות בלבד קודם הייתי מציע לך לעשות פוליש , יש סיכוי שהשריטות ירדו.

במידה ומדובר בשריטות יותר עמוקות , הייתי ממליץ לך לרכוש בשפורפרת את הצבע המקורי של הרכב שלך ולתת נגיעות קלות במקומות שיש שריטות.

אמנם לא תקבל גימור מושלם אך רק אם תסתכל ממש מקרוב ותנסה להבחין את תבדיל.

לשיקולך :)

המלצה שלי : פוליש או שפורפרת צבע מקורי

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חברים.. הרבה מדברים על הסרת שריטות ברכבים ע"י מוצרים שונים שיש..

בטח שמעתם כבר על הסרת שריטות ע"י משחת שיניים..

מה דעתכם? מוריד או סתם חרטא?

ראיתי איזה סרטון:

מה אתם חושבים..

פורסם
בעקרון אם מדובר בשריטות קטנות אני הייתי מוותר על ללכת לפחח.

אם תרצה לקבל עבודה מושלמת יצטרכו לפרק את הטמבון האחורי , ללטש , ולצבוע את כולו מחדש.

והעלות לא תיהיה זולה בכלל.

אם באמת מדובר בשריטות קלות היום יש פיתרונות שונים והרבה יותר זולים.

אם הצבע של הטמבון שלך מאחורה מקורי , לא הייתי ממליץ לך בכלל ללכת לפחח שיעשה לך צבע חדש לטמבון מאחורה , קודם כל הצבע המקורי הוא מחזיק הכי הרבה זמן , הוא ברמה הכי גבוהה שיש ואין פאקים.

וכשתרצה למכור יגידו שהאוטו עבר צביעה בטמבון האחורי וינסו להוריד אותך במחיר על זה או אנשים שמחפשים רכב שלא עבר תיקוני פח או צבע ירדו מהעסקה

שוב , אם מדובר בשריטות קלות בלבד קודם הייתי מציע לך לעשות פוליש , יש סיכוי שהשריטות ירדו.

במידה ומדובר בשריטות יותר עמוקות , הייתי ממליץ לך לרכוש בשפורפרת את הצבע המקורי של הרכב שלך ולתת נגיעות קלות במקומות שיש שריטות.

אמנם לא תקבל גימור מושלם אך רק אם תסתכל ממש מקרוב ותנסה להבחין את תבדיל.

לשיקולך :)

המלצה שלי : פוליש או שפורפרת צבע מקורי

מדובר בשריטות שכבר עברו את השכבה של הצבע עד לפח (רואים לבן מתחת לשריטה)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

הנה, הגיע זמן לשתף...

אני מזכיר, מישהו פתח (וסגר) דלת על הדלת שלי בחניה וקיבלתי שריטות שנראו ככה:

IMG_2003.jpg

קיבלתי כאן המלצה לבצע פוליש ידני + המלצה על חומרים. אז, תודה רבה, חבר׳ה! השריטות נעלמו והמקום נראה כמו חדש.

שוב, תודה!

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
עם ספוג הפלא, בקלות...

ממש לא!

השימוש בו יעשה יותר נזק מאשר תועלת לצבע.

פוליש פשוט יעלה 30-50₪ ולא יגרום נזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עם ספוג הפלא, בקלות...

אתה נראה לי בפורום הלא נכון

בספוג הפלא משתמשים בבית או על קירות בטח לא על צבע אלא אם אתה רוצה לראות אותו יורד כמו מים מהפח.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יכול להיות שאני טיפ-טיפה מגזים, אבל בכל זאת - רכב בן שבועיים וכל כמה שעות אני עובר עליו ובודק שהכל תקין.

אז זה היה ככה, עד היום... שקלטתי את המיני שריטה הזאת בפגוש הקדמי, מתחת לפנס. וזה ממש ממש מציק לי.

דבר ראשון, איך שריטה במקום כזה נגרמת בכלל?זה לא נראה לי המקום הכי נגיש לחבטות, וגם לא זכור לי שנכנסתי בשום רכב, קיר וכו'. בישוב שלי יש הרבה במפרים, ככה שכל פעם שאני נכנס ויוצא אני עובר בממלכת הבמפרים, יכול להיות קשור? אולי אבן שעפה על האיזור תוך כדי נסיעה?

והכי חשוב - כיצד ניתן לתקן? האם אפשר לצבוע את האיזור הקטנטן הזה או שזה יותר מורכב?

תמונה מקרוב:

P_20170516_211632 (1).jpg

רק בשביל לראות את המיקום של השריטה ביחס לרכב:

P_20170516_211551.jpg

תודה לעוזרים! ולא לצחוק עליי :)

P_20170516_211632.jpg

עריכה אחרונה על ידי Meirizon
פורסם

האמת שנראה סמטרי מדי - או שקרה בחברה / מפעל וטושטש ע"י היבואן כאן או שנשרט לך איפשהו ע"י נהג מתורבת.

יש סיכוי ששפשפת משהו באיזור הגובה הנ"ל?

בכל אופן תיקון של המקום רק עם מכחול נקודתי, אבל בצורה מקצועית צריך שיוף של המקום ומילוי מחדש כדי להגיע לרמה גבוהה. לא משהו קל לביצוע (עצמאי).

Opel Adam S 2017

פורסם

האם יש מקום מומלץ ביותר לעשות טאצ' אפים לשריטות קטנות? בשני המקרים מדובר בשריטות שהגיעו עד לצבע השחור (הרכב לבן)...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...