Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לבצע טאצ' אפ נקודתי.

זה לא מושלם אבל הטשטוש משמעותי ויהיה ניתן להבחין בתיקון השריטה רק ממרחק קצר.

כמובן שעדיף יד מקצועית לתהליך הזה מאשר להגיד לאישה בואי תמרחי לק לאוטו...

M-TECH E46

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה נבלה! (לא יכל לעשות גם בצד השני למען הסימטריה :) )

סתם... ממש כואב לראות את זה, איזה באסה.

מזכיר לי שכשאחי עשה צבע כללי לרכב האספנות שלו, יום אחרי מישהו פשוט עשה לו בדלת נהג שריטות דומות. מזל שיצאו במוסך גברים, וסידרו לו את השריטות בחינם, אפילו הם ריחמו עליו..

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

חלאות מכיר את ההרגשה ושוב נאחל להם שיפלו במישהו משוגע שישבור לו את הידיים לזכר חריטה .

יש עוד דרך למזער את זה אבל צריך להיות מאוד זהיר.

ברכב של הוריי יש כאלה חריטות ,מה שעשיתי שם קניתי צבע לפי קוד רכב וניקיתי את האזור וצבעתי בצורה עדינה מאוד עם מכחול אחרי שבוע ככה ראיתי שזה דיי בולט אז החלתי לעשות שלייף עם נייר מים עדין ואחרי זה פוליש וזה מזער לי משמעותית את הנזק וכמעט ולא רואים , כמובן שאפשר ישר לעשות שלייף נייר מים ופוליש וזה יעלם אבל זה מאוד תלוי במצב .

אם תרצה אוכל לעזור לך עם זה ואולי להשתמש בחומר מיוחד שהצלחתי להסיר חלק החריטות /שריטות כאלה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הייתי אצל חבר בעל מכון שטיפה שעשה שלייף עדין שהוריד את החריטה בדלת האחורית לא רצה לעשות שלייף עם נייר גס בשריטות האלה ,אמר שזה עמוק מידיי וצריך לברר עם בעלי מקצוע . שמעתי מכמה אנשים על מכחול אין לי מושג איך לעשות את זה , אשמח שתפנו אותי לבעל מקצוע מאזור מרכז( גר באשדוד) שיוכל לטשטש לי את זה כי צביעה אינה באה בחשבון.

פורסם

דבר איתי אני מהאזור שלך , ותוכל לראות גם איך התיקון צבע שעשיתי אצלי על הדרך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

שלייף גס יטשטש לדעתי את השריטה עד למצב בו יהיה מאוד קשה להבחין בה אם בכלל. כמובן לאחריו שלייף עדין ופוליש לסיום.

מוזמן לראות את הסרטון

אני הייתי מנסה קודם שלייף ואם לא היה עוזר, עובר לטאצ' אפ עדין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחי איפה תקנתה פגוש? אני גם צריך תיקון מקומי ולא צביעת כל הפגוש. תודה מראש.

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

יש אשכול יעודי לדברים כאלה

בכל אופן נראה כי מעל ל50% ירד בפוליש, דפיקות פח אם אתה לא רוצה צביעה של פאנלים שלמים תצתרך לעשות PDR כמו כן לרכוש צבע לתיקוני טאצ'אפ

פורסם

פוליש זה הורדת שיכבה דקה של צבע לכה כל מנת לחדשה(כמו שמשחת שיניים מלבינה עושה לשיניים לצורך הדוגמא)

איך עושים, או שקונים פד לעבודה ידנית ואולטימייט קומפאונד ומנסים לבד או שפונים לאיש מקצוע(עדיפות לדילייטור בקירבת מקום המגורים).

PDR זאת שיטת יישור פח ללא נגיעות של חומרי פחחות וצביעה של הפאנל

טאצ'אפ זה בקבוקון צבע לפי קוד צבע רכב שאיתו ניתן לעשות תיקונים איזוריים קטנים

פורסם

איך עדיף לתקן את המכות הקטנות האלו בפח? PDR או פחח?

אם PDR, אשמח להמלצות באזור השרון.

כמו כן, יש קילופים ואני מחפש דייטלר לתיקון העניין. יעקב אלטר מלא בחודש הקרוב ושלומי רחוק לי מדי. מכירים מישהו טוב?

20170403_180354.jpg20170403_180748.jpg20170403_180810.jpg20170403_180818.jpg20170403_180825.jpg20170403_180834.jpg

פורסם

^^PDR אתה יכול לערב ביטוח כי סביר להניח יקחו לך את הרכב למס' ימים ככה יהיה לך עלות מופחתת וגם רכב חילופי, כמו כן לא תהיה ירידת ערך כי לא נעשתה צביעה לפאנל.

לגבי קילופי צבע, מהתמונה לא הכי ברור לי אם זה הפח של הרכב או שרק הלכה ירדה או שזה צבע בסיס, טאצ'אפ לאזורים בגודל כזה יהיה מעט בעייתי, תצתרך להיות מאוד סובלני ופדנת על מנת שיצא כמעט לא נראה לעין, בסיום העבודה תצתרך גם לעשות פוליש.

**תיקוני PDR נעשים על צבע תקין, לכן הייתי ממליץ לך להתחיל להתעסק הקילופים כבר מעכשיו(לרכוש טאצ'אפ לפי קוד צבע וכו')

• תוכן חדש...