Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לתקן עם מכחול. צבע לבן הכי סלחני, לא יזהו את התיקון בכלל

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

למקצועניים שבניכם

מי שמחפש ארכות או סטים כולל אביזרים וכל צבעי מוכנים כולל לכה על בסיס מים

ניתן לרכוש ארכות ואו סטים אצלנו עם הדרכה והדגמה וללא הדרכה וללא הדגמה

של חברת PROTEAM PAIN REPAIR SYSTEM

אנו נציגים שלהם בישראל

בדף הפייסבוק תמצאו המון תמונות של עבודות שלי

לתיאום:0544257236

בהצלחה לכולם בכל דרך שתבחרו חברים

יעקב אלטר

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

proteam.jpg16387241_10211825126967374_7052983755134724953_n.jpg16298543_10211825456015600_2751957202447314119_n.jpg15439995_10211361215929888_7321118399622497558_n.jpg

פורסם

בוקר טוב לכולם

לפני כמה ימים הגעתי לרכב וגיליתי את הפגיעה שבתמונות המצורפות ( לא משנה כמה תנסה לשמור ולהיזהר ... )

רציתי לבדוק איתכם אם יש טעם לנסות לתקן איכשהו עצמאית ( ? ) או שאין ברירה וללכת למוסך

תודה

20170130_074748.jpg20170130_074752.jpg20170130_074756.jpg

פורסם

היה חלק ממש קטן שניסיתי לגרד והוא נפל כאילו הצבע הלבן הוא צבע שנשפך והתייבש על הרכב

אני מחולון וקרוב ל AutoStore אז אשמח לקבל המלצה לקיט פוליש כלשהו למתחילים

תודה

פורסם (נערך)

על הגג, פחות נראית אמנם, אבל עדיין שריטה שמעבר לקליר-קואוט. צבע אפור לבן, אכן. מה לכל הרוחות יכולתי לגרור על הגג מהכפפת ניקוי (מגוויירס) שיעשה שריטה כזו, אין לי מושג :-(

אשכרה יכול להיגרם משטיפה לא טובה גם שריטה מהסוג הזה, כלומר שמעבר ללכה? יא אללה. אולי גררתי אבן זעירה או משהו, אין לי מושג. למרות שהשתמשתי בשיטת 2 הדליים.

בכל אופן, קראתי פה בפורום. לצבעי לא אלך על שריטה קטנה כזו ולא לפחח, לא הולך להשקיע כזה סכום. את הקוד של הצבע איתרתי באמת (שחור מטאלי) מתחת למכסה המנוע בצד שמאל. מה עושה עכשיו עם זה? מתקשר לקארפיקס?

על מי אתם ממליצים שהצבע שלהם בספריי מתאים לשריטות כאלו ולא נמרח או עושה פאקים אחרים? היכן יש טבלה שמראה לי את הצבע לפי הקוד, ברשת? חיפשתי כזו רק ולא מצאתי.

ואם כבר בדליים עסקינן, האם אתם ניגשים לדלי השטיפה לאחר כל פאנל? לאחר כל צד שלם ברכב? בודקים את הכפפה ואז? האם אתם מנערים את הכפפה בדלי השטיפה ואז רק הולכים לדלי הסבון או שמא סוחטים אותה קודם? ניסיתי להקפיד על כל החוקים, אפילו את החגורה במכנסיים שלי הסרתי...ועדיין, הנה...כנראה שעשיתי שריטה.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם

כמו כן: מה הכי זול לדעתכם? מציאת קוד הצבע באיביי (אפשר קישור? איזה איביי, ארהב או אנגליה? כולם שולחים לישראל שם? )? מכחול שריטות? ספריי כמו שיש בקארפיקס ת"א (ערכה עולה אצלם 200 שח)? מה הכי זול לדעתכם ומה הכי מומלץ.

פורסם

אז אתמול שטפתי את האוטו עם ספוג אבל הוא היה טיפה מחוספס ולא חשבתי שזה ישרוט וכשהאוטו התייבש ראיתי מחזה לא נעים.. השריטות לא עמוקות או משהו אבל כל האוטו מלא שריטות, יש מה לעשות עם זה? חוץ מלצבוע?

צילמתי כמה תמונות אבל היה חושך כמעט מוחלט והיה פלאש אז בקושי רואים אבל בכל זאת אני אעלה את זה.

IMG_2858.jpgIMG_2859.jpgIMG_2861.jpgIMG_2860.jpg

תודה מראש!

פורסם

יש לך מקום טוב (ויחסית זול) לעשות בו פוליש? ועד כמה זה יכול לעזור? חלק מהשריטות ישארו או שבגלל שזה שריטות ממש לא עמוקות יכול להיות שזה יעלים כמעט לגמרי?

• תוכן חדש...