Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט תוכל לתקן זאת בעצמך בעזרת צבע התואם לקוד הצבע שלך.

העבודה אינה מסבוכת ויש המון מידע על כך גם כאן בפורום וגם ביוטיוב.

אני מכיר את אורן doctor wash שיושב באזור תעשייה של נשר ליד הצ'ק פוסט, אם תרצה תוכל ליצור איתו קשר בפייסבוק והוא יבצע את תהליך התיקון, אך צבע תצטרך להשיג בעצמך.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, צריך את עזרתכם

שפכו לי על האוטו קפה בזמן שהייתי בחול חזרתי אחרי שבוע וראיתי את זה והקפה יתבש על המכסה מנוע ובטיפשותי לקחתי סווקץ ושפשפתי הקפה נעלם אבל נשאר שריטות מעצבנות כאלה

שאני לא יודע אך להעלים אותם לאחר השפשוף

יש פתרון כלשהו לזה ?

פורסם

אם השריטות שטחיות מספיק (רק בעובי הלכה) אז קצת פוליש אמור להעלים את זה.

במידה ולא אפשר לנסות קומפאונד ואז פוליש.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

משום מה אני לא מצליח לעלות תמונה , ועשיתי עם סווקץ של בית לסירים ( שריטות עדינות כאלו )

אך לבצע פוליש עצמאי ? איזה חומר לקנות ?

( אם אפשר קישור )

ומה זה אקומפאונד?

פורסם
משום מה אני לא מצליח לעלות תמונה , ועשיתי עם סווקץ של בית לסירים ( שריטות עדינות כאלו )

אך לבצע פוליש עצמאי ? איזה חומר לקנות ?

( אם אפשר קישור )

ומה זה אקומפאונד?

מאיפה אתה בארץ? פשוט לך לחבר פורום שיסדר לך את זה..

אני אומר את זה כי כנראה לא תצליח להוריד את זה לא משנה מה תקנה כל עוד אין לך מכונה.

תצטרך פה שלייף סבון אני מאמין תלוי בשריטות, וזה יותר מידי למישהו שזה פעם ראשונה שלו.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
מאיפה אתה בארץ? פשוט לך לחבר פורום שיסדר לך את זה..

אני אומר את זה כי כנראה לא תצליח להוריד את זה לא משנה מה תקנה כל עוד אין לך מכונה.

תצטרך פה שלייף סבון אני מאמין תלוי בשריטות, וזה יותר מידי למישהו שזה פעם ראשונה שלו.

אני לצערי לא בקיא בפורום , ואין לי מושג עם מישהו יכול לעזור לי ואך לפנות אליהם .

מוכן לשלם (: אני מהאזור הדרום קריית גת

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש המלצה לאיזה טוש / מכחול שטוב לתיקונים ממש קטנים ונקודתיים (בעיקר מאבנים שעפות על הרכב או שריטות ממש קלות)?

פורסם

קסמי שיניים

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

התכוונתי לתכשיר עצמו..אם עדיף לקנות ספריי / מכחול / טוש?

ואיך לבצע את העבודה הכי טוב שאפשר? אחרי הצביעה לעבור על זה עם שיוף מאוד עדין?

פורסם

יש פה מעל 400 פוסטים שחוזרים על הנושא. תנסה לדפדף או שתחכה לאיליה הוא אוהב שאלות שחוזרות על עצמן

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ראיתי בעמוד 26 מישהו עם בעיה דומה, הציעו לו קיסמים כמו שאמרת אבל בלי שיוף / פוליש / וכו'

בפוסטים אחרים ראיתי שכן מציעים לשייף לפני / אחרי - לא ממש סגור לגבי הפרוצדורה.

לכן שאלתי שוב ע"מ להיות בטוח.

פורסם
התכוונתי לתכשיר עצמו..אם עדיף לקנות ספריי / מכחול / טוש?

ואיך לבצע את העבודה הכי טוב שאפשר? אחרי הצביעה לעבור על זה עם שיוף מאוד עדין?

תשיג צבע טאצ'אפ מאיביי/אמזון ותעשה כמו בסרטון

יש פה מעל 400 פוסטים שחוזרים על הנושא. תנסה לדפדף או שתחכה לאיליה הוא אוהב שאלות שחוזרות על עצמן

סטאלבט העא?!

פורסם

שלום לכולם,

הרכב רק חגג חודשיים וכבר ישנה נגיעה. הדבר היחידי שנראה זה אולי אופנוע שקילף, במעבר - גם לא הכי סביר כי זה ממש קטן.

בכל מקרה, חשבתי לקפוץ לחנות בתא לקנות צבע תואם כדי לתת נגיעה רק כדי שלא יציק לי בעיניים.

הצעות/הערות/הארות?

תמונות מצורפות.e6ed51635ab26d6fbe11c41cfa0eed72.jpg

c5ea58dd8ad4acfea5faa92f8626f43e.jpg

9c180f330918c02298fec63fca08efd9.jpg

d1def748258c5f70f407b855ec1222f2.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

יש מוסכים שמבינים את הבאסה של שריטה של רכב חדש ויעשו לך תיקון כזה כמחווה של רצון טוב ובחינם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...