Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. חבר שלי עשה התקנה של מערכת ברכב שלו מאזדה 3 2008 ומתקין כאשר חיבר כבל מינוס מתחת לכיסא אחורי עשה חור במיכל דלק. למרות שבורג היה רק 1.5 סנטים הוא הגיע למיכל. זה התברר כמה ימים אחרי התקנה כאשר חבר רצה להחליף את הסופית בכבל מינוס. הוא הוציא בורג והתחיל לצאת אוויר עם רח של דלק. הוא סגר את הבורג בחזרה וכרגע אוויר לא יוצא. הוא דיבר עם מתקין ומתקין אמר לו לבוא והוא יסגור חור עם חומר מיוחד. השאלה העם יש מרווח בין ברזל מתחת לכיסא ומיכל דלק, כי אם יש מרווח הוא יצליח לסגור רק את החור של הברזל ולמיכל חומר לא יגיע. ויכול גם להיות מצב שמיכל עשוי מפלאסטיק. חור ממש קטן אבל חבר שלי מאוד מודעג מהנושא. מה תמליצו לעשות? תודה

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר להבין מהתאור שלך באיזה נקודה נעשה החור. בכל מקרה במקרים שאין גישה מורידים את המיכל מהרכב ומתקנים. אטימה של הפח מתוך הרכב לא אוטמת את המיכל מכיוון שיש רווח בין המיכל לפח.

פורסם

לא יודע כמה הוא באמת רוצה להתעסק עם עניין הדלק, במיוחד שזה בנזין והוא סופר דליק.

לפעמים נקנסים, אין מה לעשות, שיגש למוסך שיפרקו לו את המיכל ויבצעו תיקון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תסלח לי אבל אני חושב שהמתקין צריך לפצות אותו על זה, לפחות ע"י תיקון החור או תשלום על תיקון החור לבעל מקצוע אחר.

מה פתאום שהוא ישלם על טעות של מישהו אחר.

שברת - שילמת.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אוי, לא הצלחתי להבין מהטסט שזו עבודה של מתקין!!

אם ככה שיעמוד על זה שיתקנו לו את מיכל הדלק!!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

איפה קראתם שהמתקין יתחמק מהעניין? למתקין יש את הזכות לתקן את הנזק שניגרם. במידה ולא השביע את רצונו של הלקוח ישקול הלקוח את צעדיו. בינתיים צריך לתת למתקין צ'אנס.

פורסם

מתקין אמר לו שהוא יסתום חור עם חומר אבל אם יש מרווח בין פח למיכל הוא לא יוכל לסתום מיכל מלמעלה והחומר יסתום רק את הפח.

זה נמתא מתחת למושב האחורי באמצע

פורסם

תגיד לו שאתה הולך למוסך שיסדרו לך את זה ,מה שלא יהיה אתה מביא לו קבלה והוא משלם נקודה סוף פסוק !

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אז תגיד לחבר שלך שיגיד למתקין שלו שלא כדאי לו שהוא ילשין עליו שהוא לקח לו כסף בשחור בלי חשבונית ויקרעו אותו על זה ,שיסדר לו את זה ושלא ידבר יותר מדי .

פורסם
אי אפשר להבין מהתאור שלך באיזה נקודה נעשה החור. בכל מקרה במקרים שאין גישה מורידים את המיכל מהרכב ומתקנים. אטימה של הפח מתוך הרכב לא אוטמת את המיכל מכיוון שיש רווח בין המיכל לפח.

מתחת לכחסא האחורי באמצע

פורסם

למה בכלל מתקין מחליט להבריג\לקדוח שם בורג בידיעה שזה נמצא מעל המיכל דלק ויש סיכוי גדול שהוא יפגע במיכל הדלק??

לפי דעתי זה חפריות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
למה בכלל מתקין מחליט להבריג\לקדוח שם בורג בידיעה שזה נמצא מעל המיכל דלק ויש סיכוי גדול שהוא יפגע במיכל הדלק??

לפי דעתי זה חפריות.

מסכים איתך. ממה שהבנתי מחברי שכאשר הוא התחיל לחבר הוא הבין שהתקנין לא משהו, סך הכל חיבור בסדר אם לא הבאג הזה

פורסם

תעשה מה שאמרתי תגיד לו שהוא לא יכול לתקן את זה בעצמו ושאתה הולך למוסך שיתקנו לך את זה כמו שצריך ,זה דלק זה דליק זה לא צחוק !!

אתה תביא לו קבלה והוא ישלם ,אם הוא יתווכח ? יש לך אלף ואחד דרכים לשכנע אותו .

פורסם

שי אולי תירגע עם הרעיונות הללו? אפשר גם אחרת, לגשת למתקין ולבקש לתקן את המיכל. יכול להיות שהמתקין עובד עם מוסך וישלח אותו לתקן במוסך. לא צריך לתת הצעות שרק יחממו את העניין. המטרה היא לתקן את הנזק ולא להכנס לעימותים מיותרים. תקלות יכולות לקרות לכל אחד שעובד.

• תוכן חדש...