Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכנה חדשה - push to talk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה שהזוועה המוטורית שחשים בכל פעם שעוקפים רכב חדש שנוסע 50 באיילון, ומגלים שבתוכו אדם מבוגר המדבר בטלפון הסלולרי, היא כאין וכאפס לעומת העתיד לבוא אם טלפונים בשיטת push to talk יתרבו כאן.

חלק מספיק גדול מהאוכלוסיה נמצא כנראה על מגבלות האחיזה השכלית שלהם כאשר הם נדרשים לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה. אלוהים ישמור אותנו כאשר בנוסף לכל הם יידרשו גם ללחוץ על כפתור בכל פעם שהם רוצים לדבר ולעזוב אותו כדי להקשיב! שלא לדבר על שליחים על קטנוע (קהל יעד קלאסי לטלפון p.t.t. - זה חוסך למעסיק כסף), שתוך כדי השתחלות בפקקים גם ינסו לדבר עם הבוס או עם הלקוח... ואגב - הולכי רגל שמדברים בסלולרי תוך כדי חציית כביש אינם יותר טובים.

אני לא יודע מה אפשר לעשות נגד זה... לדעתי, המשטרה צריכה לתת כפל קנס על דיבור במכשיר p.t.t. תוך כדי נהיגה. לא יודע מה איתכם, אבל אני חושש... ראו הוזהרתם...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך. זה ממש לא נוח, ולא נראה לי שאנשים רגילים (הכוונה לא כאלה שעובדים בעסק) יקנו מכשירים כאלו. בכלל אני לא קולט איך אפשר גם לדבר וגם לנהוג? אני לא יכול לדבר בטלפון ולשחק במחשב בו זמנית (יכול, אבל אז אני מפסיד למחשב :lol: ), שלא נדבר על איך אנשים נוהגים ומדברים.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

אני לא יודע מה אפשר לעשות נגד זה... לדעתי, המשטרה צריכה לתת כפל קנס על דיבור במכשיר p.t.t. תוך כדי נהיגה. לא יודע מה איתכם, אבל אני חושש... ראו הוזהרתם...

כפל קנס או קנס בכלל לא יקרה לעולם .....משטרת ישראל משתמש ב"טכנולוגיית" PTT במכשירי הקשר שלה, כך שכל עוד שמשטרת ישראל יכולה להרשות לעצמה להזיז יד מההגה לצורך לחיצה על ה PTT לצורך מבצעי או אחר,("טח..טח....מוקד, כאן רב שוטר אבוטבול, הורדתי את החתולה מעמוד החשמל, קבל ביטול הליקופטר, אני חוזר, קבל ביטול הליקופטר") לא יינתנו שום דוחות על PTT.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הPTT היא הבעיה האחרונה שלנו, לפניה יש את אלו שמדברים בטלפון ולכן היד שלהם באופן קבוע מונחת ליד האוזן\על החלון\על המושב ליד, את אלו שמשחקים עם הרדיו, אלו שצועקים על חמותם שיושבת מאחורה וכו'...

וחוצמזה... אם לא ימכרו PTT לא תהיה לי עבודה... :lol:

:-)

פורסם

לדעתי צריך לחוקק חוק שיאסור בכלל לחוקק חוק נגד דיבור בסלולרי בזמן נסיעה, אפילו עם דיבורית.

זה מוכח שדיבור בטלפון פוגם בכושר הריכוז.

אני יכול להעיד באופן אישי, כאדם שמרבה בנסיעות ונאלץ לדבר בסלולרי הרבה תוך כדי נסיעה לצרכי עבודתי, כשאני עונה לטלפון אוטומטית המהירות יורדת ב 30-40 אחוז, כי אני פשוט מרגיש שתשומת הלב לנעשה על הכביש יורדת.

למרבה הצער, אני לא יכול להגיד לבוס שבזמן נסיעה אני לא עונה לסלולרי. אבל אם יחוקקו חוק נגד זה...

פורסם

אני תומך בדברי נמסיס. לא לתת לגברים/נשים שלא יודעות לנהוג (עניינים של מבנה וצורת פעולת מוח, להניח את הקלשונים) לדבר בפלאפון כלל בזמן הנהיגה. מחקר שנערך לא מזמן מצביע שרוב התאונות תוך כדי דיבור בפלא הן תוך כדי דיבור ולא חיוג/משחקים למיניהם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני תומך בדברי נמסיס. לא לתת לגברים/נשים שלא יודעות לנהוג (עניינים של מבנה וצורת פעולת מוח, להניח את הקלשונים) לדבר בפלאפון כלל בזמן הנהיגה. מחקר שנערך לא מזמן מצביע שרוב התאונות תוך כדי דיבור בפלא הן תוך כדי דיבור ולא חיוג/משחקים למיניהם.

זו גזירה שהציבור לא יוכל לעמוד בה.

החוק הנוכחי (אסור בלי דיבורית, מותר עם) אמנם נאכף, אבל למרות זאת המון אנשים עוברים עליו.

חוק שיאסור כליל שימוש בטלפון יהיה דרקוני וכמעט אף אחד לא יעמוד בו. בדיוק כמו שאף אחד לא נוסע 90 באיילון.

לדעתי צריך לחנך אנשים לקחת מקדמי ביטחון מוגדלים בזמן פטפוט בסלולרי.

זה אמר להישאר בימני, לא לחפש לעקוף כל דבר שזז, לנסוע במהירות התנועה ולא יותר, לשמור מרחק מוגדל, ולהיות שמרן בתיזמון הרמזורים (כלומר לא לנסות לעבור בצהוב במצב שללא שיחת סלולרי כן היית עובר). אני נוהג כך.

אגב, הודעה 500. כבוד. :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לדעתי צריך לחוקק חוק שיאסור בכלל לחוקק חוק נגד דיבור בסלולרי בזמן נסיעה, אפילו עם דיבורית.

זה מוכח שדיבור בטלפון פוגם בכושר הריכוז.

אני יכול להעיד באופן אישי, כאדם שמרבה בנסיעות ונאלץ לדבר בסלולרי הרבה תוך כדי נסיעה לצרכי עבודתי, כשאני עונה לטלפון אוטומטית המהירות יורדת ב 30-40 אחוז, כי אני פשוט מרגיש שתשומת הלב לנעשה על הכביש יורדת.

למרבה הצער, אני לא יכול להגיד לבוס שבזמן נסיעה אני לא עונה לסלולרי. אבל אם יחוקקו חוק נגד זה...

בוא נחוקק שגם לא לדבר עם הנוסע שליד בזמן נהיגה כי התגובה שלך בשיחה היא אחרת, אם מישהו יעצבן אותך בנסיעה הרגל שלך תלחץ קצת יותר על הגז.

ולגבי הדיבוריות, אם זה היה רציני היו צריכים להוריד את מחיר הדיבוריות ממאות שקלים למאה וזהו, אני לא רואה פה עידוד בהתקנת דיבורית (לא התקנתי דיבורית בגלל שזה עולה 600 ש"ח).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בוא נחוקק שגם לא לדבר עם הנוסע שליד בזמן נהיגה כי התגובה שלך בשיחה היא אחרת, אם מישהו יעצבן אותך בנסיעה הרגל שלך תלחץ קצת יותר על הגז.

.

דיבור בטלפון שונה מהותית מדיבור עם נוסע.

מי שהוא לא בעל כישורים של טייס וטוען שהוא נהג טוב לא ידבר בדיבורית בזמן נהיגה שיחה שהיא יותר מכמה משפטים או ישוחח בזמן עמידה/פקק זוחל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה שונה בעובדה שהבנאדם נמצא לידך, שיחה זה שיחה וזהו, כן דיבורית, לא דיבורית.

אני יודע שבזמן נהיגה אני לא מרבה לדבר, אני יודע שאם אני מתעצבן תוך כדי נהיגה הרגל שלי לוחצת על הגז בלי לשים לב. לכן אני מונע את זה מההתחלה ולא משנה באיזה סוג שיחה מדובר.

in the face

with a chair

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל מצאתי ששימוש באוזניית Bluetooth הרבה יותר נוח ופחות מפריע לריכוז אפילו מדיבורית רגילה.

בכל מקרה אפילו שאני עושה שימוש באוזנייה כזו, אני משתדל כמה שפחות לדבר בסלולרי ורק לדברים חשובים.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אני בהחלט מסכים איתך. זה ממש לא נוח, ולא נראה לי שאנשים רגילים (הכוונה לא כאלה שעובדים בעסק) יקנו מכשירים כאלו. בכלל אני לא קולט איך אפשר גם לדבר וגם לנהוג? אני לא יכול לדבר בטלפון ולשחק במחשב בו זמנית (יכול, אבל אז אני מפסיד למחשב :lol: ), שלא נדבר על איך אנשים נוהגים ומדברים.

פליקס.

תעשה לי טובה וכולם בכלל

מה קרה אפשר לחשוב P.T.T זה "מפריעה פי שתיים" פלאפון מפריע כי היד נימצאת על הפלאפון - וזה מפריעה כי יש לך תפקיד בישבילה

אבל זה - כאילו מה אתה לא נוסעה ברכב אם מוזיקה וצוחק אם החברים שלך?

אז אותו הדבר!!!!

תגיד לי גם הדיבורית מפריעה? אם כן מה ההבדל בינה לבין שיחה אם החברה באותו לבין P.T.T ???

נסיעה מהירה זה חוקי - כל עוד אין משטרה !!!

פורסם

פליקס.

תעשה לי טובה וכולם בכלל

מה קרה אפשר לחשוב P.T.T זה "מפריעה פי שתיים" פלאפון מפריע כי היד נימצאת על הפלאפון - וזה מפריעה כי יש לך תפקיד בישבילה

אבל זה - כאילו מה אתה לא נוסעה ברכב אם מוזיקה וצוחק אם החברים שלך?

אז אותו הדבר!!!!

תגיד לי גם הדיבורית מפריעה? אם כן מה ההבדל בינה לבין שיחה אם החברה באותו לבין P.T.T ???

מבחינת ריכוז, אין הבדל! מבחינת זה שהפלאפון ביד שלך יש לך פחות שליטה במצב חירום, בזמן שאתה עם החבר 2 הידיים על ההגה ויש לך יותר שליטה. אם אתה תנסה להתחכם ותגיד לי שאתה נוסע עם יד אחת אז זה בעיה שלך, החוק עדיין מחייב נסיעה עם 2 ידיים על ההגה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...