Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכנה חדשה - push to talk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היו צריכים לאשר את השירות הזה בכלל

המישטרה עדיין לא מצליחה לאכוף נהגים שמדברים בלי דיבורית

אז עכשיו גם זה.

זה הולך ליהיות קשה ומסובך והכי גרוע מסוכן

וכשסופסוף יקלטו את הרמז

רק אז יורידו את מחיר הדיבוריות ל 100 ש''ח כמו שמישהו אמר פה

מה גם דבר נורא חכם לעשות זה לעשות דיבורית אוניברסלית שלא תיצטרך להחליף כשאתה מחליף פלא', וזה כבר יעודד את הנהגים לשים דיבורית

''זה רק הוצאה אחת מה גם זה 100 ש''ח ואם זה יציל אותי מכנסות וגם בחיים אז למה לא''

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
זה שונה בעובדה שהבנאדם נמצא לידך, שיחה זה שיחה וזהו, כן דיבורית, לא דיבורית.

.

זה לא נכון.

מדובר בפעילות מוחית שונה. מה גם שבשיחה עם נוסע יש יותר תקשורת בלתי מילולית שמאפשרת הפסקות מובנות בשיחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דבר ראשון לאשר את השירות....... זה אפילו לא דרש אישור

מאז ומתמיד הצבא, המשתרה, אמבולנסים... משתשים בזה

לאחר מיכן זה ניכנ לאוטובטסים, מוניות... ועכשיו גם בקרב האנשים הרגילים

ובהודע שעברה רציתי להגיע לפואנתה שזה שונה מפלאפון וזה יותר קרוב להחלפת ההילוך כי הרי כדי להחליפ הילוך, אתה מוריד יד מההגה - מחליף ומחזיר את היד בחזה - אותו דבר בP.T.T אתה לוחץ על כפתור - אומר משתריך ומחזיר את היד

יש לי מכשיר כשר שנתיים וזה מה שאני עושה (כאשר אני נוהג אם שתי ידיים)

וזה לא שונה מלדבר בדיבורית

נסיעה מהירה זה חוקי - כל עוד אין משטרה !!!

פורסם

יש לי גיר רגיל ואני נוהג עם 2 ידיים (רוב הזמן אבל לא תמיד).

מעט אנשים לוחצים מדברים ומחזירים את היד להגה כי הרי בעוד כמה שניות הם צריכים לענות לבנאדם מהצד השני, לכן לרוב הם לא מחזירים את היד ותמיד מחזיקים במכשיר.

דבר שני, בעניין הדיבורית, יש היום מכשירים עם ספיקר מובנה שניתן לדבר ולהניח את המכשיר ליד ולא לגעת בו. למרות שלדעתי דיבורית עדיפה מבחינת שמע ופונקציות של שליטה לפי קול ללא נגיעה במכשיר בכלל. (מדובר בדיבורית קבועה דמוי טלפון)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תשמע, רוב האנשים מדברים ומחזיקים את המחשיר תמידית

לעומת זה רוב האנשים נוסעים אם יד אחת על ההגה!

דבר שני בענייין הדיבורית בפלא. ניסיתה אותה ? כי לי יש כזאת בנוקיה ואני יכול להגיד לך שאתה לא יכול לשים את המחשיר על הברכיים הי האדם בצד השני פשות לא ישמע אותך אז זה גם לא שונה

פורסם

דבר שני בענייין הדיבורית בפלא. ניסיתה אותה ? כי לי יש כזאת בנוקיה ואני יכול להגיד לך שאתה לא יכול לשים את המחשיר על הברכיים הי האדם בצד השני פשות לא ישמע אותך אז זה גם לא שונה

יש לי נוקיה 7250 הספיקר נחשב שם לרמה סבירה נדמה לי, שמתי אותו על הרגליים ושומעים אותי מעולה ואני שומע מעולה, אפילו בשטח עם רוח שמעו אותי טוב ואני שמעתי מעולה.

in the face

with a chair

פורסם

יש לי נוקיה 7250 הספיקר נחשב שם לרמה סבירה נדמה לי, שמתי אותו על הרגליים ושומעים אותי מעולה ואני שומע מעולה, אפילו בשטח עם רוח שמעו אותי טוב ואני שמעתי מעולה.

השאלה היא מה יקרה והוא יפול?

Finger's gonna kill me.

פורסם

לאן יפול? דבר ראשון רק נתתי דוגמה לרגליים, דבר שני הוא נמצא בדלת בתוך התא הקטן שדרכו מושכים את הדלת לסגור אותה.

in the face

with a chair

פורסם
דבר ראשון לאשר את השירות....... זה אפילו לא דרש אישור

מאז ומתמיד הצבא, המשתרה, אמבולנסים... משתשים בזה

לאחר מיכן זה ניכנ לאוטובטסים, מוניות... ועכשיו גם בקרב האנשים הרגילים

ובהודע שעברה רציתי להגיע לפואנתה שזה שונה מפלאפון וזה יותר קרוב להחלפת ההילוך כי הרי כדי להחליפ הילוך, אתה מוריד יד מההגה - מחליף ומחזיר את היד בחזה - אותו דבר בP.T.T אתה לוחץ על כפתור - אומר משתריך ומחזיר את היד

יש לי מכשיר כשר שנתיים וזה מה שאני עושה (כאשר אני נוהג אם שתי ידיים)

וזה לא שונה מלדבר בדיבורית

יפה אמרת: ''מישטרה,צבא,אמבולנסים'' ז''א רכבי ביטחון שזה מקל להם את העבודה

ועוד דבר הטלפונים האלה היו בנויים לעבודה בילבד והם עשו את זה במיסגרת שרותם

מה השירות של הנהגים באמצע כביש מהיר כשהם מורידים את היד מההגה (ובכך מסכנים את עצמם ואת האחרים, בכך שהם מגידלים את הזמן תגובה שלהם) לוחצים על כפתור מוסחים מהדרך והכביש, אומרים מילה או שתיים ואז מחזירים את המכשיר.

ודבר שני זה נכון שזה כמו להחליף הילוכים אבל,

הילכוים אתה מחליף 5 פעמים 0-100 תלויי במהירות של הרכב ואיך הנהג מאיץ

כשבאותו זמן אני יכול להבטיח לך אתה מוריד את היד מההגה כדי ללחוץ על הכפתור הארור (שאני אומר שהוא יכניס הרבה אנשים לצרות)

פי שתיים או יותר מהפעמים שאתה מוריד את היד להחליף הילוך

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אתה עם גיר רגיל?

אם כן תשים לב מה קורא כשאתה נוסע בעיר

אתה מחליף הילוכים על ימין ועל שמאל אתה צריך לשים את בווליום הנכון ברדיו ואז נימאס לך ואתה צריך לשים איזה דיסק (שאתה צריך להוציא אותו כודם) וחברה שלך בוכה לך שתוריד קצת את המזדן (אז אתה שלף יד למזגן) ואתה צריך ליצפור ליפעמים (אם אתה ישראלי כמו כולנו אתה חייב לעשות זאת) והשמש מפריע אז אתה שם משקפי שמש ולא נדבר ביכלל אם אתה צריך סיגריה.....

תעשה לי טובה כל זה לא מוציא אותך מהריכוז (ולא משבש לך את "מהירות התגובה") וקליק של של מכשיר כשר כן??????

וה"רכבי בטחון" זה היה בכוונה כדי להראות עד כמה הרבה כאלה יש

פורסם
אתה עם גיר רגיל?

אתה מחליף הילוכים על ימין ועל שמאל אתה צריך לשים את בווליום הנכון ברדיו ואז נימאס לך ואתה צריך לשים איזה דיסק (שאתה צריך להוציא אותו כודם) וחברה שלך בוכה לך שתוריד קצת את המזדן (אז אתה שלף יד למזגן) ואתה צריך ליצפור ליפעמים (אם אתה ישראלי כמו כולנו אתה חייב לעשות זאת) והשמש מפריע אז אתה שם משקפי שמש ולא נדבר ביכלל אם אתה צריך סיגריה.....

תעשה לי טובה כל זה לא מוציא אותך מהריכוז (ולא משבש לך את "מהירות התגובה") וקליק של של מכשיר כשר כן??????

טוב אולי אני מחדש לך אבל כל דבר שאתה עושה מעבר לנהיגה זה מגדיל את הזמן תגובה!!!!!!!!!!!!!!.

ובוא נגיד שכל מה שהוספת כאן רק יגדילו את אחוזי הסיכון אבל עזוב את זה.

אתה אמרת כאן נסיעה בכביש עירוני

מה עים כבישים בין עירוניים

מה עם כבישים מהירים שבמהירויות מטורפות אתה מוריד יד מההגה כדי ללחוץ על איזה מכשיר

וזה מה שאתה עושה עם המכשיר הזה אתה מרים מניח, מרים מניח, מרים מניח.

בא תגיד לי שזה לא מסיח את דעתך כמו מכשיר רגיל (ואולי אף יותר)

דבר שני ניראה לי שאתה תפסיק מהר מאוד להרים ולהניח מהסיבה הפשוטה שזה פשוט מעצבן. כי בזמן שאתה ענית הוא עונה לך ואתה מקשיב נגיד והנחת את המכשיר

מה גם שהוא לא יקריא לך מגילה וסביר להניח שזאת תיהיה תשובה קצרה

אז אני בטוח שמהר מאוד תחכה לתשובה שלו כשהמכשיר אצלך ביד

בוא תגיד לי עכשיו מה ההבדל בין המכשיר הזה לבין שיחה סלולרית רגילה בשניהם אתה מוריד את היד מההגה ועוד להרבה זמן מה גם ששניהם אסורים מבחינה חוקית

מה עוד רכב ביטחון לא יוצא לעבודה כשיש רק אדם אחד בתוכו

אז תמיד יהיה מי שיענה וזה לא יפריע לנהג

פורסם
אתה עם גיר רגיל?

1. כן כבר אמרתי שאני עם גיר רגיל (אני לא אוהב אוטומט)

2. אני לא מחליף הילוכים על שמאל רק על ימין (אנחנו בישראל לא אנגליה)

3. הווליום קבוע במערכת וגם אם לא יש שלט בהגה.

4. אם אני רוצה דיסק יש צ'יינג'ר שנשלט מהשלט , שוב בהגה.

5. אין לי כרגע חברה, אבל בכל מקרה מי שיושב\יושבת לידי יכולים להוריד את הקור בעצמם הם לא נכים.

6. למה סתם לצפור בלי צורך וגם לקבל על זה דוח?

7. אם יש שמש אני שם כבר בהתחלת הנסיעה את המשקפי שמש, למרות שאין לי כאלה.

8. אני לא מעשן.

אני חושב שעניתי לך על הכל, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...