Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ואחי החלטנו לעשות טיול קטן בעוד כחודש על מנת לחוות קצת נהיגה על מסלול ברכב ספורטיבי,

מכיוון שאנו חסרי ניסיון בתחום רציתי לשאול אם ישנו באירופה מסלול שהוא יחסית נוח לנהיגה, שלא כמו הנורבורגרינג שהבנתי שיש הרבה קטעים מסוכנים ואפשר חלילה להיכנס בבטון :shock:

אז בשורה התחתונה אני מחפש מסלול "פתוח" אם אפשר לקרוא לזה כך.ואם אפשר לשמוע קצת על עלויות זה יהיה מבורך.

תודה מראש

רועי

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

הטיול נועד אך ורק לנהיגה ספורטיבית?

מרבית המסלולים מציעים "ימים פתוחים" רק בזמנים ספציפיים. חובה לבדוק מראש מתי יש ימים פתוחים. רק בחלק מהמסלולים יש אפשרות לקחת רכב ייעודי (במחירים גבוהים) בשביל לעלות על המסלול, ולא בכולם ניתן לעלות עם הרכב הפרטי (מה גם שלעלות על מסלול עם רכב שכור זה לא משהו שחברות ההשכרה מאשרות).

בכל מקרה, כל מסלול הוא מסוכן ברמה כזו או אחרת. הרינג אכן מסוכן יחסית למסלולים רגילים, אבל הוא מציע חווית נהיגה ייחודית. בנוסף, בדוק את פאלמר ספורט בסמיכות ללונדון - יקר, אבל הכי הרבה אקשן על מסלול מירוצים יחסית בטוח, שתוכל להשיג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש את ההוקנהיימרינג בגרמניה, יש להם יום אחד בשבוע שבו ניתן לעשות סיבוב בודד כולל כניסה למוזיאון.

מעריך שזה לא רלוונטי בשבילך, בכללי הנורבורגרינג הוא המסלול היחידי באירופה שמאפשר כניסה חופשית עם כל רכב, שאר המסלולים יש ימים פתוחים אבל אתה צריך להירשם במסגרת תוכנית ייעודית שמציעים (כמובן בתשלום).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תודה לעוזרים

רוני,אכן הטיול ברובו מיועד לנהיגה ולכן יום אחד בשבוע לא ממש יתאים.

אם כך אני מבין שאין הרבה אופציות בעניין הזה,אבל אני בכל זאת אנסה לברר על המסלול ליד לונדון.

עוד מישהו אולי יכול לעזור?

תודה.

רועי.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

חברים אני מקפיץ את השרשור כי לאור הנסיבות חשבתי ללכת אולי לכיוון של קורס נהיגת מסלול באירופה של כמה ימים אולי כאן תוכלו לעזור לי יותר,הבנתי שיש איזה קורס של פורש בצרפת אם אני לא טועה,אשמח לקצת מידע ומחירים.

תודה מראש.

רועי.

פורסם

MrFinger, היכן זה בדיוק - תוכל לומר?

לא יאמן עד כמה שהכביש דומה המוצלם דומה ל-Stelvio Pass :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא יאמן עד כמה שהכביש דומה המוצלם דומה ל-Stelvio Pass :twisted:

הסטלביו פחות "נעים" לנהיגה מהכביש בתמונה למעלה, הוא הרבה יותר צפוף, עם פניות חדות יותר וכן הוא תלול יותר.

הוא כן מאוד מאתגר ומהנה, אבל הוא לא תחליף למסלול :)

זה הסטלביו:

the-drive-of-the-holiday.jpg

30503935.jpeg

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
חברים אני מקפיץ את השרשור כי לאור הנסיבות חשבתי ללכת אולי לכיוון של קורס נהיגת מסלול באירופה של כמה ימים אולי כאן תוכלו לעזור לי יותר,הבנתי שיש איזה קורס של פורש בצרפת אם אני לא טועה,אשמח לקצת מידע ומחירים.

תודה מראש.

רועי.

חבר הפורום רועי (Discover), השתתף בקורס של פורשה, בגרמניה, לפני כ-5 שנים.

חוץ מזה, חיפוש זריז הביא אותי לאתר הזה- בית הספר לנהיגה מתקדמת של פורשה בצרפת.

gt3rs-ילדטורבו, אל תתקמצן בפרטים...

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אוקיי תודה רבה על העזרה חברים,עכשיו נשאר רק לחפור קצת באתרים האלו ולברר עלויות ופרטים.

• תוכן חדש...