Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק עכשיו ראיתי S16E01 של טופ גיר, שבו עשו כתבה די ארוכה על הסקודה ייטי.

(אמנם לא בתצורה שקיימת בארץ, אבל לא משנה)

קלרקסון התלהב דווקא, "הייטי יותר נוח מריינג' רובר, יותר פרקטי ממאייבאך, יותר מהיר מפרארי, יותר זול מאופל אסטרה ויותר קשוח מכבאי אש" (:lol:)

תאורטית, למה בעצם לא לקנות סקודה ייטי ידנית ב122K?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קרוסים למיניהם מציעים פחות פונקציונליות, מרווח ופינוק מרכבי מנהלים, באותו מחיר. ולמרות שזה "קרוס" יש להם אפס יכולת שטח.

סתם לדוגמה, ניסאן ג'וק- עולה כמו משפחתית מכובדת, הרכב עצמו גדול ותופס הרבה מקום, ומבפנים מדובר במשהו בגודל ניסאן מיקרה אם לא פחות. הוא פצפון וחסר מרווח ופונקציונליות, עם בגאז' קטן מאוד.

הספורטאז' הפשוטה ביותר, גרסת LX, עולה 157 אלף ש"ח. אתה רוצה שאני אתחיל למנות את הרכבים שאפשר לקנות במחיר הזה?

חוץ מזה שהקרוסים מבפנים לא מגיעים בכלל לגודל פנימי של רכב מנהלים, אולי לזו של משפחתית קומפקטית מהגדולות בסגמנט (I35, פלואנס)

בשורה התחתונה- לא הרבה פונקציונליות, אפס יכולת שטח, נוחות בינונית או בינונית מינוס, תלוי ברכב הספציפי, מחיר גבוה, צריכת דלק גבוהה.

אה, והחיסרון הכי חשוב- הרכבים האלו נוטים לטמון בחובם נהגת שחושבת שהרכב שלה בגודל של פיאט 500, אז מדובר בסכנת נפשות לכל הנוכחים על הכביש.

כל מילה בסלע!

כל המוסיף גורע

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בתור אחד שנוסע ברכב מנהלים אני יכול להגיד לך שהוא הרבה יותר מרווח מהרבה ג'יפים/ג'יפונים וכאלה שיעני אמורים להיות רכבי שטח אבל היכולת עמידה שלהם בשטח היא אפסית!

אם כבר ג'יפ טוב מהחדשים אז טויוטה לנד קרוזר שנחשב ליחסית חזק ופחות "מפונק" בשטח למרות שגם לו יש מגרעות כאלו או אחרות לעומת הג'יפים האמיתיים.

אם הייתי רוצה רכב שטח אז רק סופה. ג'יפ אמיתי חזק והוא ה"גבר גבר" שבג'יפים שיעמוד בתנאי שטח קשים ועדיין לא יתפרק. ואתה יודע מה? יש גם לא מעט מקום...בגירסה הגדולה יותר כמובן.

הג'יפ השני לפי דעתי הכי טוב זהו ההאמר האזרחי H1 שכבר אינו מיוצר אבל יציב לא פחות מטנק. ג'יפ אימתני וחיית שטח. רק מה? כמה אנשים כבר יכולים למצוא אחד כזה? רובם צבאיים.

מי שבאמת אוהב רכב פנאי לא יקנה ג'יפון יפני מתפרק כמו ניסאן ג'וק - פשוט בדיחה לא מוצלחת(ועוד לא דיברתי על הכיעור החיצוני). דחוף K-300!!!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
בדיוק עכשיו ראיתי S16E01 של טופ גיר, שבו עשו כתבה די ארוכה על הסקודה ייטי.

(אמנם לא בתצורה שקיימת בארץ, אבל לא משנה)

קלרקסון התלהב דווקא, "הייטי יותר נוח מריינג' רובר, יותר פרקטי ממאייבאך, יותר מהיר מפרארי, יותר זול מאופל אסטרה ויותר קשוח מכבאי אש" (:lol:)

תאורטית, למה בעצם לא לקנות סקודה ייטי ידנית ב122K?

חח ראיתי את הפרק הזה ממזמן...

אגב התבלבלת. פרק 1 של עונה 16 זה ספיישל חג המולד שהם ביקרו בישראל ולא הפרק שאתה מדבר עליו.

פורסם
בתור אחד שנוסע ברכב מנהלים אני יכול להגיד לך שהוא הרבה יותר מרווח מהרבה ג'יפים/ג'יפונים וכאלה שיעני אמורים להיות רכבי שטח אבל היכולת עמידה שלהם בשטח היא אפסית!

אם כבר ג'יפ טוב מהחדשים אז טויוטה לנד קרוזר שנחשב ליחסית חזק ופחות "מפונק" בשטח למרות שגם לו יש מגרעות כאלו או אחרות לעומת הג'יפים האמיתיים.

אם הייתי רוצה רכב שטח אז רק סופה. ג'יפ אמיתי חזק והוא ה"גבר גבר" שבג'יפים שיעמוד בתנאי שטח קשים ועדיין לא יתפרק. ואתה יודע מה? יש גם לא מעט מקום...בגירסה הגדולה יותר כמובן.

הג'יפ השני לפי דעתי הכי טוב זהו ההאמר האזרחי H1 שכבר אינו מיוצר אבל יציב לא פחות מטנק. ג'יפ אימתני וחיית שטח. רק מה? כמה אנשים כבר יכולים למצוא אחד כזה? רובם צבאיים.

מי שבאמת אוהב רכב פנאי לא יקנה ג'יפון יפני מתפרק כמו ניסאן ג'וק - פשוט בדיחה לא מוצלחת(ועוד לא דיברתי על הכיעור החיצוני). דחוף K-300!!!

ובתור אחד שנוסע ברכב מנהלים, אתה חושב שתיתמודד עם סופה ביום יום?

קשה לי מאוד להאמין.

היה לי היילקס 8 שנים, שנחשב לפינוק ליד הסופה, ואני אומר לך שהמעבר לפראדו זה עולם אחר.

אז נכון שצריך לשנות גישה בסיגנון הטיולים, אבל אותי היום זה מספק לגמרי אחרי שנולדה לי בת ולכן גם סיגנון הטיולים השתנה.

אגב גם H1 לא בדיוק פרקטי.

אלו יותר סיסמאות שמי שלא מכיר את העולם הזה ישר קופץ ואומר זה הרכב האמיתי.

נכון משה רבינו היה מנצל את הרכב הזה מציון.

אבל האדם הממוצע נוסע בכביש בסביבות השעתיים כל כיוון כדי להיכנס לשטח, עם ילדים,מזגן , ולא מעט ציוד.

אוהלים, מזרונים, מנגל, צידניות, ג'ריקנים מים, ציוד חילוץ, תיקים וכו'...

בבוקר נוסע להקפיץ את הילדים לגן,נוסע לעבודה עובר בעיר, עומד בפקקים מחפש חניה ולפעמים בערב נוסע לאירוע של חברים/משפחה לבוש בחליפה.

ולאדם הממוצע הזה רכבי הפנאי נותנים מענה מצויין.

איש שטח מפחינתי זה לא רק מי שעולה את המעלה "הנסתר", "נורי" וציר המצלעות שלוש פעמים ביום.

גם אדם שעושה מסלולים ברגל ומעוניין להתקרב עם הרכב שלו עוד קצת לתחילת המסלול.

גם משפחה שרוצה להגיע בשבת למקומות קצת יותר שקטים באזור יער בן שמן ושמורת המסרק.

ואתה יודע מה לא צריך אפילו 4X4 כדי להגיע לשם, פשוט קצת גובה ואז זה הרכבים שהוזכרו כן מספקים.

באוסטריה\באירופה גם גירסת הסדן לא בדיוק נחשבת לפרקטית.

שם תראה גם מכוניות מנהלים כמו ב.מ.וו מרצדס ואוודי בגרסת הסטיישן, למה? כי זה הרבה יותר פרקטי.

ומספר הילדים אצלם עוד קטן משלנו.

אצלנו זה לא תפס כי זה לא יפה, מי יסע במרצדס E270 סטיישן, זה לא משדר את אותה פוזה של E207 סדן.

וגם אם תחשוב שזה יותר פרקטי ותקנה, לך תימכור רכב כזה אחרי זה.

יש לי קצת בעיה עם קונצרן WV אבל לדעתי הייטי רכב מאוד מאוד פרקטי, שנותן למשפחה שמטיילת, המון בייחס לכל רכב מנהלים טוב שכל שהיה.

אני גם מאוד אוהב את הצורה שלו.

חול המועד שמח, תטילו המון, יש לנו ארץ יפיפיה

פלג_

פורסם

פלג_,

אגב מה נותן מדבקת קארבון על הגג/מכסה מנוע?

כלום, זה נטו פוזה (אולי גם נותן יחודיות לרכב, לדעתי האישית זה לא יפה).

מה נותנת תאורת לד על המספר? ותירוץ כמו: שהיה יותר ברור לא מתקבל.

כלום, זה נטו מכוער אלה אם אתה נוהג באודי שמגיעה ככה מהמפעל, במאזדה ליסינג זה פשוט מכוער שבא לי להקיא.

מה נותן חצאיות.

תלוי ברכב כמובן, אבל זה יכול להפוך את הרכב ליותר יפה וייחודי.

לכולם תפקיד אחד, פוזה.

אם ככה אפשר להקצין את זה ולקחת לכל תחום בחיים.

למה ללבוש מעיל עור ב500שקל כשאפשר לקנות אחד מעפן ב 50? פוזה.

למה לקנות שעון ב 10K כשגם שעון סיני מסריח ב10 שקל מראה את השעה? פוזה.

וכו'.

התגובות שלך נשמעות יותר ממקום של קיפוח מאשר של ידע.

בבקשה על תניח הנחות. זה מאוד מעליב (אותי לפחות) שמניחים הנחות על הידע שלי וכדומה. אם אתה חושב שאני טועה אתה מוזמן להציג הוכחות\טענות שזה כך, ואני מבטיח לך שאני אשקול אותם ואולי אפילו אשנה את דעתי.

ודבר אחרון, אין לי שום בעיה עם פוזה. אני לא רוצה להיות הרואה חשבון של אף אחד, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו. רק ש חציות\מדבקות קרבון\לדים (לא קיצוניים שלא מסנוורים) לדעתי האישית פחות מסוכנים מאשר אדם מתוסכל על ג'ופון ששם פס על כל העולם ואחותו.

שלא יהיו אי הבנות, יש גם אנשים מתוסכלים במאזדה ליסינג, שהם לא פחות מסוכנים, הבעיה היא לא התיסכול, אלה הרכב, שנותן לך תחושה של גובה\כוח. אין מה לעשות ככה זה בחיים.

חג שמח!

פורסם

פלג, זה לא עניין הפרקטיות בלבד כפי שאתה מציג זאת והאנלוגיה לרכב סדאן/לעומת סטיישן אינה במקומה.

רכב סטיישן יכול להיות פחות יפה (לפעמים זה הפוך אגב) ויש מקרים שהתנהגות הכביש שלו נפגמת, אבל בגדול אין סיבה אמיתית למה שלא יהיו בארץ הרבה יותר רכבי סטיישן.

עכשיו שאלה: אם הסיבה היא להתקדם עוד טיפה לתוך חורשה כזו או אחרת בלבד, האם זה באמת מספיק על מנת להצדיק מחיר גבוה יותר ותמורה פחותה?

נ.ב. היטיי דווקא יותר הגיוני מתוקפי מדרכות כאלו ואחרים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

raiden

"בבקשה על תניח הנחות"

"אדם מתוסכל על ג'ופון"

אגב זאת לגמרי הנחה.

ולא היתה לי שום כוונה לפגוע, פשוט לומר את מה שאני מרגיש לגבי סיגנון התגובות שלך.

Cuore Sportivo

עכשיו שאלה: אם הסיבה היא להתקדם עוד טיפה לתוך חורשה כזו או אחרת בלבד, האם זה באמת מספיק על מנת להצדיק מחיר גבוה יותר ותמורה פחותה?

המחיר הגבוהה זה לא שיקול שאנו לוחקים בחשבון

(כל אחד והכיס שלו). גם רכב חדש לא מצדיק את המחיר שלו לעומת רכב ישן מימנו בשנה שנתיים.

וגם כמו שכתב raiden, שעון רולקס ב 10K לא מדייק יותר מקסיו שעולה 100 ש"ח.

מפחינתך זאת תמורה פחותה, מפחינת משפחה שיוצאת לטייל כל שבת זאת תמורה מצויינת.

ואולי אחיזת כביש, או מרכז כובד לא מעניין אותה אם בעל הרכב נוסע רגוע, ורוב השימוש שלו בתוך העיר שלא עובר את ה 50 קמ"ש.

תחשבו קצת מעבר לצרכים שלכם,

פלג_

פורסם

המחיר הגבוהה זה לא שיקול שאנו לוחקים בחשבון

(כל אחד והכיס שלו). גם רכב חדש לא מצדיק את המחיר שלו לעומת רכב ישן מימנו בשנה שנתיים.

וגם כמו שכתב raiden, שעון רולקס ב 10K לא מדייק יותר מקסיו שעולה 100 ש"ח.

מפחינתך זאת תמורה פחותה, מפחינת משפחה שיוצאת לטייל כל שבת זאת תמורה מצויינת.

ואולי אחיזת כביש, או מרכז כובד לא מעניין אותה אם בעל הרכב נוסע רגוע, ורוב השימוש שלו בתוך העיר שלא עובר את ה 50 קמ"ש.

תחשבו קצת מעבר לצרכים שלכם,

פלג_

שוב אתה גולש לאנלגיות לא רלוונטיות. שעון יוקרה לעומת שעון עממי או כל דוגמא אחרת אינן מתארות הסוגיה בה אנו דנים.

אם נקביל את שני השעונים לעולם הרכב אז אנחנו מדברים על ב.מ.וו 760i לעומת פוקוס (לדוגמא).

תסתכל על המחיר/תמורה של הג'יפונים של קיה/יונדאי/מאזדה (לצורך העניין) בהשוואה למשפחתיות גדולות מאותו היצרן (6, i40 וכו'). קל לראות כי ברכב המשפחתי אתה מקבל תמורה הרבה יותר טובה לכסף שלך. בנוסף, ממש לא קשה לראות כי רוב רובם של הרוכשים את הג'יפונים הללו, לא באמת יורדים איתם לשטח אלא בעיקר מטפסים על מדרכות.

אגב, אני לא שולל את קיומם של רכבים...בוא נקרא להם וורסטיליים, פשוט הרבה פחות אנשים זקוקים/משתמשים בהם לעומת הכמות שאכן קונה אותם. מעבר לכך, מאזדה CX-5, יונדאי ix35 הם בוודאי לא דוגמאות מוצלחות לרכב טיולים/שטח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לדעתך ב.מ.וו 760, שווה את הפרש המחיר שלו לעומת ב.מ.וו סידרה 3,5?

לדעתי סידרה 7 של ב.מ.וו, 8 של אוודי ו-500 של מרצדס גם כן מיותרים לגמרי.

רוב האנשים שקונים לא באמת משתמשים במרחב הפנים הענק של הרכב, ולא צרכים להכניס שלושה כסאות תינוק מאחור.

שלא נדבר על חניות ונסיעה העיר.

ואם כבר מדברים, לדעתי הרכבים האלו משדרים המון כוח בהמון מובנים, הרבה מעבר לרכבים אחרים.

אם תשאל אותי אני מעדיף את סידרה 3 על סידרה 7, ניראה לי הרבה יותר הגיוני.

פלג_

פורסם
בתור אחד שנוסע ברכב מנהלים אני יכול להגיד לך שהוא הרבה יותר מרווח מהרבה ג'יפים/ג'יפונים

ובתור אחד שהיו לו שני רכבי שטח ממיטב התוצרת האמריקאית עם מנועים מאוד לא צנועים (אחד בנזין ואחד דיזל מפלצתי), ועכשיו אני נוסע על רכב מנהלים לא מהקטנים בקטגורייה שלו אני יכול להגיד לך שרכבי שטח שהיו לי ה-ר-ב-ה יותר מרווחים מכל רכב מנהלים. מרווח ברכבי שטח כמו טרופר, לנד קרוזר או פג'רו יותר גדול מבפסאט, משהו בכיוון של מרצדס E++.

וג'יפון מבחינתי זה בכלל דבר פטטי. בשטח לא שווה כלום, בכביש יש לו מרכז כובד גבוה והוא מבוסס לרוב על פלטפורמה של משפחתית קטנה. זה ממש ללכת בלי ולהרגיש עם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ובתור אחד שנוסע ברכב מנהלים, אתה חושב שתיתמודד עם סופה ביום יום?

קשה לי מאוד להאמין.

היה לי היילקס 8 שנים, שנחשב לפינוק ליד הסופה, ואני אומר לך שהמעבר לפראדו זה עולם אחר.

אז נכון שצריך לשנות גישה בסיגנון הטיולים, אבל אותי היום זה מספק לגמרי אחרי שנולדה לי בת ולכן גם סיגנון הטיולים השתנה.

אגב גם H1 לא בדיוק פרקטי.

אלו יותר סיסמאות שמי שלא מכיר את העולם הזה ישר קופץ ואומר זה הרכב האמיתי.

נכון משה רבינו היה מנצל את הרכב הזה מציון.

אבל האדם הממוצע נוסע בכביש בסביבות השעתיים כל כיוון כדי להיכנס לשטח, עם ילדים,מזגן , ולא מעט ציוד.

אוהלים, מזרונים, מנגל, צידניות, ג'ריקנים מים, ציוד חילוץ, תיקים וכו'...

בבוקר נוסע להקפיץ את הילדים לגן,נוסע לעבודה עובר בעיר, עומד בפקקים מחפש חניה ולפעמים בערב נוסע לאירוע של חברים/משפחה לבוש בחליפה.

ולאדם הממוצע הזה רכבי הפנאי נותנים מענה מצויין.

איש שטח מפחינתי זה לא רק מי שעולה את המעלה "הנסתר", "נורי" וציר המצלעות שלוש פעמים ביום.

גם אדם שעושה מסלולים ברגל ומעוניין להתקרב עם הרכב שלו עוד קצת לתחילת המסלול.

גם משפחה שרוצה להגיע בשבת למקומות קצת יותר שקטים באזור יער בן שמן ושמורת המסרק.

ואתה יודע מה לא צריך אפילו 4X4 כדי להגיע לשם, פשוט קצת גובה ואז זה הרכבים שהוזכרו כן מספקים.

באוסטריה\באירופה גם גירסת הסדן לא בדיוק נחשבת לפרקטית.

שם תראה גם מכוניות מנהלים כמו ב.מ.וו מרצדס ואוודי בגרסת הסטיישן, למה? כי זה הרבה יותר פרקטי.

ומספר הילדים אצלם עוד קטן משלנו.

אצלנו זה לא תפס כי זה לא יפה, מי יסע במרצדס E270 סטיישן, זה לא משדר את אותה פוזה של E207 סדן.

וגם אם תחשוב שזה יותר פרקטי ותקנה, לך תימכור רכב כזה אחרי זה.

יש לי קצת בעיה עם קונצרן WV אבל לדעתי הייטי רכב מאוד מאוד פרקטי, שנותן למשפחה שמטיילת, המון בייחס לכל רכב מנהלים טוב שכל שהיה.

אני גם מאוד אוהב את הצורה שלו.

חול המועד שמח, תטילו המון, יש לנו ארץ יפיפיה

פלג_

אז ככה, אני לא יודע מהיכן אתה בארץ ומהי סביבת המגורים שלך...

בתור מושבניק מאיזור עמק יזרעאל יש לנו פה שטח עצום ומהנה מאוד לנסיעה סבוכה שבה אתה מנצל את כל יתרונות הג'יפ! ישנם אנשים שגרים באיזורי ערים ולכן הצורך אצלם מועט ברכב שטח ולכן להקפיץ את הילד לגן ולצאת לפיקניק משפחתי לא תקף לגבי נסיעות כמו שאני מדבר עליהם. אני מדבר על תכלס נהיגת שטח אתגרית ולקחת את הג'יפ לקצה כשאתה עם חברים. אצלך זה טיפה יותר בעייתי כי אתה כבר איש משפחה, אני עדיין רווק ולכן זה עדיין קוסם לי.

לכן כשאני מדבר על ההאמר הלא פרקטי לרוב האנשים(רק למי שבאמת יכול להרשות לעצמו..) או על הרנגלר/סופה אני פחות מדבר על טיולים משפחתיים ללא מזגן ויותר אתגרי.

אגב ההיילקס הוא לא ג'יפ אלא טנדר אם כבר הזכרת. אבל עדיין חיה רעה ושם הרבה טנדרים בכיס הקטן.

חג אביב שמח לכל בית ישראל

הוציאו את הרנגלרים והסופות וצאו לטייל בארצנו היפה!

פורסם
ובתור אחד שהיו לו שני רכבי שטח ממיטב התוצרת האמריקאית עם מנועים מאוד לא צנועים (אחד בנזין ואחד דיזל מפלצתי), ועכשיו אני נוסע על רכב מנהלים לא מהקטנים בקטגורייה שלו אני יכול להגיד לך שרכבי שטח שהיו לי ה-ר-ב-ה יותר מרווחים מכל רכב מנהלים. מרווח ברכבי שטח כמו טרופר, לנד קרוזר או פג'רו יותר גדול מבפסאט, משהו בכיוון של מרצדס E++.

וג'יפון מבחינתי זה בכלל דבר פטטי. בשטח לא שווה כלום, בכביש יש לו מרכז כובד גבוה והוא מבוסס לרוב על פלטפורמה של משפחתית קטנה. זה ממש ללכת בלי ולהרגיש עם.

בוא נעשה סדר בדברים. על איזה רכבי שטח ועל איזה רכבי מנהלים אנחנו מדברים?

כשתראה את הבגאז' המטורף שלי תבין למה אני מתכוון. שלא לדבר על המרווח בתוך הרכב עצמו.

קצת קנה מידה - פעם הצלחתי להכניס שידה עומדת בגובה מטר וחצי בתוך הבגאז' ועוד נשאר לי מקום! חחח

פורסם

yochay_s, ברכבי שטח תא מטען זה הצד החזק. ניתן לקפל כיסאות אחוריים ויש מרווח טעינה גדול.

רכבי שטח שציינתי רשומים בהודעה הקודמת שלי ובכל זאת:

מרווח ברכבי שטח כמו טרופר, לנד קרוזר או פג'רו יותר גדול מבפסאט, משהו בכיוון של מרצדס E++.

ורכבים גדולים במיוחד שציינתי זה GMC.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...