Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם אני יכול להרחיב את הג'אנט מ13" ל14" בגודל צמיגים הקיים, ואם כן איפה ואיזה אישורים עליי להנפיק?

מידת הצמיגים:

175/70R13

אני שואל כי הצמיגים ברכב ארבעתם חדשים עם הקוצים עדיין עליהם וחבל לי להחליף סתם.

עוד שאלה:

התענייתי בנורות דמוי קסנון לרכב (פיג'ו 306), אני רוצה נורות בלבד בלי מגברים ומתאמים.

השאלה היא האם הנורות האלו יתאימו:

http://www.auto365.co.il/product-632-%D7%A7%D7%99%D7%98_%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_H1H7H4_%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%95%D7%AA_%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97_%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1_X_tremeVision_.aspx

1. H4 זו הנורה שאני צריך לרכב נכון?

2. האם הנורה הזו היא גם לאור גבוה/אור דרך/אני לא רוצה שרק אור רגיל יהיה בצבע לבן/כחול והשאר יראו אור צהוב.

האם צריך עוד נורות בשביל שאר האורות ברכב?

3.לגבי נורות לוחית רישוי ואור חנייה- איזה נורות עליי לקנות שיתנו אפקט לבן כחול (עדיפות לארץ)

4.האם הנורות הנ"ל איכותיות ויפיקו אור דמוי קסנון?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הנורה שבחרת זאת לא נורת דמוי קסנון , זו נורה רגילה לכל דבר ואיכותית. אבל אין בה שום דבר של לוק קסנון או משהו כזה.

דמוי קסנון זה נורות של MTEC והכי טוב - דיאמונד ויז'ן של פיליפס.

יש לציין שהדיאמונד ויז'ן אינה חוקית בכלל. הפורום הוצף בשרשורים על הנורה הזאת וזו פשוט נורה מדהימה בלוק שלה ובאיכות שלה.

בקשר לנורות ללוחיות רישוי, יש מיליון ואחד לדים, תריץ חיפוש באיביי או לחלופין בחנויות בארץ.

פורסם

לאחר חיפוש קצר אלו הדגמים של הנורות שמצאתי:

MTEC COSMOS BLUE

blue vision ultra philips

Philips X-treme Vision

Philips Diamond Vision

איזה מהנורות האלה יתן את התוצאה הטובה ביותר? הכוונה היא לאור כמה שיותר לבן ושתחזיק לכמה שיותר זמן.

איפה אני יכול למצוא בקליות של אנג'ל סייז לפיג'ו 306 דור ראשון ומה המחיר שלהם?

פורסם

לגבי "דמוי קסנון" - קח בחשבון שרוב הנורות האלה יוצרות את ה"דמוי" הזה בעיקרון של ציפוי כחול ע"ג הנורה עצמה (מה שמפחית את עוצמת האור ויוצר גוון כחול) או לחילופין ע"י הגברת עוצמת ההארה לרוב מ50 ל100 ואט (שממש לא מתאים למערכת חשמל שצריכה לספק זרם כפול בשביל זה).

היה לי דיימונד ויז'ן בעבר והתאכזבתי. גם כחול מדי, וגם חלש מדי. לפי התגובה של אושריקו - כנראה שזה עניין של טעם.

פורסם
לאחר חיפוש קצר אלו הדגמים של הנורות שמצאתי:

MTEC COSMOS BLUE

blue vision ultra philips

Philips X-treme Vision

Philips Diamond Vision

איזה מהנורות האלה יתן את התוצאה הטובה ביותר? הכוונה היא לאור כמה שיותר לבן ושתחזיק לכמה שיותר זמן.

איפה אני יכול למצוא בקליות של אנג'ל סייז לפיג'ו 306 דור ראשון ומה המחיר שלהם?

משהו שמכיר את הנורות האלה מניסיון יכול להלמיץ על אחת מהן?

פורסם

אני שבוע בערך עם ה Philips Diamond Vision, לא מאירות יותר טוב מהנורות הצהובות הרגילות לדעתי, אולי קצת יותר טוב מאירות את השוליים, השינוי בעיקר הוא הצבע הלבן, רואים את ההבדל גם מבחוץ וגם בנהיגה.

בכללי אני די מרוצה.

פורסם

OSRAM Nightbreaker Plus התקנתי את הנורות האלה מאוד דומות לפיליפס אקסטרים מיוצרות בגרמניה. מאירות פי שתיים יותר חזק כמעט מהנורות הרגילות וגם בצבע לבן. מאוד אהבתי לא חשבתי שהתוצאה תהיה כזאת כשקניתי אותם. אצלי באוטו זה H1, חבר שלי ראה והזמין גם אצלו זה H4 גם אור נמוך וגם אור גבוהה בנורה אחת.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

OSRAM Nightbreaker Plus עוד חוות דעת על הנורה הזאת, האם היא עדיפה על שאר הנורות שציינתי? (כל אחד אומר נורה אחרת אני כבר מבולבל)

פורסם
OSRAM Nightbreaker Plus עוד חוות דעת על הנורה הזאת, האם היא עדיפה על שאר הנורות שציינתי? (כל אחד אומר נורה אחרת אני כבר מבולבל)

12345

• תוכן חדש...