Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1-בבעלותי אלמרה פרפקט חדשה מזה כחודש ואני לא מרוצה מהמזגן שבמכונית,

לטעמי המזגן חלש ביחס למכונית כלומר במידה ואני נכנס לרכב לאחר שהיה שעה בשמש לוקח לו הרבה מאוד זמן לקרר את המכונית,אני לא אומר שהמזגן אינו עובד אלא שלוקח לו הרבה מאוד זמן לקרר את הרכב,כך שלדוגמא כשנסעתי מנצרת לחיפה לאחר שהמכונית היתה קודם לכן שעתיים בשמש רק בכניסה לחיפה הורדתי את הכפתור מ-3 ל-2 ,הבעיה אינה קיימת כמובן שהמכונית מקורה...

2 -לקחתי את האוטו לבדיקה בקרסו והטרמוממטר הראה לאחר 10 דקות קור של 4.5 מעלות ,מה שמעיד מבחינתם שהמזגן תקין (האם זה נכון?)

3-יצא לי לאחרונה לנסוע בלנטיס ובסיויק והמזגנים במכוניות הללו הרבה הרבה יוצר חזקים

4-האם יתכן כי משהו בכל זאת אינו כשורה במזגן שלי- יצויין כי גם באקסנט הקודמת שהיתה לי אחרי 4-5 דקות המזגן היה מקפיא והייתי מוריד ל-1 מה שלא קורה כאן

א-האם קור של 4.5 מעלות הוא תקין למכונית חדשה?

ב-למישהו יש נסיון דומה או שונה לגבי האלמרה פרפקט?

ג-מה עצותכם?

פורסם

המצב המתואר הוא תקין לחלוטין.

יש לבדוק גם את הטמפ' במושב האחורי ולא רק בפתח האוורור, במושב האחורי הטמפ' אמורה להיות כ-20 מעלות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

באלמרה שלי המזגן מספק לגמרי.

אם אתה מעוניין בקירור יותר חזק תסגור חלק מהפתחים ע"י הגלגלת.

בכל מקרה - לא יזיק לך לגשת למוסך לבדיקה, כבר עברתי הרבה רכבים חדשים בחיים וראיתי תקלות שונות ומשונות...

יכול להיות שיגלו שחסר גז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
באלמרה שלי המזגן מספק לגמרי.

בכל מקרה - לא יזיק לך לגשת למוסך לבדיקה, כבר עברתי הרבה רכבים חדשים בחיים וראיתי תקלות שונות ומשונות...

יכול להיות שיגלו שחסר גז.

:mm_yeah: מנסיעה קצרה באלמרה, המזגן בהחלט מספיק ומנפק קור דיי טוב.

אולם אין להשוות למזגן ביונדאי אקסנט , המזגן באקסנט מקפיא את העצמות והרבה יותר טוב מהמזגן של האלמרה. אולי פשוט התרגלת לקור המקפיא של האקסנט ולכן אתה עדיין לא רגיל לעוצמת הקור הפחותה (אבל המספיקה ביותר) של האלמרה. בכל מקרה תלך לבדיקת דליפת גז כמו שצבי אמר לך.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

על איזה פתחים אתה מדבר?

לגבי גז אין דליפה....

פורסם

על איזה פתחים אתה מדבר?

לגבי גז אין דליפה....

פתחי האיוורר שמהם יוצא האוויר הקר...

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

נסה גם לשים את מצב כניסת האוויר לאוויר ממוחזר (סרקוליזציה של האוויר בתוך הרכב). האוויר יכנס בעוצמה יותר חזקה מאשר מצב של אוויר מחוץ לרכב.

(אגב, האם העוצמה יותר חזקה מכיוון שאוויר יותר קר ולכן אפשר לקרר אותו בפחות זמן?)

דבר נוסף, האם כאשר אתה נכנס לרכב שחנה בשמש אתה פותח את כל החלונות בתחילת נסיעה? חשוב לעשות זאת כי אין לצפות ממזגן שיקרר רכב חם (40 מעלות נאמר) ולא משנה כמה חזק הוא יהיה.

• תוכן חדש...