Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן והוצעו לי הרבה רכבים שונים אך אין לי עדיין דעה בנושא.

אני מתעניין ברכב חדש מהחברה עד סכום של 110K אולי אם חריגה קטנה, תלוי ברכב..

חשוב לי שהרכב יהיה קומפקטי, אמין ובעל שמירת ערך סבירה.

עיצוב ואבזור יהיו בונוס, אך פחות קריטי.

אני הולך על כיוון כמו: פולסווגן פולו, פורד פיאסטה, שברולט סוניק 5 דלתות, קיה ריו החדשה, טויוטה יאריס וכו'.

אשמח שתנמקו את בחירתכם ולא סתם תזרקו שמות.

תודה.

פורסם

לא פירטת מה צרכיך. המכוניות שציינת אינן משחתיות אלא מסגמנט הסופרמיני. אם אתה זקוק לרכב לאדם אחד או שניים הם יספקו את צרכיך, אבל אם מדובר במשפחה יתכן שתזקק לרכב יותר גדול, פשט תלוי כמה אנשים וציוד אתה מתעתד להוביל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיה קיו סאדן החדשה עולה 108K לגרסת הבסיס, הרכב דיי גדול ומשתלם לקנייה ביחס תמורה-מחיר,והוספה של 2000 שקל תזכה אותך בשלל תוספות כגון: מגנזיום סאן-רוף וכו',כך שיצא שהרכב יעלה לך 110000 שקל בדיוק כמו התקציב שלך,הרכב בטיחותי מאוד 5 כוכבי בטיחות ולפי צריכת הדלק של היצרן שעומדת על 15.38 הוא גם דיי חסכוני,ברור שהוא לא באמת יאכל 1ל15 אלא 1ל12,13 אבל זה עדיין נתון יפה מאוד.

מה גם שאתה מקבל 7 שנות אחריות על הרכב.

לפי דעתי הקנייה הכי שווה שיש במחיר הזה כדי שתברר על זה.

פורסם

לא לא, התבלבלתי.

הכוונה לרכב הצ'בק עם 5 דלתות.

וסופר מיני הכוונה לספארק וספלאש וכיוצ"ב לא? אם כן - אלה קטנות מידי ולא לזה התכוונתי.

הרכב ישמש לרכב שני והוא לא צריך להיות גדול וגם לא משפחתי, אלא קומפקטי וקטן (מצטער על הבלבול בהודעה הראשונה)

• תוכן חדש...