Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב חדש, עומד להגיע במרץ. (צבע לבן רגיל) .

אחת מאפשרויות השדרוג שהוצעה לי היא שיבצעו בו ציפוי דורשיין לפני המסירה.

עלות כ- 450 שח.

גישה אחת שנאמרה לי אומרת שזה מגן על הצבע ושמור את הרכב מבריק כחדש.

לדבריהם מחזיק כשנה וחצי.

על פי גישה אחרת נאמר שעשיית וקס תביא בערך גם לאותן תוצאות.

אודה על התייחסות לשאלתי.

פורסם

נשמע לי עבודה בעיניים. המושג הזה "דוריישן" אני חושב שנתקלתי בו בערוץ הקניות לפני 10 שנים. איפה עושים את זה? בסוכנות? אתה לא יודע כמה רכבים יוצאים מהסוכנות כבר אחרי שנשטפו בצורה חאפרית וקיבלו שריטות. דיטיילר מקצוטי יוריד אותם עם פוליש וישים שכבת הגנה במחיר דומה למה שהציעו לך.

פורסם

אני קורא את הנתונים שהם מפרסמים ועדיף פוליש.

אוי ואבוי אם הייתי צובע את המוצרים שלי עם צבעים בעמידות כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

גם אני חושב שציפוי שתקבל אצל דיטיילר מקצועי יהיה טוב ועמיד יותר. אני מציע לך לוותר על העניין ולבצע את הציפוי באופן עצמאי.

פורסם

תחפש בגוגל על דוריישן תראה מה כותבים... כמו שאמרתי, מוצר ענתיקה שמוכרים בערוצי הקניות בטלוויזיה, לא צריך לומר יותר.

במחיר שהציעו לך אני חושב שאתה יכול לקבל דיטיילינג חיצוני אצל מישהו מקצועי - הסרת swirl marks שבטח תצטרך ו Paint sealant בסוף. רק תוודא באיזה חומר הם משתמשים לאיטום הצבע, שלא יזרקו לך שמות שלא אומרים כלום כמו "ננו", "טפלון" ו"דורשיין".... תבקש לדעת את שם המוצר ותתייעץ פה או אפילו תחפש בווב על המוצר. דיטיילר רציני יאמר לך בדיוק במה הוא משתמש ולא יסתיר זאת ממך.

פורסם

באחד מרכבי המשפחה (אקורד 91) מבצעים כל שנתיים את הציפוי הזה - הוא נהדר, חרבונים של ציפורים יורדים עם מעט מים בלי להשאיר סימן (גם כאלה שישבו על הרכב מספר שבועות) והרכב באמת נראה כמו חדש.

אני לא יודע על איזה מוצר הבחור פה מעליי מדבר, דורשיין זה שם המקום שעושים בו את הטיפול - אין מוצר בשם כזה למיטב ידעתי.

בשירשור הזה לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412067&highlight=%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9F

אתה יכול לראות מה דעצם של חברי פורום אחרים על המקום.

פורסם

תודה חברים על ההתיחסות לשאלתי.

האמת שיצאתי טיפה מבולבל.

ראשית, אני אפילו לא יודע מה זה דיטיילר (מניח שזה גורם מקצועי שעושה את הדברים כגון שכבת הגנה וציפוי לרכב).

לא יודע גם מה זה : "הסרת swirl marks שבטח תצטרך ו Paint sealant בסוף", האם אלו רלבנטיים לרכב לגמרי חדש ?

ודבר נוסף, התגובה שהציגה יתרונות בציפוי הדורשיין, כגון אי חדירה של "נפילות" ציפורים וכדו' וקלות הניקוי של זה (דבר חשוב בעיני) .

האם זה קיים גם בטיפולים האלטרנטיביים שהוצעו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
באחד מרכבי המשפחה (אקורד 91) מבצעים כל שנתיים את הציפוי הזה - הוא נהדר, חרבונים של ציפורים יורדים עם מעט מים בלי להשאיר סימן (גם כאלה שישבו על הרכב מספר שבועות) והרכב באמת נראה כמו חדש.

אני לא יודע על איזה מוצר הבחור פה מעליי מדבר, דורשיין זה שם המקום שעושים בו את הטיפול - אין מוצר בשם כזה למיטב ידעתי.

בשירשור הזה לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412067&highlight=%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9F

אתה יכול לראות מה דעצם של חברי פורום אחרים על המקום.

כנ"ל, העסק שנקרא "דורשיין" בחיפה עושה עבודה טובה מאד. אין לי מושג על מוצר בשם הזה. אם תרצה תקבל תמונות של העבודה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה חברים על ההתיחסות לשאלתי.

האמת שיצאתי טיפה מבולבל.

ראשית, אני אפילו לא יודע מה זה דיטיילר (מניח שזה גורם מקצועי שעושה את הדברים כגון שכבת הגנה וציפוי לרכב).

לא יודע גם מה זה : "הסרת swirl marks שבטח תצטרך ו Paint sealant בסוף", האם אלו רלבנטיים לרכב לגמרי חדש ?

ודבר נוסף, התגובה שהציגה יתרונות בציפוי הדורשיין, כגון אי חדירה של "נפילות" ציפורים וכדו' וקלות הניקוי של זה (דבר חשוב בעיני) .

האם זה קיים גם בטיפולים האלטרנטיביים שהוצעו?

swirl marks אלו שריטות קטנות שנגרמות משטיפה של הרכב. הרבה מתלוננים שרכבים יוצאים כך מהסוכנות. זה מה שקורה שמשפשפים את הרכב ואז הלכלוך שורט אותו. בצבעים כהים זה יותר בולט מבהירים. בכל מקרה, לפני ששמים חומר ששומר על הצבע, צריך להכין את המשטח. אם יש שריטות קטנות אז מסירים אותם עם מכונת פוליש ורק אז שמים חומר שמגן על הצבע.

זה התהליך:

http://www.autogeek.net/detailingtips.html

ואם אתה רוצה לדעת איך לשטוף את הרכב עם מקסימום מאמץ:

http://www.autopia-carcare.com/how-to-wash-your-car-detailing-101.html

אם אתה מקבל את הרכב במצב טוב אתה יכול לקנות ווקס/אוטם צבע ולמרוח לבד.

דיון לגבי צבע לבן

http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/25137-how-do-ya-make-white-shine.html

פורסם

DOG ,

אני חובב מושבע של דיטיילינג (טיפוח רכב/פוליש/ווקס) כך שקבל את תגובתי כתגובה של בעל ידע בתחום.

יכול להיות שיש מוצר שכזה, אבל הוא מיושן, ארכאי ולא מוזכר באף פורום רציני לתחום הדיטיילינג, על אחת כמה וכמה לא נמכר בחנויות המובילות בעולם המשרתות חובבים ומקצוענים.

היום יש לא מעט מוצרים חדישים המיועדים להגנה על הרכב (תוכל לקרוא המון על כל אחד מהם באתרים רבים בעולם):

- Optimum Opti-Seal

- CQuartz Nano

- Optimum Opti-Coat 2.0

- Chemical Guys - Jet Seal

חלקם מיועדים לטווח קצר וחלקם לטווח ארוף יותר.

בארץ, רק מתי מעט מציעים שרותים אמיתיים ואיכותיים לדיטיילינג לרכב.

המוצרים הנ"ל אינם מיובאים לארץ ביבוא סדיר ורק המקצוענים האמיתיים מחזיקים בהם או במוצרים נוספים שהם מהדור החדש של מוצרי הגנה לרכב.

חפש את נס דיטיילינג - יבגני או את רומן, שני הדיטיילרים האלה הם הדבר האמיתי (היחידים שיצא לי לפגוש, מתנצל מראש לכל המקצוענים האחרים ששמם לא הוזכר מחוסר היכרות).

ווקס טוב, אגב, יתן לך תוצאה יפה (אם תקפיד כל חודשיים שלושה), תוכל גם לחסוך לא מעט כסף, אבל גם כאן, אין מוצרים איכותיים אמיתיים ביבוא סדיר.

בכל מקרה, תתחדש על הרכב.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

יופי חברים,

תודה על העזרה.

ראשית החלטתי לא לעשות את מה שהיבואן הציע לי.

נראה לי שבשלב ראשון (ובתקווה שאקבל את הרכב במצב טוב) אתחיל עם ההצעה השלישית של VPVI תוך הסתיעות בדיון שצורף לגבי צבע לבן.

וגם, אתיחס ברצינות למוצרים שהוזכרו על ידי- itay_mar .

פורסם

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...