Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפעם הוט הגזימו!!

באמצע שיחה עם נציגת שירות לקוחות זה זרק אותי מהקו, בגלל ההוטבוקס המ***ן

אז עכשיו כבר אחרי 7 והמוקד לא עובד! הבעיה היא שהיא הספיקה להפוך לי את זה למודם בלבד ועכשיו אין לי אינטרנט בבית!

אני הולך להתחרפן עכשיו על איזה נציג!

רגע, לא אמרת שיש/היה לך ראוטר?

שים אותו אחרי הגועל נפש הזה שלהם וסע לשלום. או שאני מפספס משהו?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בסוף הנושא נסגר בעזרתו של נציג פייסבוק שהחזיר את הקופסא למצב ראוטר, מחר אני אבקש שיביאו לי את הTP-LINK ורק אחרי זה אבקש להפוך אותו למצב מודם.

הראוטר שהיה לי היה שלהם, ונלקח ע"י הטכנאי שהתקין את הגייזבוקס.

בקשר להגדרות - להפוך את המכשיר למודם אפשר מסתבר רק מרחוק ע"י הוט. את הPDF הזה יש לי פה בעותק קשיח שקיבלתי עם ההוטבוקס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה אתה צריך את הטובות שלהם?

גש לחנות הקרובה אליך, קנה ראוטר וסע לשלום.

בכל מקרה, לי זה עובד טוב בצורה הבאה: הHOTBOX בתור מודם בלבד, כשהוט הגדירו חיבור ללא חייגן, אחר כך מחובר הראוטר 1043ND, כשהגדרתי אותו עם חייגן ל 014. החיבור עצמו יציב מאוד, אין ניתוקים בכלל או בעיות תשתית או נפילות כל שהן שאני שמתי לב אליהן. הבעיות היחידות שלי הן בגלל ה-1043ND שלא מספיק חזק להתמודד עם כל החומרה שיש לי באלחוט. צריך להתקין DD WRT כמה שיותר מהר :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...