Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Justy אחרי הורדה מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי Justy בן 17 שנה אחרי הורדה מהכביש. הרבה הרבה לוקש אכלתי עם האוטו הזה. שמתי עליו 18 אלף שקל בחלפים והאוטו היה מצב מצויין . 3 שפיכות מנוע היו לי עם השרעולה היפנית. בשפיכה השלישית (והמוקדמת) נמאס לי והורדתי אותו מהכביש.

מה לא עשיתי, למי לא פניתי ולא הצלחתי להיכנס לתוכנית הגריטה. יש לי עכשיו רשיון אדום.

פרסמתי ביד 2 וכל הטלפונים שאני מקבל הם מסוכני שב"כ ו\או תנזים שמציעים לי 800 ש"ח.

800 ש"ח זה עשירית מהכסף ששמתי על חלפים חדשים רק בשנה האחרונה. לא חבל שכל הכסף הזה ילך לטמיון ויגיע לגוש ברזל מרובע ?

האם יש מקום שיוכל לנצל את מלאי החלפים האלה ? בינתיים האוטו שוכב רחוק מהבית שלי במקום שנתקע ואני פוחד לקבל דו"ח. העניין הוא שלגרור אותו עד אליי זה עוד 200 ש"ח.

נ.ב.

אפילו נעל של תינוק תליתי מאחור.

פורסם

אם יש לך הורדה מהכביש אתה יכול לבדוק אולי תוכנית הגריטה מתאימה לך

ראה כאן

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=316:rechev-gritat&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יכול לפרק את כל החלפים מהרכב, לאפסן אותם במחסן ולמכור אותם אחד אחד למישהו שאולי יצטרך.

את הרכב עצמו אפשר למכור רק לברזל.

פורסם

אחדד את דבריי.

יש לי חברים שאומרים "תעיף את האוטו לכל הרוחות ב-800 ש"ח ! ".

ויש אחרים שאומרים לי לגרור אותו אליי (יש לי חנייה פרטית זמינה) לפרסם ביד 2 ולהמתין בסבלנות.

השאלה שאני שואל את עצמי היא אם יש שוק לחלקים האלה. האם מישהו שצריך חלקים לג'אסטי יפנה ליד 2 בכלל ?

ישה,

בדקתי כבר את העניין עם תוכנית הגריטה. לא רלוונטי לגבי כי כדי שאוטו בן 17 יוכר לצורך גריטה צריך שהוא יסע ואז יורד מהכביש ע"י משטרה. לא המקרה שלי.

פורסם

כמו שמישהו אמר לך פה

תמכור אותו לברזל.

מקסימום אתה יכול לנסות להשוות מחירים בין הכסף שסוחר ברזל יציע לך לבין מכירת הרכב למגרש חלקים או מכירת הרכב למישהו אחר.

תעשה השוואת מחירים ותגיד שלום לגרוטאה ששפכת עליה המון כסף.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תגיד, איך אפשר להשקיע על ג'סטי 18 א"ש?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בהערכה גסה הכסף הזה קונה 4 ג'סטים פלוס מיצובישי לנסר בתור ניידת שירות. יכולת לפתוח השכרת רכב לבעלי תקציב נמוך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך השקעתי עליו 18K ?

2 אוברולים ב-3 שנים + עוד מקרה של שיוף ראש מנוע אחרי ששמן התערבב עם המים. צמיגים חדשים. אגזוז חדש. רדיו חדש. בלמים (כולל דיסקים). פחחות. 10 גרירות .טוב די...אני חוטף קריזה רק מלכתוב את זה ולהיזכר איזה אהבל יצאתי שלא קניתי סוזוקי אלטו ב-50 אלף.

בכל מקרה, עדכון מעכשיו : יום ראשון סגרתי עם גורר שאני מעיף אותה לברזל וזהו. כפרה כל הכסף הזה על הילדות שלי. המכוניות הארורות והמסוכנות האלה צריכות לעוף מהכביש. תאונה אחת עם אוטו כזה שיש לו טכנולוגיות בטיחות מעידן בר כוכבא ואף כסף בעולם לא יעזור.

פורסם
איך השקעתי עליו 18K ?

2 אוברולים ב-3 שנים + עוד מקרה של שיוף ראש מנוע אחרי ששמן התערבב עם המים. צמיגים חדשים. אגזוז חדש. רדיו חדש. בלמים (כולל דיסקים). פחחות. 10 גרירות .טוב די...אני חוטף קריזה רק מלכתוב את זה ולהיזכר איזה אהבל יצאתי שלא קניתי סוזוקי אלטו ב-50 אלף.

בכל מקרה, עדכון מעכשיו : יום ראשון סגרתי עם גורר שאני מעיף אותה לברזל וזהו. כפרה כל הכסף הזה על הילדות שלי. המכוניות הארורות והמסוכנות האלה צריכות לעוף מהכביש. תאונה אחת עם אוטו כזה שיש לו טכנולוגיות בטיחות מעידן בר כוכבא ואף כסף בעולם לא יעזור.

איך הגעת למצב של 2 אוברולים ?

או שעשו לך עבודה חאפרית או שהתחזוקה של הרכב שלך ממש לקוייה , שמן מים היית בודק מידי פעם? במיוחד ברכבים ישנים צריך לבדוק בתכיפות יתרה

פורסם

אני לא אפתיע אף אחד אם אני אומר ש-3 שפיכות מנוע קרו לי כי ביצעתי את האוברולים במזרח ירושלים.

פעם ראשונה הלאגרים של הקראנק לא ישבו טוב.

פעם שנייה לא שמו אטם במקום שמפריד בין שמן למים.

פעם שלישית נסתם מעבר שמן.

לקח שלמדתי בדרך הקשה אני מניח.

אני דווקא פינקתי את האוטו והוא נראה ככה.

אני לא מסכים ש-500 שקל בחודש זה מעט כסף. נסעתי עליו פעמיים בשבוע לעבודה וזהו ותמיד הקפדתי למלא שמן ומים ולנסוע עדין. פשוט האוברולים נעשו בצורה מחפירה , כך נודע לי בדיעבד.

אף אחד לא ישכנע אותי שלהחזיק גרוטאה כזאת יותר משתלם מלקחת הלוואה ולקנות סוזוקי אלטו ודומיה.

ואני מדבר מדבר בתור אחד שכרגע עושה רסטורציה לGSX750ES ברמה של להחליף סליוים של לאגרים במתלה אחורי בגלל שריטות מקרוסקופיות ולצבוע שלדה באבקה אפוקסית הכי איכותית בעולם. להתעסק אני אוהב ויודע כשצריך. ממכונית כמו ג'אסטי אני מצפה שתביא אותי מ-א' ל-ב' בצורה סבירה. להתעסק איתה בעצמי לא עושה לי רטוב. סובארו זה לא פרארי ולא בימוטה.

אגב,

למנהלי האתר,

אני לא מצליח לשלוח כאן הודעות או לענות. כשאני בא לשלוח הודעה האתר גורם לי לשלוח הודעה ציבורית או מה שזה לא יהיה.

מי שמועניין יכול ליצור איתי קשר ב-0545664058

פורסם

ידידי , לעולם לא תקבל את מלוא ההשקעה וברוב המקרים גם לא חצי ממנה.

במיוחד כשמדובר באוטו בשנה נמוכה.

את האמת , אם כל הצער שבדבר - אם היא במצב נסיעה אתה יכול לעשות עליה עוד כמה גרושים

אם תמכור אותה לאיזה צעיר שיעשה ממנה באגי.

וזה באמת קשה לשמוע את המילה הזאת כשאתה נקשר לרכב ומדמיין אותו חתוך...:?

MiaTa Na. Live ThE DreaM

פורסם

מישהו מהמנהלים יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לענות להודעות פרטיות ?

למה צריך לפרסם 25 הודעות ציבוריות כדי להיות מסוגל לענות להודעות פרטיות ?

• תוכן חדש...