Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Justy אחרי הורדה מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, אין ל"שרעולה" (אהבתי :lol: )ביטוח גרירה?

מגיעה לך גרירה אחת לאן שתרצה. אולי כך תביא אותה הביתה. (למרות שאני לא מאמין שתקבל עליה יותר כסף דרך יד2 ודו')

ובכלל, תגיד תודה לאל שהיה לך מספיק שכל לנטוש אותה ולא להמשיך להאכיל אותה לשובע בכסף שלך.

ועוד עצה (שלא עוזרת לך כרגע בכלום...) יכולת לרכוש עבורה מנוע מפירוק עם אחריות לחצי שנה בהרבה פחות כסף ממחיר השיפוץ אצל בני דודינו ממעבר לקו, מי יודע אולי היא הייתה נוסעת עדיין.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ואם לא היה חסר לי נאחס עם ה"שרעולה"...

קבעתי עכשיו עם קונה בן דוד, נסעתי 40 קילומטר בקור של 5 מעלות באופניים עד האוטו. המתנתי שעה והוא הבריז לי.

עוד קצת זמן עם הנבלה הזאת ואני משלם שיבואו לקחת אותה...

פורסם
איך השקעתי עליו 18K ?

2 אוברולים ב-3 שנים + עוד מקרה של שיוף ראש מנוע אחרי ששמן התערבב עם המים. צמיגים חדשים. אגזוז חדש. רדיו חדש. בלמים (כולל דיסקים). פחחות. 10 גרירות .טוב די...אני חוטף קריזה רק מלכתוב את זה ולהיזכר איזה אהבל יצאתי שלא קניתי סוזוקי אלטו ב-50 אלף.

בכל מקרה, עדכון מעכשיו : יום ראשון סגרתי עם גורר שאני מעיף אותה לברזל וזהו. כפרה כל הכסף הזה על הילדות שלי. המכוניות הארורות והמסוכנות האלה צריכות לעוף מהכביש. תאונה אחת עם אוטו כזה שיש לו טכנולוגיות בטיחות מעידן בר כוכבא ואף כסף בעולם לא יעזור.

השאלה שלי היא כזאת: למה השקעת כ"כ הרבה על דברים פחות חשובים כמו רדיו ודיסקים? אני מתאר לעצמי שגל על רמקולים שפכת כסף.

ניחא כל השאר שהם אביזרי בטיחות אבל זה?

אני לא רוצה לשפוט אותך יותר מדי אבל אני חושב שלא עצרת לחשוב כששפכת הרבה כסף על אביזרי בטיחות כמו צמיגים, בלמים ואגזוז( התכוונת לממיר?). בשלב מסויים כשאתה רואה שאתה רק שופך כסף(והרבה) על אביזרי בטיחות אז כנראה שהרכב לא משהו ועם בלאי גבוה, בשלב מסויים פשוט היית חייב להיפטר ממנו(וטוב מאוחר מדי מאשר עוד יותר מאוחר במקרה שלך חח :-D )

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...