Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

zivm

חודש אחרי שאני קניתי סופר לנסר נדלקה לי נורת CHECK ENGINE. לא היו בעיות בטורים. התקשרתי למוסכניק. בלי לבדוק את האוטו הוא אמר לי בטלפון שכנראה נשבר לי גלגל מפלסטיק במנוע צעדים. בא למחרת, החליף לי אותו וזה פתר את הבעיה.

אני לא יודע האם אצלך את אותה בעיה אבל שווה לבדוק.

פורסם

אם היה נשבר לך גלגל שיניים אז היית מרגיש את זה בטורים או אולי בכלל לא מניע…

מה שכן עם הזמן גלגלי השיניים האלו נשחקים ואז מתחילה בעיה בטורים ככה זה גם בגאלנט וגם בלנסר, פעם היו מחליפים את גלגלי השיניים בחדשים היו מוכרים סטים של הגלגלי שיניים בסביבות ה 300 שקל, ראו כנראה שלא משתלם להם ומאז הם מוכרים רק מצערת קומפלקט…

אבל זה בכלל לא קשור לנושא שפותח השרשור שאל יש לו מנורה דולקת ולא ניתן להתחבר למחשב הרכב, אני מציע לך תלך לאחד המוסכים ואל תתבסס על יכול להיות, אחרי זה יגידו לך בדיוק מה לעשות… 

פורסם

אז הבטחתי עידכון.

לאוטו הלך האלטרנטור בכלל,לא הגיע חשמל רוקן את המצבר ולא הניע.

על הדרך שהחלפנו לאלטרנטור מקורי משופץ (800 שח) אמרנו שנעשה את הבדיקה הזו על הדרך.

השארנו את האוטו אצל בחור מדהים (מי שירצה פרטים נוספים עליו,בפרטי) וכשהחליף את האלטרנטור חיבר את הסורק למחשב רכב,לא התחבר בהתחלה.

הבחור החליף את הקטבים של הפלוס ומינוס והפלא ופלא התחבר. הציג מספר תקלות אך לא משהו ספציפית ולא הצליח לאפס.

יום למחרת (היום) לקח את הרכב לחבר שלו שיש לו סורק מקורי ומתקדם. גילה שהבעיה קשור לחיישן חמצן אוויר ואיפס את התקלה. אמר לנו שאין סיבה לדאגה אך בכל זאת הוא יסדר את זה (עוד לא יודע איך,רק מחר) ויאפס את התקלה,ושחוץ מזה אין מה לדאוג זה לא רציני אין בעיות באוטו הוא מושלם חוץ מזה.

אז מחר נדע מה הוא בדיוק עשה עם חיישן האוויר.

פורסם

היי,

אמרתי שאם זה היה גלגלים במצערת היית מרגיש ישר, שמח שמצאת את התקלה מקווה שיסתדר בלי הוצאה מיותרת בשבילך, תעדכן אותנו…

תנסה להתקשר לסוחר ולהגיד לו את הבעיות שישתתף איתך בנזק מה אכפת לך לנסות...

פורסם

אין טעם להתקשר אליו כלל,הבחור שמטפל לנו ברכב מכיר את הסוחר ואמר חבל שלא הבאתם לי את האוטו לפני שאבדוק. אבל לא נורא לא בוכים על חלב שנשפך.

התקלה הייתה במשהו של החיישן אוויר,החיישן תקין מסתבר אך אין לי מושג עדיין מה הבעיה.

בהתחלה הוא חשש אמר שהצליח לאפס את התקלה לחצי שעה,וברגע שהרכב העביר הילוך,ההילוך החליק ואז נדלקה נורה. הוא חשב שזה קשור למחשב רכב או משהו בסגנון אך הסורק דחה את הבעיה וגילה רק בחיישן למבדה תקלה כלשהי. בכל אופן על סידור הבעיה ועל הסריקה הוא לא לוקח לנו כסף,אלא רק על האלטרנטור שהחליף.

גידי,אם תרצה את הטלפון של הבחור (ייתכן שאתה מכיר אותו) תגיד לי ואשלח לך בפרטי. מומלץ מאוד!! בחור זהב,מבין מאוד ובאמת שהציל אותנו,הוא הגיע עד אלינו הביתה בשביל להניע את האוטו עם כבלים יחד עםעוד מישהו,ולקח את האוטו אליו לעיר התחתית לטפל בו...

אז אכן מזל שזו רק התקלה הזו ושהיא סודרה :)

פורסם

אוקיי אם אתה לא רוצה להתקשר זאת החלטה שלך, באמת כיף לשמוע שיש עוד אנשים כאלו תשלח לי בפרטי את הפרטים אולי נקפוץ אליו בפעם הבאה שנזדקק (מקווה שלא יהיה צריך), יש לי מוסכניק ממש מעולה יודע את העבודה טיפ טופ, הוא מכפר יאסיף אתה צריך לראות אותו מדבר רוסית חלק, והמחירים לא כואבים בכיס מומלץ בחום...

אני באמת מקווה שזאת רק התקלה ותסדר אותה ותהנה מהאוטו להרבה זמן עם הוצאות רק על טיפולים שוטפים...

• תוכן חדש...