Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מחפש רכב אספנות מעניין. רציתי לשלוח ה"פ לאחד המוכרים בשירשור "מכירה של רכבים קלאסיים" ופתאום אני מגלה שאני חסום...!!!

מה ??? אבל – למה??

כתוב משהו כמו "אינך יכול לשלוח הודעות פרטיות לחברי פורום אחרים" עד שתמלא מכסת מינימום של הודעות שפירסמת בפורום.

פניתי בתחנונים לאחד ממנהלי הפורום. אין ברירה נאמר לי. זו מדיניות חדשה של קארספורום. אם לא תפרסם הודעות – לא תוכל לשלוח ה"פ.

חברים. אני מתנצל מראש. אין לי משהו חכם לפרסם. לא התכוונתי לבזבז את זמנכם. אבל גם אני רוצה לשלוח הודעות פרטיות, ובחוסר ברירה עליי לצבור הודעות בפורום.

(חברים נוספים שסובלים מבעיה דומה אולי ירצו להגיב לשירשור זה ולצבור קרדיטים)

פורסם

אולי עדיף שגם אצרף תמונות שקשורות לנושא כדי שלא ימחקו לי את השירשור

ככה נראו ה"טאסות" שלי במקור. מלאות חלודה וקצת עלובות

IMG_0063s.jpg

פורסם

היית מפרסם הודעה ב שוק עתיק מחפשים רכב.

היית פותח שרשור על שיפוץ טאסות במקום לקטר.

אחרי זה היית מבקש להתאים רכב לטאסות.

בכל התגובות היית מגיע ל 30 הודעות וכנראה היית מצליח לשלוח ה"פ.

נ.ב

דרך אגב יד 2 מלאה בריכביי אספנות ושם הטל' של המוכר מופיע.

פורסם
יצא יפה מאוד

באיזה צבע השתמשת?

צריך צבע עמיד לחום?

תודה. השתמשתי בתרסיסים של BOSNY:

צבע יסוד אפור (מספר 68 ), ותרסיסי צבע שחור, מבריק ומט (מס.39 ומס.4).

כאן אין צורך בצבע עמיד חום. הטאסות לא מתחממות.

בעבר השתמשתי בצבע עמיד חום מתוצרת מוטיפ (תרסיס מקצועי עמיד בחום עד 650 מעלות תוצרת גרמניה) עבור חלקי מנוע שמתחממים. בינתיים הצבע מחזיק שם יפה.

פורסם
...אחרי זה היית מבקש להתאים רכב לטאסות.

זה כבר נעשה. אחרי צביעת הטאסות חיברתי אליהן רכב מתאים.

IMG_0089.jpg

פורסם
לאחרונה אני מחפש רכב אספנות מעניין.

ה-127 כבר לא מרגשת יותר? מה על הכוונת? (סרקתי את המודעות למכירה ונכשלתי בניחוש)

הבוס מאשרת?

:turn-l:
פורסם
ה-127 כבר לא מרגשת יותר? מה על הכוונת? (סרקתי את המודעות למכירה ונכשלתי בניחוש)

הבוס מאשרת?

הפיאט עדיין מרגשת. עושה לי בית-ספר. ויש עוד המון מה ללמוד...

לגבי ה"בוס" - עוד לא מדברים על זה בקול רם, אבל נראה לי שיש סיכוי להביא לפיאט אחות גדולה ועדיין לצאת בשלום.

פורסם
ניראה כי האוטו עבר צבע לא מזמן. למה יש כבר חלודה בחלק התחתון של הכנף?

הצבע בחלק הקדמי לא מייצג את השאר. האוטו צריך פחחות מקיפה. אני פשוט לא מבין איך לעשות את זה במסגרת של תקציב שפוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...