Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Skoda Design Concept 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא נחמד, אבל האמת לא התלהבתי, חסר לי משהו.

יש בה משהו קצת אאודי.

את הסופרב הנוכחית לעומת זאת הייתי לוקח, בלבן בבקשה. :-P

פורסם

תכלס אאודי.

דווקא מאוד אהבתי את העיצוב- רק מחיר סביר, נתוני צריכת דלק סבירים ומה כלול בחבילה וזה הרכב המשפחתי המושלם :wink:

פורסם

הפרונט קצת חוזר על עצמו, נראה כאילו זה הקונספט שליווה את הדור הראשון של אוקטביה.

או שהם ממש שמרנים, ברמה ש-VAG בחיים לא הגיעו אליה עוד, או שהקונספט פשוט בנאלי מדי, כי 99% שהגג, חישוקי הסגסוגת הגדולים, והפנסים השחורים פשוט יעלמו כאשר יוצג הדגם הסופי.

הבוז לך.

פורסם

לדעתי אחד הרכבים היפים ביותר , ואם היא תשאר באותה צורה כמו הקונספט אז בכלל. בתקווה שהפנסים ישארו , אני בטוח שהלד יתן יופי גם לאוטו. גרסת 3 דלתות גם רצויה :p :P

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כל הקווים הנאים של הרכב מתחרבנים לגמרי עם הפנסים הקדמיים והאחוריים שנראה שנלקחו מהדור הראשון של הפאביה והאוקטביה.

הדוגמנית לעומת זאת זוכה ל Two Thumbs Up

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ידעתי שתאהבו את הדוגמנית...:-P

ולי היא משום מה מזכירה את BMW קומפקט בקוים האחוריים שלה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...