Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני רוצה. TABLET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בהנחה שאני זקוק לטאבלט כדי לעשות את החיים קלים יותר, ובהנחה שאייפד לא עושה לי את זה, מה הייתם בוחרים?

הדרישות שלי:

• קריאה וכתיבה של דואר
  • תאימות לרוב הקבצים הנפוצים
  • אפשרות לשלוח קבצים גם ב BT/USB
  • כולל GPS ומודם סלולארי
  • מסך גדול
  • אפשרות לחבר מקלדת.

המכשיר שעלה לי בראש הוא המוטורולה XOOM

יש לכם רעיונות אחרים?

אין בעיה עם תקציב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנצל"ש - איך אפשר לחבר טאבלט כלשהו למקרן באמצעות חיבור VGA? הטאבלטים הרי מוציאים סיגנל דיגיטלי דרך חיבור מיני HDMI, האם יש מתאם מיני HDMI ל VGA?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השאלה היותר גדולה היא אם הם יודעים להעביר סיגנל אנלוגי ולא דיגיטלי.

מתאמים וכבלים בטוח יש - אבל זו הבעיה הקטנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מנצל"ש - איך אפשר לחבר טאבלט כלשהו למקרן באמצעות חיבור VGA? הטאבלטים הרי מוציאים סיגנל דיגיטלי דרך חיבור מיני HDMI, האם יש מתאם מיני HDMI ל VGA?

במקרנים ישנים יש ברוב המקרים גם כניסת DVI.

במקרה הזה זה בטוח יעבוד עם מתאם DVI-HDMI.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מחפש אופציה שתהיה המכנה המשותף הנמוך ביותר לכל המקרנים שאני פוגש, לכן ההתוויה של התאמה ל VGA. יש למישהו נסיון עם המרה מ HDMI לVGA? אני לא מוצא חומר על זה, והממירים בישראל יקרים מאד (מאות שקלים ליחידה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה רק כבל מגשר שעוזר לכרטיסי מסך מול מסכים , כשהכרטיס מסך יודע לשלוח סיגנל אנלוגי דרך כניסה דיגיטלית.

כמו שנהג מתחיל אמר - אלו יחידות במאות שקלים.

(ולרוב באיכות בינונית ומטה).

אין אפס - זה לא רק לחבר פינים בצורה שונה - צריך ממש מפענח תמונה וקשקושים בדבר הזה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
בהנחה שאייפד לא עושה לי את זה, מה הייתם בוחרים?

Samsung Galaxy Tab 10.1

הכי אייפד שיכול להיות מבחינת "שלמות" המוצר וביצועים אבל - מריץ אנדרויד ועושה זאת ביד רמה (התנסות אישית).

המכשיר עונה על כל דרישות החומרה שלך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

טוב

אז רק לעדכן8)

בחרתי בXOOM של מוטורלה.

מכשיר פשוט מדהים.

לדעתי האישית "לא רואה את האייפד ממטר".

אנדרואיד 3.2 מגיעה לשלמות עד כמה שזה אפשר על המכשיר הזה.

אין תקיעות, אין איטיות, הכל עובד חלק ובמהירות שלא תאמן.

מגיעות אפליקציות מובנות של יומן, מיילים ומשימות שנראות ומגיבות ברמה אחת מעל הIOS.

אבל בכל מקרה בשבוע הבא אני מקבל גם IPAD 2 3G ואני אבצע בדיקה אחד לאחד ולא רק מהזכרון.

פורסם

תתחדש. יש עליו מחירים טובים עכשיו.

אם אתה מצליח להבין איך להציג באמצעותו מצגות על מקרן אשמח לשמוע.

Winston S. Churchill -

פורסם

ושניהם לא מוציאים סיגנל לVGA (או אנלוגי בכלל) ולכן לא תוכל לעשות את זה עם מקרן ישן.

אייפד ד"א כן.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

נכון, אבל אייפד לא בא בחשבון מבחינתי מתוך עקרון. יש ממירים אבל העלות שלהם מטורפת יחסית לתועלת.

מה שכן, גם מחירי הכבלים בארץ הזויים, לכן אזמין באינטרנט מיני HDMI-HDMI ומתאם DVI, זה נראה לי יכסה אותי.

הטרנספורמר כרגע בטעינה ראשונית, עד 23:00 :-( ממה ששיחקתי איתו בחנות הוא פשוט מדהים.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...