Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני רוצה. TABLET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר נמוך כי הסינים מעתיקים וכך חוסכים עלויות פיתוח. כמובן שעל איכות משלמים, וטאבלט סיני איכותי יעלה בהתאם.

דבר נוסף, למרות מה שאמרתי השורה הראשונה, לסינים דווקא יש מספר פיתוחים יוצאי דופן דוגמת המעבד החדש allwinner a10 שצובר פופולריות רבה בקרב טאבלטים בתקופה האחרונה - יצור ופיתוח סיניים על בסיס ארכיטקטורה של arm, והתוצאה היא מעבד מצויין שלא נופל אפילו מתעלה על מעבדים מקבילים המבוססים על אותה ארכיטקטורה.

ברור שהטאבלטים הסיניים הזולים הם חרטא, היה לי כזה, ועכשיו אני ממתין לטאבלט חדש שהזמנתי שאמור להיות התמורה הכי טובה שיכולה להיות לכסף, ואני אופטימי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין באנדרויד הוא גם הפלייבור של המערכת הפעלה והתמיכה לה ספציפית.

מה גם שכמו בלפטופ ובניגוד למחשב ביתי , האמינות , איכות הרכבה , מסך , סוללה , עובי ושירות חשובים מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לי היה בזמנו ארקוס והוא היה מאכזב מאוד.

וזה היה ארקוס, שאם כול התיעוב שלי כלפי החברה הזאת, היא חברה עם שם יחסית מוכר.

אפשר להתווכח האם החברות הסיניות האלה גרועות יותר או לא מהארקוס, אבל דבר אחד אפשר להגיד בטוח, הם לא טובות יותר.

ואם זה מוצר גרוע, אז כול שכן חברה סינית גם תהיה

פורסם

אופס.

כשהגבתי משום מה לרגע שכחתי שאני מדבר על הסלולארי שלי, אין לי טאבלט... כוונתי הייתה לדפדפן של גלאקסי S.

אני לא נוהג להגיב על דברים שבהם אין לי מושג קלוש, הפעם יצאתי חומוס.

מה שכן, ראיתי שיש גירסא גם לסלולארי.

האם התקנה שלו תמנע ממני שימוש בווידג'ט של חיפוש ישיר בגוגל\חיפוש ישיר קולי בגוגל?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...