Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע, גם הלוואה בנקאית זה מימון.

אין לי את הכסף במזומן.

המימון שלהם יוצא יותר כדאי מהמימון הבנקאי.

שומאכר:

לא בדיוק, אני חושב פשוט שהם ייתנו לך את התוספות ואת האגרה בחינם.

אמרת שאתה סטודנט...

פעם סטודנטים היו מחזיקים מקסימום איזה דייטסו שרייד, וואלה היום כולם מחזיקים רכבים חדשים עם הלוואות שמנות

למה לך להיכנס לכל החרא הזה עכשיו?

תסתפק ברכב יש חמישית אפילו אבל במצב טוב ואל תחשוב על רכישת רכב חדש שתשלם עליו פי 20 מאשר רכב משומש

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרת שאתה סטודנט...

פעם סטודנטים היו מחזיקים מקסימום איזה דייטסו שרייד, וואלה היום כולם מחזיקים רכבים חדשים עם הלוואות שמנות

תסתפק ברכב יש חמישית אפילו אבל במצב טוב ואל תחשוב על רכישת רכב חדש שתשלם עליו פי 20 מאשר רכב משומש

על הדייטסו שרייד הוא ישלם פי 20 במוסכים.

פורסם
אני אגיד שביטלתי הזמנה לסיאט לאון בגלל עלויות ביטוח אסטרונומיות, מחירי הביטוח של היונדאי הרבה יותר נורמאליים.

אני מאוד מקווה שבינואר אני אקבל את הרכב אין לי סבלנות לחכות לו.

אני מבטח לאון חדשה ב4300 מקיף + חובה ללא איתוראן !! , על איזה מחיר אסטרונומי אתה מדבר ?

פורסם

נהג צעיר גיל 22 5 שנים רישיון הוצאות ביטוח החל מ 9 אלף שקל למקיף וחובה בכמה וכמה חברות שבדקתי.

פורסם
הוולוסטר למעשה היא המשך של היונדאי קופה שהופסק הייצור שלה ב-2008.

יונדאי היו חייבים להמשיך את הקופה כדי ליצור איזשהו רכב ספורט ובכך יצרו את הוולוסטר שהיא קופה לכל דבר, כמובן שהם היו חייבים גימיק שיווקי ויצרו דלת שלישית ש"הלהיבה" את הרוכשים...

לטעמי הגימיק של דלת שלישית בצד הוא נחמד אבל לא יותר מזה...

הוולוסטר נראית כמו I30 משודרגת אחרי מתיחת פנים קלה.

אגב לא ממש טרחתי לקרוא על המפרטים הטכניים של הוולוסטר ומישהו יודע אם היא מצויידת במנוע טורבו? ומה הנפחים שלה?

כרגע בארץ יש רק את המנוע 1600 140 כ"ס.

הבנתי שנחשף בדטרויט הולוסטר 1.6 טורבו בעלת 202 סוסונים.

פורסם
על הדייטסו שרייד הוא ישלם פי 20 במוסכים.

ממש לא

ברכב ישן אין לך שום עניין בהשקעה נוספת פרט לטיפולים ותיקונים שצצים מדי פעם. מה גם שהרכבים עם המנועים הקטנים די חסכוניים(ואני לא מדבר על חלילה על יונדאי גטס).

על דייטסו שרייד בנאדם לא ישלם ב-5 שנים אפילו לא 50,000 ש"ח.

על וולוסטר חדשה הוא ישלם 120 פלוס ביטוח מקיף של נגיד בסביבות ה-6K(ואני מעריך, לא יודע מה הסכום האמיתי).

והנה לך השקעה גרנדיוזית.

עזוב את העניין שהשרייד הייתה דוגמא להמחשה, יש רכבים שהם עדיין יותר חסכוניים לתחזוקה וגם מבחינת דלק כמו סוזוקי סוויפט הישנות למיניהם שהרבה סטודנטים נוסעים בהם. אחד היתרונות בלקנות רכב חדש שיש לך רכב חדש, מפנק ונוח ובד"כ ללא בעיות מכניות - מה שחוסך לך הרבה כאב ראש וגם אחריות של מספר שנים מהיבואן והחברה עצמה. חוץ מזה פשוט לא שווה לקנות. אני עם סאאב 900 מודל 96 עם מנוע 2000 עוצמתי מבסוט בסה"כ מהרכב ולא הייתי מחליף אותה ברכב חדש שנת 2008 ומעלה בחיים(וחלילה המחשבה על גרוטאה יפנית). אז יש לי הוצאות דלק ומדי פעם תקלות קטנות אבל הרכב נוסע די טוב ביחס לשנתונים שלו ומשרת אותי נאמנה, אם אני יכול אז גם הסטודנט הנכבד יכול להרשות לעצמו להסתפק בפחות מזה.

בסופו של דבר לקנות רכב חדש במדינה שלנו פשוט לא משתלם איך שלא תסתכל על זה. השקעה לא כדאית בעליל

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
כרגע בארץ יש רק את המנוע 1600 140 כ"ס.

הבנתי שנחשף בדטרויט הולוסטר 1.6 טורבו בעלת 202 סוסונים.

חוסר יעילות משוועת! להביא רכב קופה ספורט ללא טורבו זה בזבוז. אם כבר אז שילכו עם זה עד הסוף מבחינתי

פורסם

לא כל אחד חפץ ברכב עם טורבו (לדוגמא - אני. הזמנתי אחת, ואם היא הייתה עם טורבו, כנראה שלא היינו מזמינים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יוחאי כל אחד והחישובים הכלכליים שלו.

אני מעדיף לקחת רכב חדש מהחברה בראש שקט מאשר לקנות רכב שנוסע על הכביש כמה שנים טובות אם בלאי אם צורך ליישור קו וכו..

נכון לא כל אחד זקוק לטורבו אני גם רכשתי ולוסטר ואני לא מבואס שאין לרכב טורבו או שהוא לא מאיץ מ 0-100 ב 5 שניות.

פורסם
אמרת שאתה סטודנט...

אני מודה שזה פינוק, אבל אחרי שנה וחצי עם מזדה 3 חדשה היה לי קשה ללכת על גרוטאה ישנה.

ריאלי, הם תמיד נותנים את הזמן הכי רחוק. אני מאמין שבינואר תקבל את הרכב.

הסופ"ש בע"ה אני גם אזמין, אעדכן.

באמת יש מצב לקבל אותה מוקדם יותר?

אני בדיוק לפני סגירת עסקת השכרה על 3 חודשים קדימה.:shock:

פורסם

תסגור את ההשכרה, כי אין לדעת מה יהיה. זו השערה שלי בלבד. יכול להיות שאפילו תקבל יותר מאוחר מהמועד שהובטח לך. אני מאמין שההיפך יקרה, בתקווה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב דיברתי עכשיו עם הנציג שמכר לי.

הוא אמר לי שאם לא יהיו הפתעות ומישהו יבטל הזמנה, אין מה לצפות לקבל את הרכב לפני תחילת אפריל.

פורסם

סתם שאלה, אני לפני כמה ימים סגרתי עסקה על פולו חדשה בתנאים האלה:

מחיר הרכב על הכביש: 94,000 (כולל ג'אנטים של פולו GTI, מערכת מולטימדיה מסך מגע, DVD, MP3, BT, GPS, צבע אפור עכבר מטאלי,רמת גימור קומפורטליין)

מקדמה - 35,000 ש"ח (נתתי את האוטו בטרייד אין תמורת 21,000 ומוסיף עוד 14,000 למקדמה)

תשלום חודשי צמוד ריבית פריים + 0% - 556 ש"ח ל-36 חודשים (מימון של KLS דרך צ'מפיון)

יתרה בסוף התקופה - 39,000 (לא צמוד מדד או ריבית לאורך כל התקופה)

מה דעתכם על העסקא הזו?

פורסם
אמרת שאתה סטודנט...

מה זה משנה? לקנות דירה גם ככה הוא יכול לחלום עם המחירים של הארץ הזאת - אז כבר להתפנק ברכב :-P

כמה שזה נכון וכמה שזה עגום :?

מקווה שהמצב ישתפר בשנים הקרובות - אין כאן עתיד אם לא.

לזה שמעליי עם הפולו - אתה מדבר על ה1.4 ליטר ידנית עם 85 כוחות סוס במקרה?

נראה כמו דיל לא רע במבט ראשון -

רכב יפה מאוד! גם נוח מאוד לטעמי.

מגיע עם אבזור נחמד - מולטימדיה עם כל המסביב וחישוקים.

אבל מצד שני אתה קונה ב90K רכב ידני עם מנוע חלש יחסית - אין אפילו מה להשוות אותו ל1.2 TSI שלהם

מצד אחד - אין לך כאן תחזוקה יקרה במיוחד, בטח ובטח שלא תחזוקה שצפויה למנוע מגודש כי זה לא - זה מנוע אטמוספרי ואכן יש רבים שיעדיפו להתחרק ממנוע גודש - כמוני למשל, אחרי כל הקריאה שעשיתי כאן.

השאלה היא אם באמת ה85 סוסים האלו מספיקים לרכב הזה והוא נותן תחושת נהיגה טובה - אם כן, דיל לא רע בכלל.

אבל - כשאני חושב על זה, למה ללכת על פולו ב90K כשאתה יכול ללכת על אופל אסטרה או רנו קליאו שנותנים לך את אותו הדבר אולי אפילו יותר מבחינת כוחות (לא בטוח) ב70K???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי לאנוס, כן מדובר על ה-1.4 עם 85 כ"ס. ידוע שאין מה להשוות ל-1.2 TSI אבל את הפולו קיבלתי עם כל התוספות על הכביש ב-94,000, המבצע המקורי עמד על 89,000, התוספות הן הג'אנטים והצבע. הלוואי שיכלתי ללכת על TSI אבל היא מתחילה ב-113,000 ללא שום תוספות והמחיר שלה על הכביש כבר יגיע ל-120 ומשהו לאחר הכל. העדפתי לקחת רכב עם רמת אבזור גבוהה יותר אבל ב-30 אלף ש"ח פחות.

מבחינת המנוע, נכון שהוא לא חזק יותר מדי, אבל האוטו קל, שוקל 1,100 ק"ג, התייעצתי עם מספר אנשים בתחום הרכב והמליצו לי ללכת על הגרסא הזו ואמרו שהיא נותנת ביצועים די טובים. אני לא מחפש רכב למהירות, חשוב לי רכב שיהיה אמין, איכותי, יפה, נוח לנסיעה ושיביא אותי ממקום למקום. לא אשקר שקרץ לי ה-TSI אבל שוב, מדובר בעשרות אלפי שקלים יותר.

אישית לא נהגתי על הרכב בנסיעת מבחן אבל לקחתי עצה מחבר שנהג עליה ואמר שחווית הנהיגה היא דווקא די טובה, לשם השוואה יש לי גולף 2002 מנוע 1600 עם 102 כ"ס (היום בטח באיזור ב-90...), החבר נהג גם עליה כמה פעמים והוא אמר לי שהפולו מרגישה חזקה יותר בהשוואה לגולף שיש לי היום.

למה לא ללכת על קליאו או אופל? קרא לזה שריטה, אבל אני פשוט לא מאמין במכוניות האלה, הייתה לי קליאו בעבר ושנאתי אותה, יש משהו ברנו שפשוט מעצבן אותי, לא יודע לשים על זה את האצבע בדיוק. אופל אסטרה, בכלל לא חשבתי עליה אבל מעולם לא אהבתי גם מכוניות של אופל.

אולי מבחינת כח הן נותנות יותר מהפולו אבל אי אפשר להשוות את איכות החומרים, האבזור והגימור שיש בפולו מול הרכבים האלה ולכן העדפתי ללכת על פולקסווגן.

מבחינת העסקה עצמה, היא לא דרקונית, כלומר, אם בעוד שנה מתחשק לי להחליף את הפולו אני יכול למכור אותה בשוק הפרטי או לתת בטרייד אין לאוטודיל, לפרוע את כל הסכום שאני חייב לחברת המימון וללכת על רכב אחר.

• תוכן חדש...